AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
11
głosów

175cm

Rihanna

Rihanna

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Rihanna?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 15Odwiedzin: 26594Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Robyn Rihanna Fenty
Data urodzenia:20 lutego 1988 roku (29 lat)
Miejsce urodzenia:St. Michael, Barbados
Wzrost:175 cm (11 głosów), 173 cm (redakcja) (statystyki)
Waga:65 kg
Wymiary:85-60-90
Znak zodiaku:Wodnik

Teledyski

             

Dyskografia

2012Rihanna - Unapologetic [2012]Unapologetic
Def Jam Recordings
2011Rihanna - Talk That Talk [2011]Talk That Talk
Def Jam Recordings
2011Talk That Talk
Def Jam UK
2010Rihanna - Loud [2010]Loud
Def Jam Recordings
2010Rihanna - Rated R /// Remixed [2010]Rated R /// Remixed
Def Jam Recordings
2010Owl City / Rihanna - Fireflies / Rude Boy / Russian Roulette [2010]Fireflies / Rude Boy / Russian Roulette
Owl City / Rihanna
Universal Music AB
2009Rihanna - Rated R [2009]Rated R
Def Jam Recordings
2009Rihanna - Good Girl Gone Bad: The Remixes [2009]Good Girl Gone Bad: The Remixes
Def Jam Recordings
2007Rihanna - Good Girl Gone Bad [2007]Good Girl Gone Bad
Def Jam Recordings
2006Rihanna - A Girl Like Me [2006]A Girl Like Me
Def Jam Recordings
2005Rihanna - Music Of The Sun [2005]Music Of The Sun
Def Jam Recordings
2011Rihanna Feat. Drake - What's My Name? [2011]What's My Name?Def Jam Recordings
2011Nicki Minaj featuring Rihanna - Fly [2011]FlyCash Money Records
2010David Guetta Feat. Rihanna - Who's That Chick? [2010]Who's That Chick?Virgin
2010Rihanna - Only Girl (In The World) [2010]Only Girl (In The World)
Def Jam Recordings
2010Eminem Featuring Rihanna - Love The Way You Lie [2010]Love The Way You Lie
Eminem Featuring Rihanna
Aftermath Entertainment
2010Rihanna - Te Amo [2010]Te Amo
Def Jam Recordings
2010Rihanna - Rude Boy [2010]Rude Boy
Def Jam Recordings
2010Rihanna - Rockstar [2010]Rockstar
Not On Label
2009Rihanna - Russian Roulette [2009]Russian Roulette
Def Jam Recordings
2009Jay Z , Rihanna & Kanye West - Run This Town [2009]Run This TownRocNation
2009Rihanna - Rehab [2009]Rehab
Def Jam Recordings
2009Hard (Dance Remixes)
Def Jam Recordings
2008T.I. Feat. Rihanna - Live Your Life [2008]Live Your Life
T.I. Feat. Rihanna
Atlantic
2008Maroon 5 Featuring Rihanna - If I Never See Your Face Again [2008]If I Never See Your Face Again
Maroon 5 Featuring Rihanna
A&M Octone Records
2008Rihanna - Take A Bow [2008]Take A Bow
Def Jam Recordings
2008J-Status Featuring Rihanna - Roll It [2008]Roll It
J-Status Featuring Rihanna
Control
2008Rihanna - Disturbia [2008]Disturbia
Def Jam Recordings
2007Rihanna - Don't Stop The Music [2007]Don't Stop The Music
Def Jam Recordings
2007Rihanna Feat. Jay Z - Umbrella [2007]UmbrellaDef Jam Recordings
2007Rihanna - Shut Up And Drive [2007]Shut Up And Drive
Def Jam Recordings
2007Breakin' Dishes
Def Jam Recordings
2007Rihanna Feat. Ne-Yo - Hate That I Love You [2007]Hate That I Love YouDef Jam Recordings
2006Rihanna - We Ride [2006]We Ride
Def Jam Recordings
2006Rihanna - Unfaithful [2006]Unfaithful
Def Jam Recordings
2006Rihanna - SOS [2006]SOS
Def Jam Recordings
2006Sean Paul & Rihanna - Break It Off [2006]Break It OffDon Corleon Records
2005Rihanna - Pon De Replay [2005]Pon De Replay
Def Jam Recordings
2005Rihanna - If It's Lovin' That You Want [2005]If It's Lovin' That You Want
Def Jam Recordings

Filmografia

2014Happy Smekday!
Animowany
Reżyseria: Tim Johnson
Ocena: 0
2013This Is the End [2013]This Is the End
Komedia, Fantasy
Reżyseria: Seth Rogen, Evan Goldberg
Rihannazwiastun
Ocena: 5
2012Battleship [2012]Battleship: Bitwa o Ziemię
(Battleship)
Sensacyjny, Science Fiction, Thriller
Reżyseria: Peter Berg
Raikeszwiastun
Ocena: 4.5

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Aktywność artystyczna

Muzyka

2005 - 2012

Płyty:albumy (11)
single (37)
kompilacje (2)
Gatunki:Electronic
Funk / Soul
Hip Hop
Pop
Reggae
Rock
Style:Ballad
Dancehall
Downtempo
Electro
Euro House
Gangsta
Hip Hop
House
Pop Rap
Pop Rock
Ragga HipHop
Reggae-Pop
Rhythm & Blues
RnB/Swing
Synth-pop
Vocal
Aktorka

2012 - 2014

Rodzaje:filmy (3, 2 w roli głównej)
Gatunki:Sensacyjny
Animowany
Komedia
Fantasy
Science Fiction
Thriller

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info