AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

185cm

Peter DeLuise

Peter DeLuise

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Peter DeLuise?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 4851Odwiedzin: 51Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Peter John DeLuise
Data urodzenia:6 listopada 1966 roku (50 lat)
Miejsce urodzenia:New York City, Nowy Jork, Stany Zjednoczone
Wzrost:185 cm (statystyki)
Znak zodiaku:Skorpion

Filmografia

2008
2011
Sanctuary [2008]Sanctuary
KryminałScience Fiction
Gwiazdy: Amanda Tapping, Robin Dunne, Christopher Heyerdahl
Ocena: 5
2008
2009
Kyle XY [2006]Kyle XY
DramatScience Fiction
Gwiazdy: Matt Dallas, Marguerite MacIntyre
Ocena: 4.9
2008The Guard
Ocena: 4.7
2008jPod
Komedia, Dramat
Gwiazdy: Emilie Ullerup, Benjamin Ayres, Jessica Steen
Ocena: 5
2007Painkiller Jane [2007]Painkiller Jane
Sensacyjny, Science Fiction
Gwiazdy: Kristanna Loken, Barbara Tyson, Chuck Campbell
Ocena: 3.8
2007Blood Ties [2006]Blood Ties
Dramat, Fantasy, Horror
Gwiazdy: Christina Cox, Dylan Neal
Ocena: 4.9
2004
2006
Stargate: Atlantis [2004]"Gwiezdne Wrota: Atlantyda"
Stargate: Atlantis
Sensacyjny, Dramat, Science Fiction
Gwiazdy: Joe Flanigan, Rachel Luttrell, David Hewlett
Ocena: 5
2003
2005
Andromeda [2000]Andromeda
Sensacyjny, Przygodowy, Dramat
Gwiazdy: Kevin Sorbo, Lisa Ryder, Lexa Doig
Ocena: 4.5
2002Just Deal
Komedia, Dramat
Gwiazdy: Kandyse McClure, Steve Bacic, Ryan Robbins
Ocena: 4.6
2002Jeremiah [2002]Jeremiah
Science Fiction, Dramat
Gwiazdy: Luke Perry, Cobie Smulders, Sean Astin
Ocena: 4.8
2002Romantic Comedy 101
Ocena: 3.6
2001The Outer Limits [1995]The Outer Limits
Dramat, Fantasy, Horror
Gwiazdy: Kevin Conway, Ryan Reynolds, Neil Patrick Harris
Ocena: 5
2000
2001
V.I.P. [1998]V.I.P.
Sensacyjny, Komedia, Kryminał
Gwiazdy: Pamela Anderson, Eva Mendes, Verne Troyer
Ocena: 2.2
2000Higher Ground
Dramat, Familijny
Gwiazdy: Joe Lando, Hayden Christensen, A. J. Cook
Ocena: 5
1999
2007
Stargate SG-1 [1997]"Gwiezdne Wrota"
Stargate SG-1
Sensacyjny, Przygodowy, Science Fiction
Gwiazdy: Richard Dean Anderson, Michael Shanks, Amanda Tapping
Ocena: 5
1999Hope Island
Ocena: 4.1
1999Southern Heart
Komedia, Romans, Familijny
Gwiazdy: Peter DeLuise
Ocena: 3.5
1998
1999
The Net
Thriller
Gwiazdy: Brooke Langton, Eric Szmanda
Ocena: 3.9
1996Silk Stalkings [1991]"Jedwabne pończoszki"
Silk Stalkings
Kryminał, Dramat
Gwiazdy: Krista Allen, Cyia Batten, Carrie Ann Moss
Ocena: 4.3
1990
1991
21 Jump Street [1987]21 Jump Street
Kryminał, Dramat
Gwiazdy: Johnny Depp, Dustin Nguyen, Peter DeLuise
Ocena: 4.9
201221 Jump Street [2012]21 Jump Street
Sensacyjny, Komedia, Kryminał
Reżyseria: Phil Lord, Chris Miller
Officer Doug Penhallzwiastun
Ocena: 5
2011Wait for Rain [2011]Wait for Rain
Krótkometrażowy, Komedia, Dramat
Reżyseria: Kyle Rideout
Frank
Ocena: 5
2011Sanctuary [2008]Sanctuary
KryminałScience Fiction
Reżyseria: Peter DeLuise, Robin Dunne, ...
Ernie Watts
Ocena: 5
2009SGU Stargate Universe [2009]"Gwiezdne Wrota: Wszechświat"
