AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

201cm

Kane

Kane

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Kane?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 438Odwiedzin: 1613Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Glenn Thomas Jacobs
Data urodzenia:26 kwietnia 1967 roku (50 lat)
Miejsce urodzenia:Madryd, Hiszpania
Wzrost:201 cm (statystyki)
Znak zodiaku:Byk

Filmografia

2014Untitled Scooby-Doo WrestleMania Movie
Animowany
Ocena: 0
2014See No Evil 2
Horror
Jacob Goodnight
Ocena: 0
2013WWE 2k14 [2013]WWE 2k14
Sensacyjny
Kane
Ocena: 5
2012WrestleMania XXVIII
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 0
2012Elimination Chamber
Sensacyjny
Kane
Ocena: 4.8
2012Royal Rumble [2012]Royal Rumble
Sensacyjny
Kane
Ocena: 5
2012WWE '13
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 5
2012Night of Champions
Sensacyjny
Kane
Ocena: 5
2012No Way Out
Sensacyjny
Kane
Ocena: 5
2012Extreme Rules
Sensacyjny
Kane
Ocena: 5
2012
2013
WWE Main Event
Sportowy
Kane
Ocena: 5
2012
2013
WWE Saturday Morning Slam
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 0.6
2011WWE '12
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 5
2011WWE Money in the Bank
Sensacyjny
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2011WWE Over the Limit
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 4.3
2011WWE Extreme Rules [2011]WWE Extreme Rules
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 5
2011WrestleMania XXVII
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 4.8
2011WWE Elimination Chamber
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 5
2011Royal Rumble
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 5
2010WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 5
2010Survivor Series
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 5
2010WWE SmackDown vs. RAW 2011 [2010]WWE SmackDown vs. RAW 2011
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Justin Leeper
Kane
Ocena: 5
2010WWE Bragging Rights
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 4.8
2010WWE Hell in a Cell
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 4.9
2010WWE Night of Champions
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 4.8
2010WWE: Summerslam
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 5
2010WWE Money in the Bank
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 5
2010WWE Fatal 4-Way
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 4.8
2010WWE Over the Limit
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 4.9
2010WWE NXT
Sensacyjny, Game-Show, Reality-TV
Kane
Ocena: 3.9
2010WrestleMania XXVI [2010]WrestleMania XXVI
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 5
2010MacGruber [2010]MacGruber
Sensacyjny, Komedia
Reżyseria: Jorma Taccone
Tanker Lutz (jako Kane)
Ocena: 3.4
2010WWE Elimination Chamber
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 5
2009
2011
WWE Superstars
Pojawia się w 9 odcinkach
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4
2009WWE Bragging Rights
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 5
2009WWE SmackDown vs. RAW 2010
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Justin Leeper
Kane
Ocena: 5
2009WWE Breaking Point
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 5
2009WWE Summerslam
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 5
2009WWE Live in the UK: April 2009
Sportowy
Kane
Ocena: 0
2009WWE: The Bash [2009]WWE: The Bash
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 4.7
2009WWE Backlash [2009]WWE Backlash
Sensacyjny, Sportowy
Kane
Ocena: 5
2009The 25th Anniversary of WrestleMania
Sportowy
Kane
Ocena: 4.8
2009WWE Hall of Fame 2009
Sensacyjny
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2009WWE No Way Out
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2009WWE Live in the UK: November 2008
Sportowy
Kane
Ocena: 0
2009WWE Royal Rumble [2009]WWE Royal Rumble
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.9
2008Survivor Series
Sportowy
Kane
Ocena: 4
2008WWE SmackDown vs. RAW 2009
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Jonathan Okui
Kane
Ocena: 5
2008WWE Cyber Sunday
Sportowy
Kane
Ocena: 4.2
2008WWE No Mercy
Sportowy
Kane
Ocena: 4.9
2008WWE Live in the UK: April 2008
Sportowy
Kane
Ocena: 0
2008WWE Unforgiven [2008]WWE Unforgiven
Sportowy
Kane
Ocena: 4.9
2008WWE Night of Champions
Sportowy
Kane
Ocena: 4.5
2008WWE Judgment Day
Sportowy
Kane
Ocena: 4.1
2008WWE Backlash
Reality-TV
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 3.9
2008WWE Live in the UK: October 2007
Sportowy
Kane
Ocena: 0
2008WWE Royal Rumble [2008]WWE Royal Rumble
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.8
2008WWE: The Twisted, Disturbed Life of Kane
Sensacyjny
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane(also archive footage)
Ocena: 4.7
2008WrestleMania XXIV [2008]WrestleMania XXIV
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2007
2008
WWE Saturday Night's Main Event [2006]WWE Saturday Night's Main Event
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.5
2007WWE Armageddon
Sportowy
Kane
Ocena: 4.7
2007WWE Raw's 15th Anniversary Special
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2007Summerslam
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 3.8
2007WWE Great American Bash
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.6
2007WWE Draft Special
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.7
2007WrestleMania 23
Sportowy
Kane
Ocena: 5
2007WWE Hall of Fame 2007
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2007Smallville [2001]"Tajemnice Smalville"
(Smallville)
Przygodowy, Dramat, Science Fiction
Reżyseria: Tom Welling, James Marshall, ...
Titan
Ocena: 5
2007WWE No Way Out [2007]WWE No Way Out
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.4
2007Royal Rumble
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2007Survivor Series
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.2
2007WWE SmackDown vs. RAW 2008
Krótkometrażowy, Sensacyjny
Kane
Ocena: 5
2007WWE Cyber Sunday
Sportowy
Kane
Ocena: 3.7
2007WWE One Night Stand
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2006
2010
Extreme Championship Wrestling
Pojawia się w 33 odcinkach
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 2
2006ECW December to Dismember
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 2.4
2006Survivor Series
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 3.9
2006WWE Cyber Sunday [2006]WWE Cyber Sunday
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 2.5
