AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

193cm

Michael Clarke Duncan

Michael Clarke Duncan

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu miał Michael Clarke Duncan?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 486Odwiedzin: 1123Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Michael Clarke Duncan
Urodzony / zmarły:10 grudnia 1957 roku - 3 września 2012 roku (miał 54 lata)
Miejsce urodzenia:Chicago, Illinois, Stany Zjednoczone
Miejsce śmierci:Los Angeles, Kalifornia, Stany Zjednoczone
Przyczyna śmierci:zatrzymanie akcji serca
Narodowość:Amerykanin
Wzrost:193 cm (statystyki)
Znak zodiaku:Strzelec

Filmografia

2013Criminal Empire for Dummy's
Sensacyjny, Komedia, Kryminał
Zimmerman
Ocena: 0
2013Saints Row IV [2013]Saints Row IV
Sensacyjny, Komedia, Science Fiction
Benjamin King(voice, credit only)
Ocena: 5
2013Ultimate Spider-Man
Animowany, Sensacyjny, Przygodowy
Groot
Ocena: 0
2013Legend of Kung Fu Rabbit: Giving the Characters a Voice
Krótkometrażowy
Ocena: 0
2012The Challenger
Sensacyjny, Dramat
Reżyseria: Kent Moran
Duane
Ocena: 0
2012The Finder [2011]The Finder
Pojawia się w 13 odcinkach
Kryminał, Dramat
Reżyseria: David Boreanaz, Daniel Sackheim
Leo Knox
Ocena: 5
2012From the Rough [2012]From the Rough
Dramat, Sportowy
Reżyseria: Pierre Bagley
Roger
Ocena: 0
2012The Loud: Around the Time
Przygodowy
Godilas
Ocena: 0
2012The Annoying Orange
Animowany
Marshmallow King
Ocena: 0
2011In the Hive
Dramat
Reżyseria: Robert Townsend
Mr. Hollis
Ocena: 0
2011Tu Xia Chuan Qi
Animowany, Sensacyjny, Przygodowy
Reżyseria: Lijun Sun
Slash (głos)
Ocena: 2
2011Green Lantern [2011]Green Lantern
Sensacyjny, Przygodowy, Fantasy
Reżyseria: Martin Campbell
Kilowog
Ocena: 4.1
2011A Crush on You
Komedia
Reżyseria: Allison Anders
Big Jim Nelson
Ocena: 3.7
2011Cross [2011]Cross
Sensacyjny, Fantasy
Reżyseria: Patrick Durham
Erlik
Ocena: 1.3
2011Bones [2005]Bones
Kryminał, Dramat
Reżyseria: David Duchovny, David Boreanaz, ...
Leo Knox
Ocena: 5
2011The Sibling
Horror
Reżyseria: Matt Orlando
Addison
Ocena: 0
2010Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore [2010]Psy i koty: Odwet Kitty
(Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore)
Sensacyjny, Komedia, Familijny
Reżyseria: Brad Peyton
Sam
Ocena: 2
2010Redemption Road [2010]Redemption Road
Dramat
Reżyseria: Mario Van Peebles
Augy
Ocena: 3.6
2009Street Fighter: The Legend of Chun-Li [2009]Street Fighter: The Legend of Chun-Li
Sensacyjny, Kryminał, Fantasy
Reżyseria: Andrzej Bartkowiak
Balrog
Ocena: 2
2009The Slammin' Salmon [2009]The Slammin' Salmon
Komedia
Reżyseria: Kevin Heffernan
Cleon Salmon
Ocena: 4.5
2008
2009
Two and a Half Men [2003]"Dwóch i pół"
(Two and a Half Men)
Komedia
Reżyseria: Jon Cryer, James Widdoes, ...
Jerome
Ocena: 4.9
2008Chuck [2007]Chuck
Komedia, Sensacyjny, Dramat
Reżyseria: Zachary Levi, Robert Duncan McNeill, ...
Colt
Ocena: 5
2008The Suite Life of Zack and Cody [2005]The Suite Life of Zack and Cody
Komedia, Familijny
Reżyseria: Richard Correll, Jim Drake, ...
Coach Little
Ocena: 3.7
2008American Crude [2008]American Crude
Komedia, Dramat
Reżyseria: Craig Sheffer
Spinks
Ocena: 2
2008Kung Fu Panda [2008]Kung Fu Panda