(SGU Stargate Universe)
Dramat, Science Fiction
Reżyseria: Peter DeLuise, Robert Carlyle, ...
Peter
Ocena: 5
2009Smile of April [2009]Smile of April
Komedia, Dramat
Reżyseria: Jessica Brajoux, Sabrina Karine
Witness 1
Ocena: 5
2008To Love and Die
Sensacyjny
Reżyseria: Mark Piznarski
Therapist
Ocena: 4.7
2008Yeti: Curse of the Snow Demon [2008]Yeti: Curse of the Snow Demon
Przygodowy, Horror
Reżyseria: Paul Ziller
Sheppard (jako Peter Deluise)
Ocena: 2
2008Supernatural [2005]"Nie z tego świata"
(Supernatural)
Dramat, Fantasy, Horror
Reżyseria: Jensen Ackles, Robert Duncan McNeill, ...
FBI Deputy Director Steven Groves
Ocena: 5
2007The Bar
Krótkometrażowy, Komedia
Reżyseria: Mike Jackson
Mac (jako Peter Deluise)
Ocena: 3.1
2007Sanctuary
KryminałScience Fiction
Reżyseria: Martin Wood
Ernie Watts
Ocena: 5
2007Painkiller Jane [2007]Painkiller Jane
Sensacyjny, Science Fiction
Reżyseria: Peter DeLuise, Matthew Hastings, ...
Paramedic
Ocena: 3.8
2007Robson Arms [2005]Robson Arms
Komedia, Dramat
Reżyseria: Gary Harvey, James Genn, ...
Wayne Ross
Ocena: 3.8
2006Engaged to Kill [2006]Engaged to Kill
Dramat, Thriller
Reżyseria: Matthew Hastings
Crawford Blake
Ocena: 3.1
2005Bloodsuckers [2005]Bloodsuckers
Sensacyjny, Horror, Science Fiction
Reżyseria: Matthew Hastings
Vondi the German Space Tourist (niewymieniony w czołówce)
Ocena: 2.6
2004Andromeda [2000]Andromeda
Sensacyjny, Przygodowy, Dramat
Reżyseria: Peter DeLuise, Jorge Montesi, ...
Calvino
Ocena: 4.5
2003Before I Say Goodbye [2003]Before I Say Goodbye
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Michael Storey
Detective Brennan
Ocena: 3.7
2003Between the Sheets [2003]Between the Sheets
Komedia
Reżyseria: Michael DeLuise
Jake Weber
Ocena: 1.7
2002It's All About You [2002]It's All About You
Reżyseria: Mark Fauser
Director
Ocena: 3.1
2000V.I.P. [1998]V.I.P.
Sensacyjny, Komedia, Kryminał
Reżyseria: Peter DeLuise, Bruce Campbell, ...
Man Bumping Into Johnny Loh
Ocena: 2.2
1999
2006
Stargate SG-1 [1997]"Gwiezdne Wrota"
(Stargate SG-1)
Pojawia się w 15 odcinkach
Sensacyjny, Przygodowy, Science Fiction
Reżyseria: Peter DeLuise, Amanda Tapping, ...
Airman / Director / Interviewer / …
Ocena: 5
1999Southern Heart
Komedia, Romans, Familijny
Reżyseria: Peter DeLuise
Collin Jacobs
Ocena: 3.5
1998The Outer Limits [1995]The Outer Limits
Dramat, Fantasy, Horror
Reżyseria: Rebecca De Mornay, Peter DeLuise, ...
Cop
Ocena: 5
19983rd Rock from the Sun [1996]3rd Rock from the Sun
Komedia, Science Fiction
Reżyseria: Terry Hughes, Robert Berlinger, ...
Frank
Ocena: 5
1997The Littlest Angel
Animowany, Krótkometrażowy
Reżyseria: Don Boone, John Delaney
Prophet #3 (głos)
Ocena: 5
1997The Big Easy [1996]The Big Easy
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Vern Gillum, Kristoffer Tabori, ...
Daryl Laws
Ocena: 5
1996Friends [1994]"Przyjaciele"
(Friends)
Komedia, Romans
Reżyseria: Robby Benson, Mary Kay Place, ...
Carl
Ocena: 5
1996The Shot [1996]The Shot
Komedia
