AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

155cm

Lady Gaga

Lady Gaga

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Lady Gaga?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 41Odwiedzin: 14812Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Stefani Joanne Angelina Germanotta
Data urodzenia:28 marca 1986 roku (31 lat)
Miejsce urodzenia:Manhattan, New York City, Nowy Jork, Stany Zjednoczone
Wzrost:155 cm (statystyki)
Waga:43 kg
Wymiary:85-64-87
Znak zodiaku:Baran

Teledyski

             

Dyskografia

2011Lady Gaga - Born This Way - The Remix [2011]Born This Way - The Remix
Streamline Records
2011Lady Gaga - Born This Way [2011]Born This Way
Streamline Records
2011Lady Gaga - Born This Way [2011]Born This Way
Streamline Records
2009Lady Gaga - The Fame Monster [2009]The Fame Monster
Streamline Records
2009Lady Gaga - The Fame CD Sampler [2009]The Fame CD Sampler
Universal Music International
2008Lady Gaga - The Fame [2008]The Fame
Streamline Records
2009Lady Gaga - Bad Romance [2009]Bad Romance
Streamline Records
2009Lady Gaga - Hitmixes [2009]Hitmixes
Streamline Records
2009Lady Gaga - Paparazzi [2009]Paparazzi
Streamline Records
2009Lady Gaga - Lovegame - The Remixes [2009]Lovegame - The Remixes
Streamline Records
2009Lady Gaga - The Cherrytree Sessions [2009]The Cherrytree Sessions
Streamline Records
2009Lady Gaga - Poker Face [2009]Poker Face
Streamline Records
2009Wale Feat Lady Gaga - Chillin [2009]Chillin
Wale Feat Lady Gaga
Interscope Records
2009Lady Gaga - Eh, Eh (Nothing Else I Can Say) [2009]Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)
Streamline Records
2009Lady Gaga - Gaga Remixes [2009]Gaga Remixes
AV8
2008Lady Gaga - The DJ Vice Megamix [2008]The DJ Vice Megamix
Streamline Records
2008Lady Gaga Featuring Colby O'Donis - Just Dance [2008]Just Dance
Lady Gaga Featuring Colby O'Donis
Streamline Records

Filmografia

2015The Secret Service
Sensacyjny, Thriller
Lady Gaga
Ocena: 0
2014Muppets Most Wanted [2014]Muppets Most Wanted
Przygodowy, Komedia, Kryminał, Familijny, Musical
Reżyseria: James Bobin
Ocena: 0
2013Machete Kills [2013]Machete Kills
(Machete Kills)
Sensacyjny, Kryminał, Thriller
Reżyseria: Robert Rodriguez
La Chameleónzwiastun
Ocena: 4.4
2013Sin City: A Dame to Kill For
Sensacyjny, Kryminał, Thriller
Reżyseria: Robert Rodriguez
Ocena: 0
2012Men in Black III [2012]3D Faceci w czerni 3
(Men in Black III)
Sensacyjny, Komedia, Science Fiction
Reżyseria: Barry Sonnenfeld
zwiastun
Ocena: 0
2012The Simpsons [1989]"Simpsonowie"
(The Simpsons)
Animowany, Komedia
Reżyseria: Mark Kirkland, Steven Dean Moore, ...
Lady Gaga
Ocena: 5
2011MTV Video Music Awards 2011 [2011]MTV Video Music Awards 2011
Muzyczny
Reżyseria: Hamish Hamilton
Jo Calderone
Ocena: 3.3
2009The Gospel of Mark for Little Children
Krótkometrażowy
Reżyseria: The 3rd Grade of the Jesus Loves You School, Willie White
Madja Look
Ocena: 5
2001The Sopranos [1999]"Rodzina Soprano"
(The Sopranos)
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Steve Buscemi, Timothy Van Patten, ...
Girl at Swimming Pool #2
Ocena: 5

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Lady Gaga często współpracuje z:

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info