AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

186cm

Tony Goldwyn

Tony Goldwyn

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Tony Goldwyn?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 3213Odwiedzin: 104Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Anthony Howard Goldwyn
Data urodzenia:20 maja 1960 roku (57 lat)
Miejsce urodzenia:Los Angeles, Kalifornia, Stany Zjednoczone
Wzrost:186 cm (statystyki)
Znak zodiaku:Byk

Ważniejsze produkcje z udziałem Tony Goldwyn

The Substance of Fire [1996]

Ocena: 3.9
The Lesser Evil [1998]

Ocena: 4.7
The Boys Next Door [1996]

Ocena: 4.8
The Last Mile [1992]

Ocena: 3.9
Tarzan [1999]

Ocena: 4.8
Ostatni dom po lewej [2009]

Ocena: 4.6

Filmografia

2006
2007
Dexter [2006]Dexter
Kryminał, Dramat
Gwiazdy: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter
Ocena: 5
2006The Last Kiss [2006]The Last Kiss
Komedia, Dramat, Romans
Gwiazdy: Zach Braff, Jacinda Barrett, Rachel Bilson
Ocena: 4.6
2006Law & Order [1990]"Prawo i bezprawie"
Law & Order
Kryminał, Dramat
Gwiazdy: Jerry Orbach, Jesse L. Martin, Dennis Farina
Ocena: 5
2005
2006
Grey's Anatomy [2005]"Chirurdzy"
Grey's Anatomy
Dramat, Romans
Gwiazdy: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers
Ocena: 4.9
2004
2005
The L Word [2004]"Słowo na L"
The L Word
Dramat, Romans
Gwiazdy: Jennifer Beals, Laurel Holloman
Ocena: 5
2004Without a Trace [2002]Without a Trace
Ocena: 4.5
2001Someone Like You... [2001]Someone Like You...
Komedia, Romans
Gwiazdy: Ashley Judd, Greg Kinnear, Hugh Jackman
Ocena: 3.9
1999A Walk on the Moon [1999]A Walk on the Moon
Romans, Dramat
Gwiazdy: Diane Lane, Viggo Mortensen, Liev Schreiber
Ocena: 4.5
2014Divergent [2014]Divergent
Sensacyjny, Przygodowy, Romans, Science Fiction
Andrew Prior
Ocena: 0
2012Scandal
Pojawia się w 7 odcinkach
Dramat
Reżyseria: Roxann Dawson, Paul McGuigan, ...
Fitzgerald Grant
Ocena: 0.8
2012The Unknown
Horror
Reżyseria: Kevin Connolly, Martha Coolidge
Bill Watson
Ocena: 0
2011Drop Dead Diva [2009]Drop Dead Diva
Komedia, Dramat
Reżyseria: Melanie Mayron, Jamie Babbit, ...
Alan Roberts
Ocena: 5
2011The Mechanic [2011]Mechanik: Prawo zemsty
(The Mechanic)
Sensacyjny, Kryminał, Thriller
Reżyseria: Simon West
Dean
Ocena: 4.5
2010Late Night with Jimmy Fallon [2009]Late Night with Jimmy Fallon
Komedia, Talk-Show
Reżyseria: Dave Diomedi, Michael Blieden
Mr. Sheldrake
Ocena: 4.8
2009The Good Wife [2009]The Good Wife
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Roxann Dawson, Griffin Dunne, ...
Judge Henry Baxter
Ocena: 5
2009The Last House on the Left [2009]Ostatni dom po lewej
(The Last House on the Left)
Dramat, Horror, Thriller
Reżyseria: Dennis Iliadis
John
Ocena: 4.6
2007
2008
Law & Order: Criminal Intent [2001]Law & Order: Criminal Intent
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Frank Prinzi, Jean de Segonzac, ...
Frank Goren
Ocena: 4.9
2006Dexter [2006]Dexter
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Tony Goldwyn, John Dahl, ...
Dr. Emmett Meridian
Ocena: 5
2005American Gun [2005]American Gun
Dramat
Reżyseria: Aric Avelino
Frank
Ocena: 4.4
2005Romance & Cigarettes [2005]Romance & Cigarettes
Komedia, Musical, Romans
Reżyseria: John Turturro
Kitty's First Love (niewymieniony w czołówce)
Ocena: 4.3
2005Ghosts Never Sleep [2005]Ghosts Never Sleep
Dramat
Reżyseria: Steve Freedman
Jared Dolan
Ocena: 2.5
2005The Sisters [2005]The Sisters