Animowany, Sensacyjny, Przygodowy
Reżyseria: Mark Osborne, John Stevenson
Commander Vachir
Ocena: 5
2008Delgo [2008]Delgo
Animowany, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Marc F. Adler, Jason Maurer
Elder Marley (głos)
Ocena: 2.6
2008Welcome Home, Roscoe Jenkins [2008]Welcome Home, Roscoe Jenkins
Komedia, Romans
Reżyseria: Malcolm D. Lee
Otis
Ocena: 2.9
2007God of War II
Sensacyjny, Przygodowy, Fantasy
Reżyseria: Cory Barlog
Atlas
Ocena: 5
2007Slipstream [2007]Slipstream
Komedia, Dramat, Fantasy
Reżyseria: Anthony Hopkins
Mort
Ocena: 3.2
2007The Last Mimzy [2007]The Last Mimzy
Przygodowy, Dramat, Familijny
Reżyseria: Robert Shaye
Nathanial Broadman
Ocena: 4.4
2006
2007
Family Guy [1999]Family Guy
Animowany, Komedia
Reżyseria: Peter Shin, Pete Michels, ...
Boy on Mushrooms / Fozzie Bear
Ocena: 5
2006Air Buddies [2006]Air Buddies
Komedia, Familijny
Reżyseria: Robert Vince
Wolf
Ocena: 2.9
2006One Way [2006]Jedyne wyjście
(One Way)
Kryminał, Thriller
Reżyseria: Reto Salimbeni
The General
Ocena: 4.1
2006School for Scoundrels [2006]Szkoła dla drani
(School for Scoundrels)
Komedia, Romans
Reżyseria: Todd Phillips
Lesher
Ocena: 4
2006Saints Row
Sensacyjny, Kryminał, Thriller
Reżyseria: Douglas Carrigan
Benjamin King
Ocena: 5
2006Brother Bear 2 [2006]Brother Bear 2
Animowany, Przygodowy, Familijny
Reżyseria: Ben Gluck
Tug
Ocena: 4.2
2006Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby [2006]Ricky Bobby - Demon prędkości
(Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby)
Sensacyjny, Komedia, Sportowy
Reżyseria: Adam McKay
Lucius Washington
Ocena: 4.5
2006Minoriteam
Animowany, Komedia
Reżyseria: Peter Girardi, Adam De La Peña
Balactus
Ocena: 2.4
2005
2007
Loonatics Unleashed [2005]Loonatics Unleashed
Animowany, Sensacyjny, Przygodowy
Reżyseria: Dan Fausett, Kenny Thompkins, ...
Massive
Ocena: 3.2
2005The Suffering: Ties That Bind
Sensacyjny, Horror
Reżyseria: Keith Arem
Blackmore (głos)
Ocena: 5
2005The Land Before Time XI: Invasion of the Tinysauruses [2005]The Land Before Time XI: Invasion of the Tinysauruses
Animowany, Przygodowy, Familijny
Reżyseria: Charles Grosvenor
Big Daddy (głos)
Ocena: 3.5
2005Family Guy Presents Stewie Griffin: The Untold Story [2005]Family Guy Presents Stewie Griffin: The Untold Story
Animowany, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Pete Michels, Peter Shin
The Stork (głos)
Ocena: 5
2005The Island [2005]Wyspa
(The Island)
Sensacyjny, Science Fiction, Thriller
Reżyseria: Michael Bay
Starkweather Two Delta
Ocena: 4.7
2005Dinotopia: Quest for the Ruby Sunstone [2005]Dinotopia: Quest for the Ruby Sunstone
Animowany, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Davis Doi
Stinktooth (głos)
Ocena: 3.7
2005CSI: NY [2004]CSI: NY
Sensacyjny, Kryminał, Dramat
Reżyseria: Eriq LaSalle, Rob Bailey, ...
Quinn Sullivan
Ocena: 4.7
2005The Golden Blaze [2005]The Golden Blaze
Animowany, Familijny
Reżyseria: Bryon E. Carson
Thomas Tatum
Ocena: 4.1
2005Sin City [2005]Sin City - Miasto grzechu
(Sin City)
Kryminał, Dramat, Thriller
Reżyseria: Quentin Tarantino, Frank Miller, ...
Manute
Ocena: 5
2005Teen Titans [2003]Teen Titans
Animowany, Sensacyjny, Przygodowy
Reżyseria: Michael Chang, Alex Soto, ...
