AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

170cm

Levar Burton

Levar Burton

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Levar Burton?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 4049Odwiedzin: 72Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Levardis Robert Martyn Burton Jr.
Data urodzenia:16 lutego 1957 roku (60 lat)
Miejsce urodzenia:Landstuhl, Rhineland-Palatinate, Niemcy
Wzrost:170 cm (statystyki)
Znak zodiaku:Wodnik

Ważniejsze produkcje z udziałem Levar Burton

And the Children Shall Lead [1985]

Ocena: 4.3
The Midnight Hour [1985]

Ocena: 4.5
Star Trek the Experience: The Klingon Encounter [1998]

Ocena: 5
Roots [1977]

Ocena: 5
Roots: The Gift [1988]

Ocena: 4.5
Booker [1984]

Ocena: 5
Taken in Broad Daylight [2009]

Ocena: 3.4

Filmografia

1995
2001
Star Trek: Voyager [1995]Star Trek: Voyager
Sensacyjny, Przygodowy, Science Fiction
Gwiazdy: Kate Mulgrew, Robert Beltran, Roxann Dawson
Ocena: 5
1995
1999
Star Trek: Deep Space Nine [1993]Star Trek: Deep Space Nine
Sensacyjny, Dramat, Science Fiction
Gwiazdy: Avery Brooks, Rene Auberjonois
Ocena: 5
1993
1994
Star Trek: The Next Generation [1987]"Star Trek: Następne pokolenie"
Star Trek: The Next Generation
Sensacyjny, Przygodowy, Science Fiction
Gwiazdy: Patrick Stewart, Brent Spiner, Jonathan Frakes
Ocena: 5
2013Adventure Time with Finn & Jake [2010]Adventure Time with Finn & Jake
Animowany, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Larry Leichliter
Bubble
Ocena: 5
2012Rise of the Zombies
Reżyseria: Nick Lyon
Dr. Dan Halpern
Ocena: 1.5
2011Perception
Dramat
Reżyseria: Greg Beeman, Kenneth Biller, ...
Paul Haley
Ocena: 0
2011
2012
Transformers: Rescue Bots [2011]Transformers: Rescue Bots
Pojawia się w 10 odcinkach
Animowany, Familijny
Doc Greene
Ocena: 2.7
2011
2012
The Big Bang Theory [2007]"Teoria wielkiego podrywu"
(The Big Bang Theory)
Komedia
Reżyseria: Mark Cendrowski, Peter Chakos, ...
LeVar Burton
Ocena: 5
2011Community [2009]Community
Komedia
Reżyseria: Joe Russo, Anthony Russo, ...
LeVar Burton
Ocena: 5
2010The Jensen Project
Sensacyjny, Przygodowy, Familijny
Reżyseria: Douglas Barr
Kendrick
Ocena: 2.4
2009The Super Hero Squad Show [2009]The Super Hero Squad Show
Animowany, Sensacyjny, Familijny
Reżyseria: Michael Gerard, Mitch Schauer, ...
Jim 'Rhodey' Rhodes / War Machine
Ocena: 4
2009Superman/Batman: Public Enemies [2009]Superman/Batman: Public Enemies
Animowany, Sensacyjny, Dramat
Reżyseria: Sam Liu
Black Lightning
Ocena: 4.9
2009Taken in Broad Daylight [2009]Taken in Broad Daylight
Kryminał, Dramat, Thriller
Reżyseria: Gary Yates
Mike Timbrook
Ocena: 3.4
2009Simple Wishes
Krótkometrażowy
Reżyseria: Kyle Mengelkamp
Narrator
Ocena: 0
2008Reach for Me [2008]Reach for Me
Komedia, Dramat
Reżyseria: Levar Burton
Nathanial
Ocena: 3.2
2006How I Met Your Mother [2005]"Jak poznałem waszą matkę"
(How I Met Your Mother)
Komedia, Romans
Reżyseria: Neil Patrick Harris, Pamela Fryman, ...
Taxi driver
Ocena: 5
2005Family Guy [1999]Family Guy
Animowany, Komedia
Reżyseria: Peter Shin, Pete Michels, ...
Vern
Ocena: 5
2003Boomtown [2002]"Puls miasta"
(Boomtown)
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Jon Avnet, Frederick King Keller, ...
Marvin Lloyd
Ocena: 5
2003Blizzard [2003]Blizzard
Familijny
Reżyseria: Levar Burton
Night Watchman Elf (niewymieniony w czołówce)
Ocena: 3.5
2002Star Trek: Nemesis [2002]Star Trek: Nemesis
Sensacyjny, Science Fiction, Thriller