Dramat
Reżyseria: Arthur Allan Seidelman
Vincent Antonelli
Ocena: 4.2
2005The Godfather of Green Bay [2005]The Godfather of Green Bay
Komedia
Reżyseria: Pete Schwaba
Big Jake Norquist
Ocena: 3.5
2005The L Word [2004]"Słowo na L"
(The L Word)
Dramat, Romans
Reżyseria: Tony Goldwyn, Rose Troche, ...
Burr Connor
Ocena: 5
2004Without a Trace [2002]Without a Trace
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Tony Goldwyn, Marianne Jean Baptiste, ...
Greg Knowles / Rick Knowles
Ocena: 4.5
2003The Last Samurai [2003]Ostatni samuraj
(The Last Samurai)
Sensacyjny, Przygodowy, Dramat
Reżyseria: Edward Zwick
Pułkownik Bagley
Ocena: 5
2003Ash Tuesday
Komedia, Dramat
Reżyseria: Jim Hershleder
Elliott
Ocena: 3.7
2002Joshua [2002]Joshua
Dramat
Reżyseria: Jon Purdy
Joshua
Ocena: 4.2
2002Kingdom Hearts [2002]Kingdom Hearts
Sensacyjny, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Tetsuya Nomura
Tarzan
Ocena: 5
2002Abandon [2002]Porzucona
(Abandon)
Dramat, Muzyczny
Reżyseria: Stephen Gaghan
Dr. David Schaffer
Ocena: 3
2001Frasier [1993]Frasier
Komedia, Romans
Reżyseria: Kelsey Grammer, David Lee, ...
Roger
Ocena: 5
2001An American Rhapsody [2001]Amerykańska rapsodia
(An American Rhapsody)
Dramat
Reżyseria: Éva Gárdos
Peter
Ocena: 4.7
2001The Song of the Lark [2001]The Song of the Lark
Dramat
Reżyseria: Karen Arthur
Fred Ottenburg
Ocena: 4.7
2001Someone Like You... [2001]Someone Like You...
Komedia, Romans
Reżyseria: Tony Goldwyn
Narrator on TV (głos) (niewymieniony w czołówce)
Ocena: 3.9
2001Tarzan Untamed
Voice
Ocena: 3.9
2000Bounce [2000]Gra o miłość
(Bounce)
Dramat, Romans
Reżyseria: Don Roos
Greg Janello
Ocena: 3.6
2000The 6th Day [2000]6-ty dzień
(The 6th Day)
Sensacyjny, Science Fiction, Thriller
Reżyseria: Roger Spottiswoode
Michael Druckerzwiastun
Ocena: 3.9
1999Tarzan
Animowany
Tarzan
Ocena: 5
1999Tarzan [1999]Tarzan
Animowany, Przygodowy, Dramat
Reżyseria: Chris Buck, Kevin Lima
Tarzan
Ocena: 4.8
1999Pocahontas: The Legend [1999]Pocahontas: The Legend
Sensacyjny, Dramat
Reżyseria: Danièle J. Suissa
Sir Edwin Wingfield
Ocena: 1.1
1998The Lesser Evil [1998]The Lesser Evil
Dramat, Thriller
Reżyseria: David Mackay
Frank O'Brian
Ocena: 4.7
1998From the Earth to the Moon [1998]From the Earth to the Moon
Sensacyjny, Dramat, Historyczny
Reżyseria: Tom Hanks, Sally Field, ...
Neil Armstrong
Ocena: 5
1997Trouble on the Corner [1997]Trouble on the Corner
Komedia, Kryminał, Dramat
Reżyseria: Alan Madison
Jeff Stewart
Ocena: 3.1
1997Kiss the Girls [1997]Kolekcjoner
(Kiss the Girls)
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Gary Fleder
Dr. William 'Will' Rudolph
Ocena: 4.5
1997The Song of the Lark [1997]The Song of the Lark
Krótkometrażowy
Reżyseria: Hiroyuki Nakano
Fred Ottenburg
Ocena: 0
1996The Substance of Fire [1996]The Substance of Fire
Dramat
Reżyseria: Daniel J. Sullivan
Aaron Geldhart
Ocena: 3.9
1996The Boys Next Door [1996]The Boys Next Door
Komedia, Dramat
Reżyseria: John Erman
Jack Palmer
Ocena: 4.8
1995Under Fire
James Warren
Ocena: 0
1995Nixon [1995]Nixon
Biograficzny, Dramat
Reżyseria: Oliver Stone
Harold Nixon
Ocena: 4.9
1995Reckless
Komedia, Dramat, Fantasy
Reżyseria: Norman René
Tom
Ocena: 2.8
1995Truman [1995]Truman
Biograficzny, Dramat
Reżyseria: Frank Pierson
Clark Clifford
Ocena: 5
1995The Last Word [1995]The Last Word
Kryminał, Dramat, Thriller
Reżyseria: Tony Spiridakis
Stan
Ocena: 3.1