Hayden / Krall
Ocena: 5
2005George Lopez [2002]George Lopez
Komedia, Dramat
Reżyseria: Amanda Bearse, Joe Regalbuto, ...
Dr. Holland
Ocena: 4.6
2005Racing Stripes [2005]Zebra z klasą
(Racing Stripes)
Przygodowy, Komedia, Dramat
Reżyseria: Frederik Du Chau
Clydesdale (głos)
Ocena: 3.2
2004Forgotten Realms: Demon Stone
Sensacyjny, Przygodowy, Fantasy
Slaad Lord Ygorl (głos)
Ocena: 4.5
2004Crash Nebula
Animowany, Sensacyjny, Komedia
Reżyseria: Butch Hartman
Rockwell (głos)
Ocena: 2.1
2004Pursued [2004]Pursued
Dramat, Thriller
Reżyseria: Kristoffer Tabori
Franklin
Ocena: 3.3
2004Static Shock [2000]Static Shock
Animowany, Sensacyjny, Przygodowy
Reżyseria: Denys Cowan, Victor Dal Chele, ...
Rashid 'The Rocket' Randall
Ocena: 4.8
2004George and the Dragon [2004]George and the Dragon
Sensacyjny, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Tom Reeve
Tarik
Ocena: 3.8
2004D.E.B.S. [2004]D.E.B.S.
Sensacyjny, Komedia, Romans
Reżyseria: Angela Robinson
Mr. Phipps
Ocena: 3.1
2004The Fairly OddParents [2001]The Fairly OddParents
Animowany, Komedia, Familijny
Reżyseria: Gary Conrad, Butch Hartman, ...
Rockwell
Ocena: 5
2003
2005
The Adventures of Jimmy Neutron: Boy Genius [2002]The Adventures of Jimmy Neutron: Boy Genius
Animowany, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Keith Alcorn, Mike Gasaway, ...
Commander Baker
Ocena: 4.4
2003The Proud Family [2001]The Proud Family
Animowany, Familijny, Komedia
Reżyseria: T.J. House, David Mucci Fassett
Mongo
Ocena: 3.5
2003Kim Possible: A Sitch in Time [2003]Kim Possible: A Sitch in Time
Animowany, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Steve Loter
Future Wade
Ocena: 4.7
2003SOCOM II: U.S. Navy SEALs
Sensacyjny, Przygodowy
Reżyseria: Brigitte Burdine
SEAL Operative WARDOG (głos) (jako Michael Clark Duncan)
Ocena: 5
2003R. Kelly: The R. in R&B - The Video Collection [2003]R. Kelly: The R. in R&B - The Video Collection
Muzyczny
Reżyseria: Christopher Erskin, F. Gary Gray, ...
Henchman (segment "Down Low")
Ocena: 4
2003Brother Bear [2003]Brother Bear
Animowany, Przygodowy, Familijny
Reżyseria: Aaron Blaise, Robert Walker
Tug
Ocena: 4.6
2003George of the Jungle 2 [2003]George of the Jungle 2
Komedia, Familijny, Przygodowy
Reżyseria: David Grossman
Mean Lion (głos)
Ocena: 1.5
2003Spider-Man [2003]Spider-Man
Przygodowy, Animowany, Dramat
Reżyseria: Sebastian Brodin, Alan Caldwell, ...
Kingpin / The Kingpin / Wilson Fisk
Ocena: 4.8
2003Daredevil [2003]Daredevil
Sensacyjny, Kryminał, Fantasy
Reżyseria: Mark Steven Johnson
Wilson Fisk
Ocena: 3.5
2002King of the Hill [1997]King of the Hill
Animowany, Komedia, Dramat
Reżyseria: Klay Hall, Tricia Garcia, ...
Coach Webb
Ocena: 4.9
2002The Scorpion King [2002]Król Skorpion
(The Scorpion King)
Sensacyjny, Przygodowy, Fantasy
Reżyseria: Chuck Russell
Balthazar
Ocena: 3.5
2001They Call Me Sirr [2001]They Call Me Sirr
Biograficzny, Dramat, Sportowy
Reżyseria: Robert Munic
Coach Griffin
Ocena: 3.5
2001Planet of the Apes [2001]Planeta małp
(Planet of the Apes)
Sensacyjny, Przygodowy, Science Fiction
Reżyseria: Tim Burton
Attar
Ocena: 3.7
2001Cats & Dogs [2001]Cats & Dogs
Sensacyjny, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Lawrence Guterman
