AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

165cm

Miley Cyrus

Miley Cyrus

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Miley Cyrus?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 7Odwiedzin: 29090Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Destiny Hope Cyrus
Data urodzenia:23 listopada 1992 roku (21 lat)
Miejsce urodzenia:Franklin, Tennessee, Stany Zjednoczone
Narodowość:Amerykanka
Wzrost:165 cm (statystyki)
Waga:52 kg
Wymiary:80-67-76
Znak zodiaku:Strzelec

Teledyski

     

Dyskografia

2010Miley Cyrus - Can't Be Tamed [2010]Can't Be Tamed
Hollywood Records
2010Miley Cyrus - Can't Be Tamed [2010]Can't Be Tamed
Hollywood Records
2009Miley Cyrus - The Time Of Our Lives [2009]The Time Of Our Lives
Hollywood Records
2009Miley Cyrus - The Time Of Our Lives [2009]The Time Of Our Lives
Hollywood Records
2009Hannah Montana / Miley Cyrus - Hannah Montana The Movie [2009]Hannah Montana The Movie
Hannah Montana / Miley Cyrus
Walt Disney Records
2008Miley Cyrus - Breakout [2008]Breakout
Hollywood Records
2007Hannah Montana / Miley Cyrus - Hannah Montana 2 / Meet Miley [2007]Hannah Montana 2 / Meet Miley
Hannah Montana / Miley Cyrus
Walt Disney Records
2007Miley Cyrus - Meet Miley Cyrus [2007]Meet Miley Cyrus
Hollywood Records
2008Miley Cyrus - Start All Over [2008]Start All Over
EMI (Australia) Limited
2008Miley Cyrus - Fly On The Wall [2008]Fly On The Wall
Hollywood Records
2007Miley Cyrus - See You Again [2007]See You Again
Hollywood Records

Filmografia

2012So Undercover
Sensacyjny, Komedia
Reżyseria: Tom Vaughan
Molly
Ocena: 0
2012LOL
Komedia, Dramat, Romans
Reżyseria: Lisa Azuelos
Lola
Ocena: 1.4
2012Two and a Half Men [2003]"Dwóch i pół"
(Two and a Half Men)
Komedia
Reżyseria: Jon Cryer, James Widdoes, ...
Missi
Ocena: 4.9
2010Rock Mafia Presents: The Big Bang
Krótkometrażowy, Muzyczny
Reżyseria: Douglas Aarniokoski
Girl in Car
Ocena: 4.5
2010The Last Song [2010]Ostatnia piosenka
(The Last Song)
Dramat, Romans
Reżyseria: Julie Anne Robinson
Ronnie Miller
Ocena: 3
2009Wizards on Deck with Hannah Montana
Komedia, Familijny
Hannah Montana
Ocena: 3.4
2009The Suite Life on Deck [2008]The Suite Life on Deck
Sensacyjny, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Richard Correll, Phill Lewis, ...
Hannah Montana / Miley Stewart
Ocena: 3.5
2009Hannah Montana: The Movie [2009]Hannah Montana
(Hannah Montana: The Movie)
Komedia, Dramat, Familijny
Reżyseria: Peter Chelsom
Hannah Montana
Ocena: 1.8
2009Super Rhino
Animowany, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Nathan Greno
Penny
Ocena: 4.8
2008Bolt [2008]Piorun
(Bolt)
Animowany, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Byron Howard, Chris Williams
Penny
Ocena: 4.9
2008Hannah Montana: One in a Million [2008]Hannah Montana: One in a Million
Muzyczny
Miley Stewart
Ocena: 1.3
2008Radio Disney Jams 10: Bonus DVD
Krótkometrażowy, Muzyczny
Hannah Montana
Ocena: 0
2007
2008
The Emperor's New School
Animowany, Komedia
Reżyseria: Howy Parkins
Mudka's Meat Hut Waitress
Ocena: 4.2
2007Wish Gone Amiss
Komedia, Familijny
Miley Stewart
Ocena: 3.3
2007High School Musical 2 [2007]High School Musical 2
Komedia, Dramat, Familijny
Reżyseria: Kenny Ortega
Girl at Pool
Ocena: 2.5
2007The Replacements
Animowany, Sensacyjny, Przygodowy
Reżyseria: Heather Martinez, Robb Pratt
Celebrity Starr
Ocena: 3.1
2007Hannah Montana: Live in London
Muzyczny
Reżyseria: Philippa Wells
Hannah Montana
Ocena: 0.4
2007That's So Suite Life of Hannah Montana
Komedia, Familijny
Reżyseria: Richard Correll
Miley Stewart
Ocena: 1.1
2007Radio Disney Jams, Vol. 9: Bonus DVD
Krótkometrażowy, Muzyczny
Hannah Montana
Ocena: 0
2006
2011
Hannah Montana [2006]Hannah Montana
Pojawia się w 99 odcinkach
Komedia, Familijny, Muzyczny
Reżyseria: Fred Savage, Roger Christiansen, ...
Miley Stewart / Hannah Montana
Ocena: 2.1
2006
2008
Disney 365
Pojawia się w 9 odcinkach
Familijny
Reżyseria: Andy Meyers, Roman Perez, ...
Ocena: 2.2
2006The Suite Life of Zack and Cody [2005]The Suite Life of Zack and Cody
Komedia, Familijny
Reżyseria: Richard Correll, Jim Drake, ...
Hannah Montana / Miley Stewart
Ocena: 3.7
2003Big Fish [2003]Duża ryba
(Big Fish)
Przygodowy, Dramat, Fantasy
Reżyseria: Tim Burton
Ruthie - Age 8
Ocena: 5
2001
2003
Doc [2001]Doc
Dramat, Familijny, Romans
Reżyseria: Larry A. McLean, Stephan Fanfara, ...
Jed's Daughter / Kiley / Kylie
Ocena: 2.8

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

konto izzy

Komentarze ()

Aktywność artystyczna

Muzyka

2007 - 2013

Płyty:albumy (8)
single (12)
Gatunki:Electronic
Folk, World, & Country
Pop
Rock
Stage & Screen
Style:Ballad
Electro
House
Pop Rock
Power Pop
Soundtrack
Synth-pop
Vocal
Reżyser

2008

Rodzaje:seriale (1)
Gatunki:Krótkometrażowy
Aktorka

2001 - 2012

Rodzaje:filmy (16, 11 w roli głównej)
seriale (8, 1 w roli głównej)
Gatunki:Sensacyjny
Przygodowy
Animowany
Komedia
Dramat
Familijny
Fantasy
Muzyczny
Romans
Krótkometrażowy

Miley Cyrus często współpracuje z:

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Magda Łasak o Cameron Boyce
    2014-07-24 19:47:26
    tu natalka kocham go martyno skotarczak on będzie mój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lex Bedney o Denise Milani
    2014-07-14 18:32:54
    moim zdaniem to 88-58-88 i waga tej pięknosci to 54 kg i wzrost 164 a więc ideał znalazłem to w inte...
  • Michał Leśniak o Thalia
    2014-07-07 15:05:25
    Thalia urodziła się w 1971, a nie w 1961 roku. Niedawno urodziła dziecko. (nie wcześniej niż 6 lat t...
  • Łukasz Grzegorzewski o Matt Le Blanc
    2014-05-09 23:26:44
    leblanc ma 20 lat?
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2014 wzrostgwiazd.info