AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

166cm

Melanie Mayron

Melanie Mayron

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Melanie Mayron?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 4563Odwiedzin: 58Dzisiaj: 0
Data urodzenia:20 października 1952 roku (64 lata)
Miejsce urodzenia:Philadelphia, Pensylwania, Stany Zjednoczone
Wzrost:166 cm (statystyki)
Znak zodiaku:Waga

Filmografia

2009
2010
Drop Dead Diva [2009]Drop Dead Diva
Ocena: 5
2008
2009
Greek [2007]Greek
Komedia, Dramat
Gwiazdy: Candice Accola, Katerina Graham, Kelly Stables
Ocena: 5
2008
2009
90210 [2008]90210
Komedia, Dramat, Romans
Gwiazdy: Shenae Grimes, AnnaLynne McCord
Ocena: 3.8
2008Lipstick Jungle [2008]Lipstick Jungle
Komedia, Dramat
Gwiazdy: Brooke Shields, Kim Raver
Ocena: 4.1
2008In Treatment [2008]"Terapia"
In Treatment
Ocena: 5
2007
2008
The Naked Brothers Band [2007]The Naked Brothers Band
Komedia, Familijny, Musical
Gwiazdy: Miranda Cosgrove, Phil Collins, Melanie Mayron
Ocena: 0.6
2007Tell Me You Love Me [2007]Tell Me You Love Me
Dramat, Romans
Gwiazdy: Tim Dekay, Ian Somerhalder, Adam Scott
Ocena: 5
2006Beyond the Break [2006]Beyond the Break
Ocena: 4.3
2005Campus Confidential
Komedia, Familijny
Gwiazdy: Katey Sagal, Thomas Dekker, Teddy Dunn
Ocena: 2.9
2004Zeyda and the Hitman [2004]Zeyda and the Hitman
Ocena: 2.9
2002Slap Her, She's French! [2002]Slap Her, She's French!
Komedia, Romans
Gwiazdy: Piper Perabo, Michael McKean
Ocena: 3.1
2001Ed [2000]Ed
Komedia, Dramat
Gwiazdy: Julie Bowen, Danny DeVito, Neil Patrick Harris
Ocena: 5
2001State of Grace
Komedia, Dramat
Gwiazdy: Mae Whitman, Fred Savage, Frances McDormand
Ocena: 5
2000Providence [1999]Providence
Ocena: 4.5
1999Dawson's Creek [1998]Dawson's Creek
Ocena: 4.5
1999Wasteland
Ocena: 4.2
1998
2002
Arli$$ [1996]Arli$$
Komedia, Sportowy
Gwiazdy: Sandra Oh, Michael Clarke Duncan, Amanda Bynes
Ocena: 4.8
1998The Larry Sanders Show [1992]The Larry Sanders Show
Komedia, Talk-Show
Gwiazdy: Garry Shandling, Jeffrey Tambor, Wallace Langham
Ocena: 5
1997Toothless [1997]Toothless
Komedia, Fantasy, Romans
Gwiazdy: Kirstie Alley, Dale Midkiff
Ocena: 3.4
1996
1998
Nash Bridges [1996]Nash Bridges
Sensacyjny, Kryminał, Dramat
Gwiazdy: Don Johnson, Cheech Marin, Jodi Lyn O'Keefe
Ocena: 4.7
1995
1998
New York Undercover [1994]New York Undercover
Kryminał, Dramat, Muzyczny
Gwiazdy: Malik Yoba, Tyra Banks, Naomi Campbell
Ocena: 4.9
1995The Baby-Sitters Club [1995]Klub Baby-Sitters
The Baby-Sitters Club
Komedia, Dramat, Familijny
Gwiazdy: Schuyler Fisk, Rachael Leigh Cook
Ocena: 3.2
1995Freaky Friday
Komedia, Familijny, Fantasy
Gwiazdy: Gaby Hoffmann, Sandra Bernhard, Marla Sokoloff
Ocena: 3.8
1993"Księżyc nad Miami"
Moon Over Miami
Dramat, Kryminał
Gwiazdy: Billy Campbell, Ally Walker
Ocena: 4.7
1993Tribeca
Ocena: 4.6
1993Sirens
Ocena: 4.7
1990thirtysomething [1987]thirtysomething
Dramat, Romans
Gwiazdy: Polly Draper, Mel Harris
Ocena: 4.8
2012Breaking the Girl
Horror, Thriller
Reżyseria: Jamie Babbit