Reżyseria: Stuart Baird
Geordi La Forge
Ocena: 4.4
2001Ali [2001]Ali
Biograficzny, Dramat, Sportowy
Reżyseria: Michael Mann
Martin Luther King, Jr.
Ocena: 4.6
2000Becker [1998]Becker
Komedia
Reżyseria: Andy Ackerman, Ken Levine, ...
Mr. Haller
Ocena: 5
1999Our Friend, Martin [1999]Our Friend, Martin
Animowany, Dramat, Familijny
Reżyseria: Robert Brousseau, Vincenzo Trippetti
Martin at age 26 (głos) (jako Levar Burton)
Ocena: 3.8
1998Star Trek: Insurrection [1998]Star Trek IX: Rebelia
(Star Trek: Insurrection)
Sensacyjny, Przygodowy, Science Fiction
Reżyseria: Jonathan Frakes
Geordi
Ocena: 4.4
1998Star Trek: Voyager [1995]Star Trek: Voyager
Sensacyjny, Przygodowy, Science Fiction
Reżyseria: Roxann Dawson, Levar Burton, ...
Captain Geordi La Forge
Ocena: 5
1998Star Trek the Experience: The Klingon Encounter [1998]Star Trek the Experience: The Klingon Encounter
Sensacyjny, Krótkometrażowy, Przygodowy
Reżyseria: Mario Kamberg, David de Vos
Porucznik Commander La Forge
Ocena: 5
1997Star Trek: Generations
Science Fiction
Reżyseria: Simon Ffinch, Guymond Louie, ...
Porucznik Cmdr. Geordi La Forge
Ocena: 4.9
1996Star Trek: First Contact [1996]Star Trek VIII: Pierwszy kontakt
(Star Trek: First Contact)
Sensacyjny, Przygodowy, Science Fiction
Reżyseria: Jonathan Frakes
Geordi
Ocena: 5
1996Yesterday's Target [1996]Yesterday's Target
Sensacyjny, Dramat, Science Fiction
Reżyseria: Barry Samson
Winstrom
Ocena: 2.7
1996Gargoyles [1994]Gargoyles
Animowany, Sensacyjny, Kryminał
Reżyseria: Dennis Woodyard, Frank Paur, ...
Anansi / Poacher 2
Ocena: 5
1995Deadly Games
Science Fiction
Reżyseria: Leonard Nimoy, Jim Charleston, ...
Mr. Metcalf
Ocena: 4.3
1995Christy [1994]Christy
Pojawia się w 7 odcinkach
Dramat, Familijny
Reżyseria: Michael Ray Rhodes, Michael Lange, ...
Daniel Scott
Ocena: 5
1995Star Trek: The Next Generation - A Final Unity
Sensacyjny, Science Fiction
Porucznik Commander Geordi La Forge
Ocena: 5
1995Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child [1995]Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child
Animowany, Familijny
Reżyseria: Anthony Bell, Bruce W. Smith, ...
Ocena: 3.6
1994Star Trek: Generations [1994]Star trek: Pokolenia
(Star Trek: Generations)
SensacyjnyScience Fiction
Reżyseria: David Carson
Geordi
Ocena: 4.5
1994Parallel Lives [1994]Parallel Lives
Dramat, Thriller
Reżyseria: Linda Yellen
Dr. Franklin Carter
Ocena: 2.7
1993Batman [1992]Batman
Animowany, Sensacyjny, Kryminał
Reżyseria: Kevin Altieri, Boyd Kirkland, ...
Hatter Hentchman / Hayden Sloane
Ocena: 5
1993Firestorm: 72 Hours in Oakland
Sensacyjny, Dramat
Reżyseria: Michael Tuchner
Fire Chief J. Allan Mather
Ocena: 3
1990
1996
Captain Planet and the Planeteers [1990]Captain Planet and the Planeteers
Pojawia się w 113 odcinkach
Animowany, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Jim Duffy, Will Meugniot, ...
Kwame / Opening Narrator / Camera Store Owner / …
Ocena: 4.7
1988Roots: The Gift [1988]Roots: The Gift
Dramat, Historyczny
Reżyseria: Kevin Hooks
Kunta Kinte
Ocena: 4.5
1987
1994
Star Trek: The Next Generation [1987]"Star Trek: Następne pokolenie"
(Star Trek: The Next Generation)
Pojawia się w 176 odcinkach
Sensacyjny, Przygodowy, Science Fiction
Reżyseria: Levar Burton, Jonathan Frakes, ...
Porucznik Commander Geordi La Forge / Porucznik Geordi La Forge / Porucznik Geordi La Forge
Ocena: 5
1987Houston Knights
Sensacyjny, Kryminał
Reżyseria: Richard A. Colla, David Jackson, ...
