AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

168cm

Paul McCrane

Paul McCrane

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Paul McCrane?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 3370Odwiedzin: 97Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Paul David McCrane
Data urodzenia:19 stycznia 1961 roku (56 lat)
Miejsce urodzenia:Philadelphia, Pensylwania, Stany Zjednoczone
Wzrost:168 cm (statystyki)
Znak zodiaku:Koziorożec

Filmografia

2011The Whole Truth [2010]The Whole Truth
Ocena: 3.7
2010Detroit 1-8-7 [2010]Detroit 1-8-7
Sensacyjny, Kryminał, Dramat
Gwiazdy: Michael Imperioli, James McDaniel, Aisha Hinds
Ocena: 5
2010Chase [2010]Chase
Sensacyjny, Kryminał, Dramat
Gwiazdy: Cole Hauser, Jesse Metcalfe
Ocena: 4.6
2010Lie to Me [2009]Lie to Me
Kryminał, Dramat
Gwiazdy: Tim Roth, Kelli Williams
Ocena: 5
2010Miami Medical [2010]Miami Medical
Sensacyjny, Dramat
Gwiazdy: Jeremy Northam, Mike Vogel
Ocena: 4.9
2009The Forgotten [2009]The Forgotten
Kryminał, Dramat
Gwiazdy: Christian Slater, Elisha Cuthbert, Barry Bostwick
Ocena: 3.9
2009Life [2007]Life
Kryminał, Dramat
Gwiazdy: Damian Lewis, Sarah Shahi
Ocena: 5
2009Eleventh Hour [2008]Eleventh Hour
Dramat, Horror, Science Fiction
Gwiazdy: Rufus Sewell, Marley Shelton, Omar Benson Miller
Ocena: 4.9
2007Shark [2006]Shark
Kryminał, Dramat
Gwiazdy: James Woods, Danielle Panabaker
Ocena: 5
2007House M.D. [2004]"Dr. House"
House M.D.
Ocena: 5
2006Justice [2006]Justice
Kryminał, Dramat, Thriller
Gwiazdy: Victor Garber, Kerr Smith
Ocena: 5
2006Jericho [2006]"Jericho"
Jericho
Sensacyjny, Dramat
Gwiazdy: Skeet Ulrich, Lennie James, Ashley Scott
Ocena: 5
2006Close to Home [2005]Close to Home
Ocena: 4.5
2006Hide & Seek
Krótkometrażowy, Dramat
Ocena: 3.9
2006Law & Order: Special Victims Unit [1999]"Prawo i bezprawie"
Law & Order: Special Victims Unit
Ocena: 5
2006The West Wing [1999]"Prezydencki poker"
The West Wing
Ocena: 5
2005
2009
Without a Trace [2002]Without a Trace
Ocena: 4.5
2004Third Watch [1999]"Brygada ratunkowa"
Third Watch
Sensacyjny, Kryminał, Dramat
Gwiazdy: Jason Wiles, Lea Michele, Peter Dinklage
Ocena: 5
2002
2008
ER [1994]"Ostry dyżur"
ER
Ocena: 5
2013Event 15
Thriller
Reżyseria: Matthew Thompson
Dayton
Ocena: 0
2013Major Crimes
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Paul McCrane, Roxann Dawson
Agent Mark Evans
Ocena: 0
2013The Surgeon General
Dramat
Reżyseria: Rod Lurie
Chief of Staff
Ocena: 0
2012Atlas Shrugged: Part 2 - Either-Or [2012]Atlas Shrugged: Part 2 - Either-Or
DramatScience Fiction
Reżyseria: John Putch
Wesley Mouch
Ocena: 0
2011Harry's Law [2011]Harry's Law
Pojawia się w 7 odcinkach
Komedia, Kryminał, Dramat
Reżyseria: Paul McCrane, Bill D'Elia, ...
Josh Peyton
Ocena: 4.8
2010CSI: Crime Scene Investigation [2000]"CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas"
(CSI: Crime Scene Investigation)
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Paul McCrane, Quentin Tarantino, ...
Phil Carpenter
Ocena: 5
2009Beyond All Boundaries [2009]Beyond All Boundaries
Krótkometrażowy, Wojenny
Reżyseria: David Briggs
Kurt Vonnegut (głos) (niewymieniony w czołówce)
Ocena: 5
2008Ugly Betty [2006]"Brzydula Betty"
(Ugly Betty)
Komedia, Dramat
Reżyseria: Fred Savage, Victor Nelli Jr., ...
District Attorney Weitz
Ocena: 4.2
2006
2007