Annie
Ocena: 0
2012Pretty Little Liars [2010]Słodkie kłamstewka
(Pretty Little Liars)
DramatThriller
Reżyseria: Melanie Mayron, Norman Buckley, ...
Laurel Tuckman
Ocena: 5
2008The Naked Brothers Band [2007]The Naked Brothers Band
Komedia, Familijny, Musical
Reżyseria: Polly Draper, Melanie Mayron, ...
Interviewer
Ocena: 0.6
2008Lipstick Jungle [2008]Lipstick Jungle
Komedia, Dramat
Reżyseria: Melanie Mayron, Timothy Busfield, ...
Patty Bloom
Ocena: 4.1
2007Itty Bitty Titty Committee [2007]Itty Bitty Titty Committee
Komedia, Dramat, Romans
Reżyseria: Jamie Babbit
Courtney Cadmar
Ocena: 3.4
2006Criminal Minds [2005]Criminal Minds
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Paul Michael Glaser, Jason Alexander, ...
Becka Doyle
Ocena: 5
2002Clockstoppers [2002]Clockstoppers
Przygodowy, Science Fiction, Thriller
Reżyseria: Jonathan Frakes
Night Manager
Ocena: 3.1
2000Range of Motion [2000]Range of Motion
Dramat
Reżyseria: Donald Wrye
Alice Taylor
Ocena: 3.3
2000East of A
Komedia
Reżyseria: Amy Goldstein
Ocena: 3.7
1999Wasteland
Dramat
Reżyseria: Melanie Mayron, Sandy Smolan
Ocena: 4.2
1998Something So Right
Komedia
Reżyseria: Max Tash, James Widdoes, ...
Rachel Travers
Ocena: 5
1997Toothless [1997]Toothless
Komedia, Fantasy, Romans
Reżyseria: Melanie Mayron
Mindy
Ocena: 3.4
1997Mad About You [1992]"Szaleję za tobą"
(Mad About You)
Komedia, Romans
Reżyseria: Helen Hunt, David Steinberg, ...
Doris the Astrologer
Ocena: 4.7
1995The Baby-Sitters Club [1995]Klub Baby-Sitters
(The Baby-Sitters Club)
Komedia, Dramat, Familijny
Reżyseria: Melanie Mayron
Waitress (niewymieniony w czołówce)
Ocena: 3.2
1995Freaky Friday
Komedia, Familijny, Fantasy
Reżyseria: Melanie Mayron
Waitress (niewymieniony w czołówce)
Ocena: 3.8
1994Drop Zone [1994]Drop Zone
Sensacyjny, Thriller
Reżyseria: John Badham
Mrs. Willins
Ocena: 3.4
1994Lois & Clark: The New Adventures of Superman [1993]Lois & Clark: The New Adventures of Superman
Przygodowy, Komedia, Dramat
Reżyseria: Philip Sgriccia, Randall Zisk, ...
Detective Betty Reed
Ocena: 4.8
1993Other Women's Children [1993]Other Women's Children
Dramat
Reżyseria: Anne Wheeler
Dr. Amelia Stewart
Ocena: 3.1
1993Tribeca
Dramat
Reżyseria: Melanie Mayron, David J. Burke, ...
Ocena: 4.6
1993Ordeal in the Arctic [1993]Ordeal in the Arctic
Dramat
Reżyseria: Mark Sobel
Susan 'Sue' Hillier
Ocena: 3.7
1990My Blue Heaven [1990]My Blue Heaven
Komedia, Kryminał
Reżyseria: Herbert Ross
Crystal Rybak
Ocena: 4.2
1989Checking Out [1989]Checking Out
Komedia
Reżyseria: David Leland
Jenny Macklin
Ocena: 2.6
1988The Twilight Zone [1985]"Strefa mroku"
(The Twilight Zone)
Science Fiction, Fantasy
Reżyseria: Wes Craven, Paul Lynch, ...
Louise Simonson
Ocena: 5
1988Lepkie paluszki
(Sticky Fingers)
Komedia
Reżyseria: Catlin Adams
Lolly
Ocena: 2.9
1987
1991
thirtysomething [1987]thirtysomething
Pojawia się w 85 odcinkach
Dramat, Romans
Reżyseria: Melanie Mayron, Gary Sinise, ...
Melissa Steadman
Ocena: 4.8
1986Żona szefa
(The Boss' Wife)
Komedia