1995A Woman of Independent Means [1995]A Woman of Independent Means
Dramat
Reżyseria: Robert Greenwald
Robert Steed
Ocena: 4.4
1994Doomsday Gun [1994]Doomsday Gun
Sensacyjny, Dramat, Historyczny
Reżyseria: Robert Young
Donald Duvall
Ocena: 4.2
1994The Last Tattoo [1994]The Last Tattoo
DramatRomans
Reżyseria: John Reid
Capt. Michael Starwood
Ocena: 3.8
1994Vault of Horror I
Horror
Reżyseria: Tom Hanks, Steven E. de Souza, ...
Dr. Carl Fairbanks
Ocena: 4.8
1993The Pelican Brief [1993]Raport Pelikana
(The Pelican Brief)
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Alan J. Pakula
Fletcher Coal
Ocena: 4.5
1993Love Matters
Dramat
Reżyseria: Eb Lottimer
Geoffrey
Ocena: 3.1
1993Taking the Heat
Sensacyjny, Thriller
Reżyseria: Tom Mankiewicz
Michael
Ocena: 3.7
1992Traces of Red [1992]Traces of Red
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Andy Wolk
Steve Frayn
Ocena: 3.1
1992The Last Mile [1992]The Last Mile
Krótkometrażowy, Dramat
Reżyseria: Paul Bogart
Ocena: 3.9
1992Kuffs [1992]Kuffs
Sensacyjny, Komedia, Kryminał
Reżyseria: Bruce A. Evans
Ted Bukovsky
Ocena: 3.6
1991L'Amérique en otage
Dramat
Reżyseria: Kevin Connor
Jody Powell
Ocena: 4.6
1991Tales from the Crypt [1989]"Opowieści z krypty"
(Tales from the Crypt)
Komedia, Kryminał, Horror
Reżyseria: Tom Hanks, Kyle MacLachlan, ...
Dr. Carl Fairbankszwiastun
Ocena: 5
1990Ghost [1990]Uwierz w ducha
(Ghost)
Dramat, Fantasy
Reżyseria: Jerry Zucker
Carl Bruner
Ocena: 4.8
1989Dark Holiday
Dramat, Thriller
Reżyseria: Lou Antonio
Ken Horton
Ocena: 3.7
1988Murphy Brown [1988]Murphy Brown
Komedia
Reżyseria: Peter Bonerz, Barnet Kellman, ...
Bobby Powell
Ocena: 4.8
1988Favorite Son [1988]Favorite Son
Thriller
Reżyseria: Jeff Bleckner
Ocena: 5
1988Hunter [1984]Hunter
Sensacyjny, Kryminał, Dramat
Reżyseria: Stepfanie Kramer, James Whitmore Jr., ...
Byron
Ocena: 4.6
1988L.A. Law [1986]"Prawnicy z Miasta Aniołów"
(L.A. Law)
Dramat
Reżyseria: Anson Williams, Win Phelps, ...
Chris Arnett
Ocena: 4.7
1987Designing Women [1986]Designing Women
Komedia
Reżyseria: Hal Holbrook, David Trainer, ...
Kendall
Ocena: 4.6
1987Gaby: A True Story [1987]Gabrysia: Opowieść prawdziwa
(Gaby: A True Story)
Dramat, Romans
Reżyseria: Luis Mandoki
David
Ocena: 4.8
1987CBS Summer Playhouse
Sensacyjny, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Corey Allen, James Frawley, ...
Paul
Ocena: 3.7
1987Matlock [1986]Matlock
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Christopher Hibler, Harvey S. Laidman, ...
Dr. Mark Campion
Ocena: 4.7
1987St. Elsewhere [1982]St. Elsewhere
Dramat
Reżyseria: Mark Tinker, Eric Laneuville, ...
Henry
Ocena: 5
1986Jason Lives: Friday the 13th Part VI [1986]Piątek trzynastego VI: Jason żyje
(Jason Lives: Friday the 13th Part VI)
Horror, Thriller
Reżyseria: Tom McLoughlin
Darren
Ocena: 3.5

Podobny wzrost mają:

W tym samym dniu urodzeni:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Aktywność artystyczna

Reżyser

1990 - 2012

Rodzaje:filmy (5)
seriale (13)
Gatunki:Sensacyjny
Biograficzny
Komedia
Kryminał
Dramat
Romans
Aktor

1986 - 2014

Rodzaje:filmy (43, 17 w roli głównej)
seriale (22, 1 w roli głównej)
Gatunki:Sensacyjny
Przygodowy
Animowany
Biograficzny
Komedia
Kryminał
Dramat
Fantasy
Historyczny
Horror
Muzyczny
Musical
Romans
Science Fiction
Krótkometrażowy
Talk-Show
Thriller

Tony Goldwyn często współpracuje z:

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info