24 [2001]"24 godziny"
(24)
Pojawia się w 9 odcinkach
Sensacyjny, Kryminał, Dramat
Reżyseria: Jon Cassar, Brad Turner, ...
Graem Bauer
Ocena: 5
2005A Year and a Day
Dramat
Reżyseria: Robert Lane
Therapist
Ocena: 4.5
2005Unscripted [2005]Unscripted
Komedia, Dramat
Reżyseria: Grant Heslov, George Clooney
Support Group Leader
Ocena: 4.7
2002New Suit [2002]New Suit
Komedia
Reżyseria: François Velle
Braggy Shoot
Ocena: 4.1
2001Citizen Baines
Dramat
Reżyseria: Christopher Chulack, Lesli Linka Glatter, ...
Sherman Bloom
Ocena: 3.9
2000The Last Producer [2000]The Last Producer
Dramat
Reżyseria: Burt Reynolds
Austin Green
Ocena: 2.8
2000Last Mistake [2000]Last Mistake
Sensacyjny, Dramat, Komedia
Reżyseria: Andy Mackenzie
Jimmy
Ocena: 0
1998From the Earth to the Moon [1998]From the Earth to the Moon
Sensacyjny, Dramat, Historyczny
Reżyseria: Tom Hanks, Sally Field, ...
Pete Conrad
Ocena: 5
1997
2008
ER [1994]"Ostry dyżur"
(ER)
Pojawia się w 125 odcinkach
Dramat
Reżyseria: Joanne Kerns, Eriq LaSalle, ...
Dr. Robert Romano
Ocena: 5
1997The Practice [1997]The Practice
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Dylan McDermott, Dennis Smith, ...
Martin Parks
Ocena: 5
1997Life with Louie [1995]Life with Louie
Animowany, Familijny, Komedia
Reżyseria: Matthew O'Callaghan, Bert Ring
Ocena: 5
1997Touched by an Angel [1994]"Dotyk anioła"
(Touched by an Angel)
Dramat, Familijny, Fantasy
Reżyseria: Peter H. Hunt, Larry Peerce, ...
Grant Abbott
Ocena: 3.4
1997The X Files [1993]"Z archiwum X"
(The X Files)
DramatScience Fiction
Reżyseria: David Duchovny, Gillian Anderson, ...
Leonard Morris Betts
Ocena: 5
1996Champs
Pojawia się w 12 odcinkach
Komedia
Reżyseria: Will Mackenzie
Dr. Herb Barton
Ocena: 3.1
1996Chicago Hope [1994]"Szpital Dobrej Nadziei"
(Chicago Hope)
DramatThriller
Reżyseria: Peter Berg, Bill D'Elia, ...
Bob Broussard
Ocena: 4.6
1994Under Suspicion
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Vern Gillum, Robert Lieberman
Detektyw Patrick Clarke
Ocena: 5
1994The Shawshank Redemption [1994]Skazani na Shawshank
(The Shawshank Redemption)
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Frank Darabont
Guard Trout
Ocena: 5
1994Heaven & Hell: North & South, Book III [1994]"Północ - Południe, księga III: Niebo i piekło"
(Heaven & Hell: North & South, Book III)
Dramat, Historyczny, Wojenny
Reżyseria: Larry Peerce
Klawdell
Ocena: 3.3
1993The Commish [1991]The Commish
Komedia, Kryminał, Dramat
Reżyseria: Miles Watkins, James Whitmore Jr., ...
Neil Perry
Ocena: 4.9
1993Zelda
Biograficzny
Reżyseria: Pat O'Connor
Ocena: 3.3
1993Strapped [1993]Strapped
Sensacyjny, Dramat
Reżyseria: Forest Whitaker
Mitch Corman
Ocena: 4.2
1993Sirens
Dramat
Reżyseria: Melanie Mayron, Jim Kaufman, ...
Leon
Ocena: 4.7
1993Law & Order [1990]"Prawo i bezprawie"
(Law & Order)
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Tony Goldwyn, Eric Stoltz, ...
James Lee Pawl
Ocena: 5
1993The Portrait [1993]The Portrait
Dramat
Reżyseria: Arthur Penn
Bartel
Ocena: 4.5
1992With Murder in Mind
Dramat
Reżyseria: Michael Tuchner
Ocena: 3.3
1992Superboy [1988]Superboy
Przygodowy, Fantasy, Science Fiction
Reżyseria: David Nutter, Reza Badiyi, ...
Chaos
Ocena: 4.3
1990Cop Rock
Dramat, Musical
Reżyseria: Fred Gerber, Gregory Hoblit, ...
Detektyw Bob McIntire
Ocena: 2.6
1989Money, Power, Murder.