Reżyseria: Ziggy Steinberg
Janet Keefer
Ocena: 2.9
1985
1986
ABC Afterschool Specials
Przygodowy, Komedia, Dramat
Reżyseria: Melissa Gilbert, Tom Skerritt, ...
Janet Eller / Sue
Ocena: 4.4
1985Wallenberg: A Hero's Story [1985]Wallenberg: A Hero's Story
Biograficzny, Dramat, Historyczny
Reżyseria: Lamont Johnson
Sonja Kahn
Ocena: 4.9
1985Cagney & Lacey [1981]"Cagney & Lacey"
(Cagney & Lacey)
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Alexander Singer, James Frawley, ...
Paula Eastman
Ocena: 4.7
1984Finder of Lost Loves
Dramat
Reżyseria: Don Chaffey, Bruce Bilson, ...
Michelle Peters
Ocena: 4.2
1983Will There Really Be a Morning?
Biograficzny, Dramat
Reżyseria: Fielder Cook
Sophie
Ocena: 4.9
1982Missing [1982]Zaginiony
(Missing)
Dramat, Historyczny
Reżyseria: Costa-Gavras
Terry Simon
Ocena: 5
1981Heartbeeps [1981]Heartbeeps
Science Fiction, Komedia
Reżyseria: Allan Arkush
Susan
Ocena: 2
1981Najlepsza dziewczynka na świecie
(The Best Little Girl in the World)
Dramat
Reżyseria: Sam O'Steen
Carol Link
Ocena: 4.4
1981Lily: Sold Out
Komedia
Reżyseria: Bill Davis, Tony Charmoli
Harriet Van Dam
Ocena: 5
1980Playing for Time [1980]Playing for Time
Dramat, Muzyczny
Reżyseria: Daniel Mann, Joseph Sargent
Marianne
Ocena: 5
1978Katie: Portrait of a Centerfold
Dramat
Reżyseria: Robert Greenwald
Madelaine
Ocena: 4
1978Girlfriends [1978]Girlfriends
Komedia, Dramat
Reżyseria: Claudia Weill
Susan Weinblatt
Ocena: 4.5
1977The Last of the Cowboys [1977]The Last of the Cowboys
Komedia, Dramat
Reżyseria: John Leone
Lula
Ocena: 3.3
1977You Light Up My Life [1977]You Light Up My Life
Dramat, Romans
Reżyseria: Joseph Brooks
Annie Gerrard
Ocena: 2.6
1977The Love Boat [1977]"Statek miłości"
(The Love Boat)
Komedia, Romans
Reżyseria: Richard Kinon, Roger Duchowny, ...
Joyce Adams
Ocena: 3.8
1976Car Wash [1976]Myjnia samochodowa
(Car Wash)
Komedia, Dramat, Romans
Reżyseria: Michael Schultz
Marsha
Ocena: 3.5
1976Gable and Lombard [1976]Gable and Lombard
Biograficzny, Dramat, Romans
Reżyseria: Sidney J. Furie
Dixie
Ocena: 3.1
1975
1976
Rhoda [1974]Rhoda
Komedia
Reżyseria: Tony Mordente, Robert Moore, ...
Sandy Franks
Ocena: 4.5
1975Medical Center
Dramat
Reżyseria: Vincent Sherman, Earl Bellamy, ...
Jan Simmons
Ocena: 4.9
1975Hustling [1975]Hustling
Dramat
Reżyseria: Joseph Sargent
Dee Dee
Ocena: 4.2
1974Harry and Tonto [1974]Harry i Tonto
(Harry and Tonto)
Przygodowy, Komedia, Dramat
Reżyseria: Paul Mazursky
Ginger
Ocena: 5

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Aktywność artystyczna

Reżyser

1987 - 2013

Rodzaje:filmy (10)
seriale (27)
Gatunki:Sensacyjny
Komedia
Kryminał
Dramat
Familijny
Fantasy
Muzyczny
Musical
Romans
Sportowy
Talk-Show
Thriller
Aktorka

1974 - 2012

Rodzaje:filmy (31, 5 w roli głównej)
seriale (16)
Gatunki:Sensacyjny
Przygodowy
Biograficzny
Komedia
Kryminał
Dramat
Familijny
Fantasy
Historyczny
Horror
Muzyczny
Musical
Romans
Science Fiction
Thriller

Melanie Mayron często współpracuje z:

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info