AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

176cm

Kazik Staszewski

Kazik Staszewski

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Kazik Staszewski?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 540Odwiedzin: 1218Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Kazimierz Piotr Staszewski
Data urodzenia:12 marca 1963 roku (54 lata)
Miejsce urodzenia:Warszawa, Mazowieckie, Polska
Narodowość:Polak
Wzrost:176 cm (statystyki)
Znak zodiaku:Ryby

Dyskografia

2008Kazik Staszewski - Silny Kazik Pod Wezwaniem [2008]Silny Kazik Pod Wezwaniem
S.P. Records
2005Kazik Staszewski - Los Się Musi Odmienić [2005]Los Się Musi Odmienić
S.P. Records
2004Kazik Staszewski - Czterdziesty Pierwszy [2004]Czterdziesty Pierwszy
S.P. Records
2003Kazik Staszewski - Piosenki Toma Waitsa [2003]Piosenki Toma Waitsa
Luna Music
2001Melodie Kurta Weill'a I Coś Ponadto
S.P. Records
2000Kazik Staszewski - Melassa [2000]Melassa
S.P. Records
1997Kazik Staszewski - 12 Groszy [1997]12 Groszy
S.P. Records
1997Mazzoll , Kazik Staszewski & Arhythmic Perfection - Rozmowy S Catem [1997]Rozmowy S Catem
Mazzoll , Kazik Staszewski & Arhythmic Perfection
Mózg Production
1995Kazik Staszewski - Oddalenie [1995]Oddalenie
S.P. Records
1993Kazik Staszewski - Spalaj Się! [1993]Spalaj Się!
ESKA Records
1991Kazik Staszewski - Spalam Się [1991]Spalam Się
Arston

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info