Sam
Ocena: 3.2
2001See Spot Run [2001]See Spot Run
Sensacyjny, Komedia, Kryminał
Reżyseria: John Whitesell
Murdoch
Ocena: 3.1
2000The Whole Nine Yards [2000]Jak ugryźć 10 milionów
(The Whole Nine Yards)
Przygodowy, Komedia, Kryminał
Reżyseria: Jonathan Lynn
Franklin 'Frankie Figs' Figueroa
Ocena: 4.6
2000Soldier of Fortune
Sensacyjny
Hawk (głos)
Ocena: 5
2000Star Trek: Klingon Academy
Reżyseria: Robb Hart
Opening Movie Klingons (głos)
Ocena: 4.5
1999The Green Mile [1999]Zielona mila
(The Green Mile)
Kryminał, Dramat, Fantasy
Reżyseria: Frank Darabont
John Coffey
Ocena: 5
1999Sister, Sister [1994]Sister, Sister
Komedia, Familijny
Reżyseria: John Ratzenberger, Asaad Kelada, ...
Big Earl
Ocena: 4
1999Breakfast of Champions [1999]Śniadanie mistrzów
(Breakfast of Champions)
Komedia
Reżyseria: Alan Rudolph
Eli (jako Michael Duncan)
Ocena: 2.5
1999The Underground Comedy Movie [1999]The Underground Comedy Movie
Komedia
Reżyseria: Vince Offer
Gay Virgin
Ocena: 0.8
1998A Night at the Roxbury [1998]Odlotowy duet
(A Night at the Roxbury)
Komedia
Reżyseria: John Fortenberry, Amy Heckerling
Roxbury Bouncer (jako Michael 'Big Mike' Duncan)
Ocena: 3.9
1998Armageddon [1998]Armageddon
Sensacyjny, Przygodowy, Science Fiction
Reżyseria: Michael Bay
Bear
Ocena: 4.4
1998Arli$$ [1996]Arli$$
Komedia, Sportowy
Reżyseria: Melanie Mayron, Mary Kay Place, ...
Lucian Balboa
Ocena: 4.8
1998Bulworth [1998]Bulworth
Komedia, Dramat, Romans
Reżyseria: Warren Beatty
Bouncer (jako Michael 'Big Mike' Duncan)
Ocena: 4.7
1998The Players Club [1998]The Players Club
Komedia, Dramat
Reżyseria: Ice Cube
Bodyguard (jako Big Mike Duncan)
Ocena: 3.1
1998Caught Up [1998]Caught Up
Kryminał, Dramat, Thriller
Reżyseria: Darin Scott
BB
Ocena: 3
1997Built to Last
Komedia
Reżyseria: Rod Daniel, Michael Zinberg, ...
Ocena: 0
1997Living Single [1993]Living Single
Komedia
Reżyseria: Ellen Gittelsohn, Ellen Falcon, ...
Security Guard
Ocena: 4.6
1997Back in Business [1997]Znowu w akcji
(Back in Business)
Sensacyjny, Przygodowy
Reżyseria: Philippe Mora
Huge Guard
Ocena: 2.5
1997The Wayans Bros. [1995]The Wayans Bros.
Komedia
Reżyseria: Scott Baio, Marlon Wayans, ...
Big Mike
Ocena: 4.7
1997Sparks
Komedia
Reżyseria: Stan Daniels, Robert Moloney
Frank
Ocena: 4.4
1997The Jamie Foxx Show [1996]The Jamie Foxx Show
Komedia
Reżyseria: Amanda Bearse, Scott Baio, ...
Inmate
Ocena: 3.9
1996Weird Science [1994]Weird Science
Komedia, Science Fiction
Reżyseria: David Grossman, Max Tash, ...
Cardinal Carnage
Ocena: 4.7
1996Skwids
Reżyseria: Damon Santostefano
Body Builder
Ocena: 5
1995Married with Children [1987]"Świat według Bundych"
(Married with Children)
Komedia
Reżyseria: Amanda Bearse, Gerry Cohen, ...
Bouncer
Ocena: 5
1995The Fresh Prince of Bel-Air [1990]The Fresh Prince of Bel-Air
Komedia, Dramat, Familijny
Reżyseria: Alfonso Ribeiro, Debbie Allen, ...
Tiny
Ocena: 5
1995Friday [1995]Piątek
(Friday)
Komedia, Dramat
Reżyseria: F. Gary Gray
Craps Player (niewymieniony w czołówce)
Ocena: 4.8
1995Renegade [1992]"Mściciel na harleyu"
(Renegade)
Sensacyjny, Dramat
Reżyseria: Carl Weathers, Terrence O'Hara, ...
Shaka
Ocena: 3.5
1995Panic in the Park [1995]Panic in the Park

