AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
21
głosów

165cm

Selena Gomez

Selena Gomez

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Selena Gomez?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 3Odwiedzin: 46669Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Selena Marie Gomez
Data urodzenia:22 lipca 1992 roku (24 lata)
Miejsce urodzenia:Grand Prairie, Texas, Stany Zjednoczone
Wzrost:165 cm (21 głosów), 163 cm (redakcja) (statystyki)
Waga:54 kg
Wymiary:85-60-90
Znak zodiaku:Rak

Ważniejsze produkcje z udziałem Seleny Gomez

Ramona and Beezus [2010]

Ocena: 4.5
Monte Carlo [2011]

Ocena: 3.4
Princess Protection Program [2009]

Ocena: 3.5
Another Cinderella Story [2008]

Ocena: 3.7


Ocena: 4.7
Wizards of Waverly Place: The Movie [2009]

Ocena: 4.5

Dyskografia

2011Ortal Dj featuring Selena Gomez - Baby [2011]Baby
Ortal Dj featuring Selena Gomez
Squad Music
2011Selena Gomez - Shake It Up [2011]Shake It Up
Walt Disney Records
2009Selena Gomez - Another Cinderella Story EP [2009]Another Cinderella Story EP
Razor & Tie
2009Forever The Sickest Kids feat. Selena Gomez - Whoa Oh! [2009]Whoa Oh!
Forever The Sickest Kids feat. Selena Gomez
Universal Motown
2008Selena Gomez - Tell Me Something I Don't Know [2008]Tell Me Something I Don't Know
Razor & Tie
2008Selena Gomez - Cruella de Vil [2008]Cruella de Vil
Walt Disney Records

Filmografia

2013Aftershock
Horror, Thriller
Reżyseria: Nicolás López
Ocena: 0
2013Untitled Wizards of Waverly Place Sequel
Przygodowy, Komedia, Dramat
Alex Russo
Ocena: 0
2013Parental Guidance Suggested
Komedia
Reżyseria: Tim Garrick
Nina Pennington
Ocena: 0
2013Getaway [2013]Getaway
Sensacyjny, Kryminał
Reżyseria: Courtney Solomon, Yaron Levy
The Kid
Ocena: 0
2013Rudderless [2013]Rudderless
Dramat
Reżyseria: William H. Macy
Kate
Ocena: 0
2013Searching
Krótkometrażowy
Reżyseria: Victoria Mahoney
Ocena: 0
2012Spring Breakers [2012]Spring Breakers
Komedia, Kryminał, Dramat
Reżyseria: Harmony Korine
Faithzwiastun
Ocena: 4.6
2012Hotel Transylvania [2012]Hotel Transylwania
(Hotel Transylvania)
Animowany, Komedia, Familijny
Reżyseria: Genndy Tartakovsky
Maviszwiastun
Ocena: 0
2012Fifty Shades of Blue
Krótkometrażowy, Komedia
Reżyseria: Lauryn Kahn, Lauren Palmigiano
Woman
Ocena: 5
2011Monte Carlo [2011]Monte Carlo
Przygodowy, Komedia, Romans
Reżyseria: Thomas Bezucha
Grace Bennett
Ocena: 3.4
2011The Muppets [2011]Muppety
(The Muppets)
Komedia, Dramat, Familijny
Reżyseria: James Bobin
Selena Gomezzwiastun
Ocena: 5
2010Arthur et la guerre des deux mondes [2010]Arthur et la guerre des deux mondes
Przygodowy, Familijny, Fantasy
Reżyseria: Luc Besson
Selenia
Ocena: 3.7
2010Ramona and Beezus [2010]Ramona and Beezus
Przygodowy, Komedia, Familijny
Reżyseria: Elizabeth Allen
Beezus Quimby
Ocena: 4.5
2010Barney: Please & Thank You [2010]Barney: Please & Thank You
Familijny
Reżyseria: Jim Rowley
Gianna
Ocena: 5
2009Artur i zemsta Maltazara
(Arthur et la vengeance de Maltazard)
Przygodowy, Familijny, Fantasy
Reżyseria: Luc Besson
Selenia
Ocena: 3.1
2009Wizards on Deck with Hannah Montana
Komedia, Familijny
Alex Russo
Ocena: 3.4
2009Wizards of Waverly Place: The Movie [2009]Wizards of Waverly Place: The Movie
Przygodowy, Komedia, Dramat
Reżyseria: Lev L. Spiro
Alex Russo
Ocena: 4.5
2009The Suite Life on Deck [2008]The Suite Life on Deck
Sensacyjny, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Richard Correll, Phill Lewis, ...
Alex Russo
Ocena: 3.5
2009Princess Protection Program [2009]Princess Protection Program
Komedia, Dramat, Familijny
Reżyseria: Allison Liddi-Brown
Carter Mason
Ocena: 3.5
2008Another Cinderella Story [2008]Another Cinderella Story
Komedia, Musical, Romans
Reżyseria: Damon Santostefano
Mary Santiago
Ocena: 3.7
2008Horton Hears a Who! [2008]Horton słyszy ktosia!
(Horton Hears a Who!)
Animowany, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Jimmy Hayward, Steve Martino
Helga
Ocena: 4.8
2007
2012
Wizards of Waverly Place [2007]"Czarodzieje z Waverly Place"
(Wizards of Waverly Place)
Pojawia się w 106 odcinkach
Komedia, Familijny, Fantasy
Reżyseria: Fred Savage, Victor Gonzalez, ...
Alex Russo
Ocena: 4.7
2007
2008
Hannah Montana [2006]Hannah Montana
Komedia, Familijny, Muzyczny
Reżyseria: Fred Savage, Roger Christiansen, ...
Mikayla
Ocena: 2.1
2007Arwin!
Komedia, Familijny
Reżyseria: Richard Correll
Alexa
Ocena: 4.5
2007What's Stevie Thinking?
Animowany, Komedia
Stevie Sanchez
Ocena: 3.6
2006The Suite Life of Zack and Cody [2005]The Suite Life of Zack and Cody
Komedia, Familijny
Reżyseria: Richard Correll, Jim Drake, ...
Gwen
Ocena: 3.7
2006Brain Zapped
Krótkometrażowy, Familijny
Reżyseria: Eliud George Garcia
Emily Grace Garcia
Ocena: 5
2005Walker, Texas Ranger: Trial by Fire
Sensacyjny, Thriller
Reżyseria: Aaron Norris
Julie
Ocena: 3.4
2003Spy Kids 3-D: Game Over [2003]Mali agenci 3D: Trójwymiarowy odjazd
(Spy Kids 3-D: Game Over)
Sensacyjny, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Robert Rodriguez
Dziewczynka w Parku wodnymzwiastun
Ocena: 2.3
2002
2004
Barney & Friends [1992]Barney & Friends
Pojawia się w 14 odcinkach
Przygodowy, Komedia, Familijny
Reżyseria: Steve Feldman, Larry D. Allen, ...
Gianna
Ocena: 1.7

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Aktywność artystyczna

Muzyka

2008 - 2011

Płyty:single (6)
Gatunki:Pop
Rock
Reżyser

2008

Rodzaje:seriale (1)
Gatunki:Reality-TV
Aktorka

2002 - 2013

Rodzaje:filmy (25, 16 w roli głównej)
seriale (5, 1 w roli głównej)
Gatunki:Sensacyjny
Przygodowy
Animowany
Komedia
Kryminał
Dramat
Familijny
Fantasy
Horror
Muzyczny
Musical
Romans
Krótkometrażowy
Thriller

Selena Gomez często współpracuje z:

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info