AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

163cm

Sadie Frost

Sadie Frost

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Sadie Frost?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 2042Odwiedzin: 200Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Sadie Liza Vaughan
Data urodzenia:19 czerwca 1965 roku (52 lata)
Miejsce urodzenia:Londyn, Anglia, Wielka Brytania
Wzrost:163 cm (statystyki)
Waga:64 kg
Wymiary:75-57-82
Znak zodiaku:Bliźnięta

Ważniejsze produkcje z udziałem Sadie Frost

A Pyromaniac's Love Story [1995]

Ocena: 3.2
Shopping [1994]

Ocena: 3.3
Büvös vadász [1994]

Ocena: 4.5
Captain Jack [1999]

Ocena: 3.8
An Ideal Husband [2000]

Ocena: 4.5
Final Cut [1998]

Ocena: 3.9
Love, Honour and Obey [2000]

Ocena: 4.3

Filmografia

2013Molly Moon: The Incredible Hypnotist
Familijny
Reżyseria: Christopher N. Rowley
Ocena: 0
2013Love.Honour.Obey.
Thriller
Beautiful Woman
Ocena: 0
2013Dotty
Krótkometrażowy, Przygodowy, Dramat, Fantasy
Dotty
Ocena: 4.7
2012Animal Charm
Krótkometrażowy, Komedia, Horror
Reżyseria: Ben Charles Edwards
Ocena: 0
2012Wizard's Way [2012]Wizard's Way
Komedia
Reżyseria: Metal Man
Escort
Ocena: 0
2012The Actress
Krótkometrażowy, Dramat
Reżyseria: Ben Charles Edwards
Mabel Stanford
Ocena: 0
2011Fortune's Smile
Krótkometrażowy, Dramat
Reżyseria: Marcus Liversedge
Harriet Fabian
Ocena: 0
2010The Heavy [2010]The Heavy
Thriller
Reżyseria: Marcus Warren
Dutch
Ocena: 3.1
2009The Last Supper
Krótkometrażowy, Dramat
Reżyseria: Rupert Bryan
Wife
Ocena: 0
2008The Town That Boars Me
Krótkometrażowy, Musical
Reżyseria: Ben Charles Edwards
The Queen
Ocena: 4.3
2008Beyond the Rave [2008]Beyond the Rave
Horror, Thriller
Reżyseria: Matthias Hoene
Fallen Angel
Ocena: 3.4
2007Shoot on Sight [2007]Shoot on Sight
Kryminał, Dramat, Thriller
Reżyseria: Jag Mundhra
Advocate Fiona Monroe
Ocena: 4.1
2003Bedsitcom
Komedia, Reality-TV
Reżyseria: Justin Bradley
Introducer (głos)
Ocena: 2
2001Uprising [2001]Uprising
Dramat, Wojenny
Reżyseria: Jon Avnet
Zivia Lubetkin
Ocena: 5
2001The Anniversary Party [2001]The Anniversary Party
Dramat, Komedia
Reżyseria: Alan Cumming, Jennifer Jason Leigh
Lucy - Joe's Sister (głos) (niewymieniony w czołówce)
Ocena: 4.4
2001The Fear
Horror
Reżyseria: Blake Bedford, Konika Shankar, ...
Storyteller
Ocena: 3.9
2000Love, Honour and Obey [2000]Love, Honour and Obey
Komedia, Dramat, Kryminał
Reżyseria: Dominic Anciano, Ray Burdis
Sadie
Ocena: 4.3
2000Rancid Aluminium [2000]Rancid Aluminium
Komedia, Kryminał, Dramat
Reżyseria: Edward Thomas
Sarah Thompson
Ocena: 2
2000An Ideal Husband [2000]An Ideal Husband
Reżyseria: William P. Cartlidge
Mrs. Laura Cheveley
Ocena: 4.5
2000Soul Patrol
Komedia, Krótkometrażowy
Reżyseria: Jeremy Wooding
Luisa
Ocena: 3.3
1999Presence of Mind [1999]Presence of Mind
Dramat, Horror, Thriller
Reżyseria: Antoni Aloy
Governess
Ocena: 3.8
1999Captain Jack [1999]Captain Jack
