AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

170cm

Sade

Sade

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Sade?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 916Odwiedzin: 606Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Helen Folasade Adu
Data urodzenia:16 stycznia 1959 roku (58 lat)
Miejsce urodzenia:Ibadan, Nigeria
Wzrost:170 cm (statystyki)
Znak zodiaku:Koziorożec

Teledyski

             

Dyskografia

2013Sade - Munich Concert [2013]Munich Concert
Vinyl Passion
2012Sade - Bring Me Home | Live 2011 [2012]Bring Me Home | Live 2011
RCA
2010Sade - Soldier Of Love [2010]Soldier Of Love
RCA
2002Sade - Lovers Live [2002]Lovers Live
Epic
2000Sade - Lovers Rock [2000]Lovers Rock
Epic
1992Sade - Love Deluxe [1992]Love Deluxe
Epic
1988Sade - Stronger Than Pride [1988]Stronger Than Pride
Epic
1985Sade - Promise [1985]Promise
Epic
1984Sade - Diamond Life [1984]Diamond Life
Epic
2000Sade - By Your Side [2000]By Your Side
Epic
2000Sade - The Cottonbelly Mixes [2000]The Cottonbelly Mixes
Not On Label
1993Sade - Cherish The Day [1993]Cherish The Day
Epic
1992Sade - Feel No Pain [1992]Feel No Pain
Epic
1992Sade - Pearls [1992]Pearls
Epic
1992Sade - Kiss Of Life [1992]Kiss Of Life
Epic
1992Sade - No Ordinary Love [1992]No Ordinary Love
Epic
1992Sade / Trey Lorenz - No Ordinary Love / Someone To Hold [1992]No Ordinary Love / Someone To Hold
Sade / Trey Lorenz
Epic
1992Sade - Feel No Pain / Love Is Stronger Than Pride (Mad Professor Remix) [1992]Feel No Pain / Love Is Stronger Than Pride (Mad Professor Remix)
Epic
1989Sade - Keep Looking [1989]Keep Looking
Epic
1988Dirty Diana / Love Is Stronger Than PrideEpic
1988Sade - Turn My Back On You [1988]Turn My Back On You
Epic
1988Sade - Love Is Stronger Than Pride [1988]Love Is Stronger Than Pride
Epic
1988Sade - Haunt Me [1988]Haunt Me
Epic
1988Sade - Paradise [1988]Paradise
Epic
1988Sade - Nothing Can Come Between Us [1988]Nothing Can Come Between Us
Epic
1986Sade - Never As Good As The First Time [1986]Never As Good As The First Time
Epic
1985Sade - The Sweetest Taboo [1985]The Sweetest Taboo
Epic
1985Sade - Is It A Crime? [1985]Is It A Crime?
Epic
1984Sade - When Am I Going To Make A Living [1984]When Am I Going To Make A Living
Epic
1984Sade - Hang On To Your Love [1984]Hang On To Your Love
Epic
1984Sade - Smooth Operator [1984]Smooth Operator
Epic
1983Sade - Your Love Is King [1983]Your Love Is King
Epic

Filmografia

1986Absolute Beginners [1986]Absolutni debiutanci
(Absolute Beginners)
Dramat, Fantasy, Musical
Reżyseria: Julien Temple
Athene Duncannon (jako Sade Adu)
Ocena: 3.5

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info