Jason Evans
Ocena: 5
1987A Special Friendship
Dramat
Reżyseria: Fielder Cook
Ben Sumner
Ocena: 3.7
1987Murder, She Wrote [1984]"Napisała: Morderstwo"
(Murder, She Wrote)
Komedia, Kryminał, Dramat
Reżyseria: John Astin, Anthony Pullen Shaw, ...
Reporter Dave Robinson
Ocena: 4.7
1986Liberty
Dramat, Historyczny
Reżyseria: Richard C. Sarafian
Robert Johnson
Ocena: 4.4
1986The Supernaturals [1986]The Supernaturals
HorrorScience Fiction
Reżyseria: Armand Mastroianni
Pvt. Michael Osgood
Ocena: 2.6
1985The Midnight Hour [1985]The Midnight Hour
Komedia, Horror, Romans
Reżyseria: Jack Bender
Vinnie Davis
Ocena: 4.5
1985And the Children Shall Lead [1985]And the Children Shall Lead
Dramat, Familijny
Reżyseria: Michael Pressman
Glenn Scott
Ocena: 4.3
1984Booker [1984]Booker
Krótkometrażowy, Biograficzny, Dramat
Reżyseria: Stan Lathan
Davis
Ocena: 5
1984The Jesse Owens Story [1984]The Jesse Owens Story
Biograficzny, Dramat, Historyczny
Reżyseria: Richard Irving
Professor Preston
Ocena: 4.6
1984The Love Boat [1977]"Statek miłości"
(The Love Boat)
Komedia, Romans
Reżyseria: Richard Kinon, Roger Duchowny, ...
Darnell Hall
Ocena: 3.8
1983Emergency Room
Dramat
Reżyseria: Lee H. Katzin
Ray Walden
Ocena: 4.4
1983Fantasy Island [1977]Fantasy Island
Przygodowy, Dramat, Fantasy
Reżyseria: Ricardo Montalban, Earl Bellamy, ...
Edward Ross Jr.
Ocena: 4.5
1982Trapper John, M.D. [1979]Trapper John, M.D.
Dramat
Reżyseria: Michael Caffey, Earl Bellamy, ...
Luther Peacock
Ocena: 4.5
1981Grambling's White Tiger [1981]Grambling's White Tiger
Dramat, Sportowy
Reżyseria: Georg Stanford Brown
Charles 'Tank' Smith
Ocena: 3.9
1981Żołędziowi ludzie
(The Acorn People)
Dramat, Familijny
Reżyseria: Joan Tewkesbury
Rodney
Ocena: 4.7
1980The Hunter [1980]The Hunter
Sensacyjny, Biograficzny, Thriller
Reżyseria: Buzz Kulik
Tommy Price
Ocena: 4.2
1980Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones [1980]Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones
Biograficzny, Dramat
Reżyseria: William A. Graham
Richard Jefferson
Ocena: 5
1979Dummy
Dramat
Reżyseria: Frank Perry
Donald Lang
Ocena: 4.8
1978Battered
Dramat
Reżyseria: Peter Werner
Andrew Sinclair
Ocena: 3.9
1978One in a Million: The Ron LeFlore Story
Biograficzny, Dramat, Sportowy
Reżyseria: William A. Graham
Ron LeFlore
Ocena: 4.3
1977Looking for Mr. Goodbar [1977]W poszukiwaniu idealnego kochanka
(Looking for Mr. Goodbar)
Dramat
Reżyseria: Richard Brooks
Cap Jackson
Ocena: 4.5
1977Billy: Portrait of a Street Kid
Dramat
Reżyseria: Steve Gethers
Billy Peoples
Ocena: 3.7
1977Roots [1977]Roots
Dramat, Historyczny, Wojenny
Reżyseria: Marvin J. Chomsky, John Erman, ...
Kunta Kinte / Toby
Ocena: 5
1976Almos' a Man [1976]Almos' a Man
Krótkometrażowy, Dramat, Historyczny
Reżyseria: Stan Lathan
Dave
Ocena: 4.9
1976Rebop
Host
Ocena: 0

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Aktywność artystyczna

Reżyser

1987 - 2008

Rodzaje:filmy (4)
seriale (9)
Gatunki:Sensacyjny
Przygodowy
Biograficzny
Komedia
Kryminał
Dramat
Familijny
Fantasy
Science Fiction
Sportowy
Thriller
Aktor

1976 - 2012

Rodzaje:filmy (36, 16 w roli głównej)
seriale (25, 2 w roli głównej)
Gatunki:Sensacyjny
Przygodowy
Animowany
Biograficzny
Komedia
Kryminał
Dramat
Familijny
Fantasy
Historyczny
Horror
Romans
Science Fiction
Krótkometrażowy
Sportowy
Thriller
Wojenny

Levar Burton często współpracuje z:

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info