Reżyseria: Dan Bell
Ocena: 2
1994
1996
SeaQuest DSV [1993]SeaQuest DSV
Pojawia się w 35 odcinkach
Sensacyjny, Familijny, Przygodowy
Reżyseria: Anson Williams, Bryan Spicer, ...
Dagwood / Seaman Dagwood / Wiggins
Ocena: 4.6
1994Attack of the 5 Ft. 2 Women [1994]Attack of the 5 Ft. 2 Women
Komedia
Reżyseria: Julie Brown, Richard Wenk
Stan Stant
Ocena: 2.1
1994Il silenzio dei prosciutti [1994]Il silenzio dei prosciutti
Komedia, Thriller
Reżyseria: Ezio Greggio
Checkout Guard
Ocena: 2.4
1993The Hat Squad
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Rob Bowman, Kim Manners
Sierżant Bobby West
Ocena: 3.8
1993Street Justice [1991]Street Justice
Sensacyjny, Przygodowy
Reżyseria: David Winning, Brenton Spencer, ...
Frank Gurston
Ocena: 4.5
1992Highlander [1992]Highlander
Sensacyjny, Przygodowy, Fantasy
Reżyseria: Dennis Berry, Paolo Barzman, ...
Clinch
Ocena: 5
1992Rescue Me [1992]Rescue Me
Sensacyjny, Komedia
Reżyseria: Arthur Allan Seidelman
Rowdy
Ocena: 3.2
1991Children of the Night [1991]Children of the Night
Horror
Reżyseria: Tony Randel
Mark Gardner
Ocena: 2
1989Booker
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Jefferson Kibbee, Kim Manners, ...
Doug Penhall
Ocena: 3.9
1989Listen to Me [1989]Listen to Me
Dramat, Romans
Reżyseria: Douglas Day Stewart
Cameron Sweet (jako Peter De Luise)
Ocena: 3.1
1987
1990
21 Jump Street [1987]21 Jump Street
Pojawia się w 88 odcinkach
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Peter DeLuise, Mario Van Peebles, ...
Officer Doug Penhall
Ocena: 4.9
1987Winners Take All [1987]Winners Take All
Sensacyjny, Przygodowy, Sportowy
Reżyseria: Fritz Kiersch
Wally Briskin
Ocena: 4.5
1986Solarbabies [1986]Dziecko słońca
(Solarbabies)
Sensacyjny, Dramat, Science Fiction
Reżyseria: Alan Johnson
Tug
Ocena: 2.6
1986Diff'rent Strokes [1978]Diff'rent Strokes
Komedia, Familijny
Reżyseria: Gerren Keith, Herbert Kenwith, ...
Darryl
Ocena: 4.6
1986Free Ride
Komedia
Reżyseria: Tom Trbovich
Carl Beluga
Ocena: 2.4
1985The Midnight Hour [1985]The Midnight Hour
Komedia, Horror, Romans
Reżyseria: Jack Bender
Mitch Crandall
Ocena: 4.5
1985The Facts of Life [1979]The Facts of Life
Komedia
Reżyseria: John Bowab, Asaad Kelada, ...
Fielding
Ocena: 4.4
1983Happy [1983]Happy
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Lee Philips
Skateboarder
Ocena: 3.8
1979Hot Stuff [1979]Gorący towar
(Hot Stuff)
Komedia
Reżyseria: Dom DeLuise
Peter Fortunato
Ocena: 4

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Aktywność artystyczna

Reżyser

1987 - 2013

Rodzaje:filmy (7)
seriale (23)
Gatunki:Sensacyjny
Przygodowy
Komedia
Kryminał
Dramat
Familijny
Fantasy
Horror
Romans
Science Fiction
Thriller
Aktor

1979 - 2012

Rodzaje:filmy (25, 5 w roli głównej)
seriale (21, 1 w roli głównej)
Gatunki:Sensacyjny
Przygodowy
Animowany
Komedia
Kryminał
Dramat
Familijny
Fantasy
Horror
Romans
Science Fiction
Krótkometrażowy
Sportowy
Thriller

Peter DeLuise często współpracuje z:

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info