Reżyseria: Lee Philips
Billy Lynn
Ocena: 3
1989Wiseguy [1987]Wiseguy
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Mario Van Peebles, Bill Corcoran, ...
Johnny Medley
Ocena: 5
1989The Equalizer [1985]The Equalizer
Sensacyjny, Kryminał, Dramat
Reżyseria: Alan Metzger, Richard Compton, ...
Crocker
Ocena: 5
1988Deadline: Madrid
Reżyseria: John Patterson
Doug Dugan
Ocena: 4.2
1988The Blob [1988]Blob-zabójca
(The Blob)
Horror, Science Fiction
Reżyseria: Chuck Russell
Deputy Bill Briggs
Ocena: 4.2
1987RoboCop [1987]RoboCop
Sensacyjny, Science Fiction, Thriller
Reżyseria: Paul Verhoeven
Emil M. Antonowsky
Ocena: 5
1986Hill Street Blues [1981]"Posterunek przy Hill Street"
(Hill Street Blues)
Dramat
Reżyseria: Gregory Hoblit, Christian I. Nyby II, ...
Albert Sawyer
Ocena: 5
1984Purple Hearts [1984]Purple Hearts
Dramat, Wojenny
Reżyseria: Sidney J. Furie
Brenner
Ocena: 3.4
1984The Hotel New Hampshire [1984]The Hotel New Hampshire
Komedia, Dramat, Romans
Reżyseria: Tony Richardson
Frank
Ocena: 3.9
1982Nurse
Dramat
Reżyseria: Philip Leacock, James Sheldon, ...
George Nicholas
Ocena: 4.7
1981We're Fighting Back
Sensacyjny, Dramat
Reżyseria: Lou Antonio
'Preacher'
Ocena: 4.5
1980Baby Comes Home
Komedia, Dramat
Reżyseria: Waris Hussein
Bobby Moore
Ocena: 4
1980Fame [1980]Sława
(Fame)
Dramat, Muzyczny
Reżyseria: Alan Parker
Montgomery MacNeil
Ocena: 4.5
1980Death Penalty [1980]Death Penalty
Dramat
Reżyseria: Waris Hussein
Joey Rodick
Ocena: 2.7
1979Rocky II [1979]Rocky II
Sensacyjny, Dramat, Romans
Reżyseria: Sylvester Stallone
Young Patientzwiastun
Ocena: 4.7

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Paul McCrane często współpracuje z:

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info