Reżyseria: Ken Berris
Security Guard
Ocena: 0.4
1995The Bold and the Beautiful [1987]"Moda na sukces"
(The Bold and the Beautiful)
Dramat, Romans
Reżyseria: Michael Stich, Deveney Kelly, ...
Slash
Ocena: 1.8

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

konto izzy

Komentarze ()

Aktywność artystyczna

Aktor

1995 - 2012

Rodzaje:filmy (58, 17 w roli głównej)
seriale (32, 1 w roli głównej)
Gatunki:Sensacyjny
Przygodowy
Animowany
Biograficzny
Komedia
Kryminał
Dramat
Familijny
Fantasy
Horror
Muzyczny
Romans
Science Fiction
Krótkometrażowy
Sportowy
Thriller

Michael Clarke Duncan często współpracował z:

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Łukasz Grzegorzewski o Matt Le Blanc
    2014-05-09 23:26:44
    leblanc ma 20 lat?
  • Edmund Wiśniewski o Władimirze Putinie
    2014-05-07 20:36:21
    Putyn ma wzrost 198 cm
  • Mordechaj Israel o Saddam Hussein
    2014-05-05 01:00:34
    heros i bohater
  • Marian Knapczyk o Catherine Zeta-Jones
    2014-05-04 19:04:17
    Jest piękna, szkoda że chciała takiego starca ,czyli męża!
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2014 wzrostgwiazd.info