Dramat
Reżyseria: Robert Young
Tessa
Ocena: 3.8
1999Ruth Rendell Mysteries [1987]Ruth Rendell Mysteries
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Mary McMurray, Sandy Johnson, ...
Francesca
Ocena: 4.3
1999Flypaper [1999]Flypaper
Komedia, Kryminał, Thriller
Reżyseria: Klaus Hoch
Natalie
Ocena: 3.1
1998Final Cut [1998]Final Cut
Dramat, Thriller
Reżyseria: Dominic Anciano, Ray Burdis
Sadie
Ocena: 3.9
1997Bent [1997]Bent
Dramat, Romans, Wojenny
Reżyseria: Sean Mathias
Max's Friend
Ocena: 4.9
1996Crimetime [1996]Crimetime
Horror, Thriller
Reżyseria: George Sluizer
Val
Ocena: 2.3
1995A Pyromaniac's Love Story [1995]A Pyromaniac's Love Story
Komedia, Romans
Reżyseria: Joshua Brand
Hattie
Ocena: 3.2
1994Büvös vadász [1994]Büvös vadász
Dramat, Fantasy
Reżyseria: Ildikó Enyedi
Eva
Ocena: 4.5
1994Shopping [1994]Shopping
Sensacyjny, Kryminał, Dramat
Reżyseria: Paul W.S. Anderson
Jo
Ocena: 3.3
1994The Cisco Kid
Komedia, Western
Reżyseria: Luis Valdez
Dominique
Ocena: 3.7
1993Splitting Heirs [1993]Awantura o spadek
(Splitting Heirs)
Komedia
Reżyseria: Robert Young
Angela
Ocena: 3.4
1992Dracula [1992]Dracula
Dramat, Horror, Romans
Reżyseria: Francis Ford Coppola
Lucy Westenra
Ocena: 5
1992Papierowe małżeństwo
Reżyseria: Krzysztof Lang
Employment Agency Interviewer
Ocena: 4
1990A Ghost in Monte Carlo [1990]A Ghost in Monte Carlo
Dramat, Romans
Reżyseria: John Hough
Alice 20 yrs
Ocena: 3.7
1990The Krays [1990]Bracia Kray
(The Krays)
Biograficzny, Kryminał, Dramat
Reżyseria: Peter Medak
Sharon Pellam
Ocena: 4.6
1989Diamond Skulls [1989]Diamond Skulls
Dramat, Thriller
Reżyseria: Nick Broomfield
Rebecca
Ocena: 3
1989Press Gang [1989]Press Gang
Familijny, Komedia, Dramat
Reżyseria: Bob Spiers, Lorne Magory, ...
Jenny Eliot
Ocena: 5
1988Casualty [1986]Casualty
Dramat
Reżyseria: Michael Owen Morris, Alan Wareing, ...
Natasha
Ocena: 3.6
1988Les Girls
Pojawia się w 7 odcinkach
Komedia
Reżyseria: Anthony Garner, Sharon Miller
Amanda
Ocena: 4.3
1988Gentlemen and Players
Dramat
Reżyseria: Dennis Abey, William Brayne, ...
Kate Beaufort
Ocena: 1.8
1988Empire State
Kryminał, Thriller
Reżyseria: Ron Peck
Tracy
Ocena: 3.4
1987Pulaski
Reżyseria: Gerry Mill, Christopher King, ...
Sandy
Ocena: 5
1987Boon [1986]Boon
Dramat, Komedia
Reżyseria: Laurence Moody, Graeme Harper, ...
Nurse
Ocena: 4.7
1986Vardo
Krótkometrażowy, Dramat
Reżyseria: Matthew Jacobs
Ocena: 0
1979A Horse Called Jester
Familijny
Reżyseria: Ken Fairbairn
Tina Harris
Ocena: 0

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Aktywność artystyczna

Aktorka

1979 - 2013

Rodzaje:filmy (37, 20 w roli głównej)
seriale (9, 2 w roli głównej)
Gatunki:Sensacyjny
Przygodowy
Biograficzny
Komedia
Kryminał
Dramat
Familijny
Fantasy
Horror
Musical
Reality-TV
Romans
Krótkometrażowy
Thriller
Wojenny
Western

Sadie Frost często współpracuje z:

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info