AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

156cm

Shakira

Shakira

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Shakira?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 17Odwiedzin: 21921Dzisiaj: 1
Prawdziwe nazwisko:Shakira Isabel Mebarak Ripoll
Data urodzenia:2 lutego 1977 roku (37 lat)
Miejsce urodzenia:Barranquilla, Kolumbia
Wzrost:156 cm (statystyki)
Waga:58 kg
Wymiary:80-60-92
Znak zodiaku:Wodnik

Teledyski

             

Dyskografia

2011Shakira - Live From Paris [2011]Live From Paris
Sony Music Latin
2010Shakira - Sale El Sol [2010]Sale El Sol
Sony Music Latin
2009Shakira - She Wolf [2009]She Wolf
Epic
2005Shakira - Fijación Oral Vol, 1 [2005]Fijación Oral Vol, 1
Epic
2005Shakira - Oral Fixation Vol. 2 [2005]Oral Fixation Vol. 2
Epic
2004Shakira - Live & Off The Record [2004]Live & Off The Record
Epic
2003Shakira - Die Erfolgs-Story Über Shakira [2003]Die Erfolgs-Story Über Shakira
Cruiser Records
2002Celine Dion , Cher , Dixie Chicks , Shakira , Special Guests Anastacia & Stevie Nicks - Divas Las Vegas [2002]Divas Las Vegas
Celine Dion , Cher , Dixie Chicks , Shakira , Special Guests Anastacia & Stevie Nicks
Epic
2001Shakira - Laundry Service [2001]Laundry Service
Epic
2000Shakira - MTV Unplugged [2000]MTV Unplugged
Epic
1998Shakira - Dónde Están Los Ladrones? [1998]Dónde Están Los Ladrones?
Sony Latin
1995Shakira - Pies Descalzos [1995]Pies Descalzos
Columbia
1993Shakira - Peligro [1993]Peligro
Columbia
1991Shakira - Magia [1991]Magia
Columbia
2009Shakira - Did It Again [2009]Did It Again
Epic
2009Shakira feat. Lil Wayne - Give It Up To Me [2009]Give It Up To MeEpic
2009Shakira - She Wolf [2009]She Wolf
Sony Music Entertainment (Australia)
2008Shakira vs Pacha All Star Remix Team - Las De La Intuición [2008]Las De La Intuición
Shakira vs Pacha All Star Remix Team
Pacha Recordings
2008Shakira - Love In The Time Of Cholera (EP) [2008]Love In The Time Of Cholera (EP)
Columbia
2007Beyoncé Knowles & Shakira - Beautiful Liar [2007]Beautiful LiarColumbia
2007Alejandro Sanz Featuring Shakira - Te Lo Agradezco, Pero No [2007]Te Lo Agradezco, Pero No
Alejandro Sanz Featuring Shakira
Warner Music Benelux BV
2006Shakira Featuring Wyclef Jean - Hips Don't Lie [2006]Hips Don't Lie
Shakira Featuring Wyclef Jean
Epic
2006Shakira - La Pared / Illegal [2006]La Pared / Illegal
Epic
2005Shakira - No [2005]No
Epic
2005Shakira - Don't Bother [2005]Don't Bother
Epic
2005Shakira - La Tortura [2005]La Tortura
Epic
2005Shakira - Dia De Enero [2005]Dia De Enero
Sony BMG Music Entertainment (Mexico)
2004Shakira - Poem To A Horse [2004]Poem To A Horse
Sony Music Entertainment Mexico
2003Shakira - Ojos Así / The One [2003]Ojos Así / The One
Epic
2003Shakira - The One [2003]The One
Epic
2002Shakira - Whenever Wherever / Objection (Tango) [2002]Whenever Wherever / Objection (Tango)
Epic Records International
2002Shakira - Que Me Quedes Tú (Remixes) [2002]Que Me Quedes Tú (Remixes)
Columbia
2002Shakira - Whenever, Wherever [2002]Whenever, Wherever
Epic
2002Shakira - Te Aviso, Te Anuncio / Objection [2002]Te Aviso, Te Anuncio / Objection
Columbia
2002Shakira - Objection (Tango) [2002]Objection (Tango)
Epic
2001Shakira - Underneath Your Clothes [2001]Underneath Your Clothes
Columbia
2001Shakira - Fool [2001]Fool
Columbia
2001Shakira - Ask For More [2001]Ask For More
Epic
2000Shakira - No Creo (Pablo Flores Remixes) [2000]No Creo (Pablo Flores Remixes)
Columbia
2000Shakira - Dónde Están Los Ladrones [2000]Dónde Están Los Ladrones
Sony Discos
1999Shakira - Ojos Así [1999]Ojos Así
Epic
1999Shakira - Si Te Vas [1999]Si Te Vas
Columbia
1999Shakira - Tú [1999]
Columbia
1998Shakira - Ciega Sordomuda [1998]Ciega Sordomuda
Columbia
1998Shakira - Inevitable [1998]Inevitable
Columbia
1997Shakira - Estoy Aqui [1997]Estoy Aqui
Tristar Music
1997Shakira - Antologia [1997]Antologia
Columbia
1996Shakira - Un Poco De Amor [1996]Un Poco De Amor
CBS/Sony
1996Shakira - Dónde Estás Corazón [1996]Dónde Estás Corazón
Columbia
1996Shakira - Pies Descalzos, Sueños Blancos [1996]Pies Descalzos, Sueños Blancos
CBS/Sony
1996Shakira - Se Quiere Se Mata [1996]Se Quiere Se Mata
Columbia
1996Shakira - The Remixes [1996]The Remixes
Sony Music
1996Shakira - Quiero [1996]Quiero
Columbia
1993Shakira - Eres [1993]Eres
Columbia
1991Shakira - Magia [1991]Magia
Columbia
Ready For The Good Times
Sony Music Studios

Filmografia

2002Taina [2001]Taina
Komedia, Familijny
Reżyseria: Melissa Joan Hart, Kim Fields, ...
Ocena: 4.5
1996El oasis [1996]El oasis
Reżyseria: Rodolfo Hoyos
Luisa Maria
Ocena: 4.1

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

konto izzy

Komentarze ()

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Magda Łasak o Cameron Boyce
    2014-07-24 19:47:26
    tu natalka kocham go martyno skotarczak on będzie mój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lex Bedney o Denise Milani
    2014-07-14 18:32:54
    moim zdaniem to 88-58-88 i waga tej pięknosci to 54 kg i wzrost 164 a więc ideał znalazłem to w inte...
  • Michał Leśniak o Thalia
    2014-07-07 15:05:25
    Thalia urodziła się w 1971, a nie w 1961 roku. Niedawno urodziła dziecko. (nie wcześniej niż 6 lat t...
  • Łukasz Grzegorzewski o Matt Le Blanc
    2014-05-09 23:26:44
    leblanc ma 20 lat?
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2014 wzrostgwiazd.info