2006WWE Raw Family Reunion
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2006WWE Unforgiven [2006]WWE Unforgiven
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.8
2006Summerslam
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.7
2006See No Evil [2006]See No Evil
Horror, Thriller
Reżyseria: Gregory Dark
Jacob Goodnight
Ocena: 3.1
2006WWE Royal Rumble [2006]WWE Royal Rumble
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn, Tim Walbert
Kane
Ocena: 4.2
2006WWE Vengeance [2006]WWE Vengeance
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.6
2006WWE Judgment Day [2006]WWE Judgment Day
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 3.5
2006WWE Backlash [2006]WWE Backlash
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 3.8
2006WrestleMania 22 [2006]WrestleMania 22
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2006WWE New Year's Revolution
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn, Tim Walbert
Kane
Ocena: 4.2
2006WWE SmackDown vs. RAW 2007
Sportowy
Reżyseria: Keith Arem, David M. Merritt II
Kane (głos)
Ocena: 5
2006WWE Hall of Fame 2006
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2005The Smackdown! Special
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 2.3
2005Survivor Series [2005]Survivor Series
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.5
2005WWE Day of Reckoning 2
Sportowy
Kane (Graphical likeness)
Ocena: 4.4
2005WWE Armageddon
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn, Tim Walbert
Kane
Ocena: 4.6
2005WWE SmackDown! vs. RAW 2006
Sportowy
Reżyseria: Keith Arem, David M. Merritt II
Kane (głos)
Ocena: 5
2005WWE Taboo Tuesday
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.1
2005WWE Vengeance
Sensacyjny
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.8
2005WWE Backlash
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.8
2005WrestleMania 21 [2005]WrestleMania 21
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2005WWE Royal Rumble [2005]WWE Royal Rumble
Sensacyjny
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2005WWE New Year's Revolution
Sensacyjny
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.1
2004WWE SmackDown! vs. RAW
Sensacyjny
Kane
Ocena: 4.9
2004WWE Day of Reckoning
Sportowy
Kane - graphical likeness
Ocena: 4.5
2004WWE Vengeance
Sensacyjny
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.4
2004Royal Rumble
Sensacyjny
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2004WWE Taboo Tuesday [2004]WWE Taboo Tuesday
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.2
2004WWE Unforgiven
Sensacyjny
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.4
2004Summerslam [2004]Summerslam
Sensacyjny
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.6
2004WWE Bad Blood
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.9
2004WWE Backlash
Sensacyjny
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2004WrestleMania XX [2004]WrestleMania XX
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2004WWE Hall of Fame 2004
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2003WrestleMania XIX [2003]WrestleMania XIX
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2003Royal Rumble [2003]Royal Rumble
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.6
2003WWE Armageddon [2003]WWE Armageddon
Sensacyjny
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.3
2003Survivor Series
Sensacyjny
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.9
2003WWE Unforgiven
Sensacyjny
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.7
2003Summerslam [2003]Summerslam
Sensacyjny
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2003WWE Bad Blood [2003]WWE Bad Blood
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 3.9
2003WWE Insurrextion [2003]WWE Insurrextion
Sensacyjny
Kane
Ocena: 4.5
2003WWE Backlash
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 3.7
2003WWE No Way Out [2003]WWE No Way Out
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4
2002Royal Rumble [2002]Royal Rumble
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.5
2002WWE Armageddon [2002]WWE Armageddon
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4
2002Survivor Series [2002]Survivor Series
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2002WWE No Mercy [2002]WWE No Mercy
Sportowy
Kane
Ocena: 4.5
2002WWE Unforgiven [2002]WWE Unforgiven
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4
2002WWE WrestleMania X-8 [2002]WWE WrestleMania X-8
Sensacyjny
Kane
Ocena: 4.5
2002WrestleMania X8 [2002]WrestleMania X8
Sensacyjny
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2001WrestleMania X-Seven [2001]WrestleMania X-Seven
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2001OVW: Christmas Chaos
Sportowy
Kane
Ocena: 0
2001Royal Rumble
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.9
2001WWF Vengeance [2001]WWF Vengeance
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.6
2001Survivor Series
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.6
2001WWF No Mercy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.3
2001WWE: Undertaker - This Is My Yard
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane(also archive footage)
Ocena: 5
2001WWF Unforgiven
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.5
2001Summerslam [2001]Summerslam
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.5
2001Invasion
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.7
2001King of the Ring
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.8
2001WWF Judgment Day
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.3
2001WWF Insurrextion
Sensacyjny
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.1
2001WWF Backlash 2001
Sensacyjny
Reżyseria: Vince McMahon
Kane
Ocena: 0
2001WWF No Way Out
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.8
2000Royal Rumble
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2000WWF Armageddon
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.5
2000Survivor Series [2000]Survivor Series
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.4
2000WWF Unforgiven
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.4
2000Summerslam
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.9
2000King of the Ring [2000]King of the Ring
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.4
2000WWF Insurrextion
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 3.7
2000WrestleMania 2000 [2000]WrestleMania 2000
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
2000No Way Out
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.5
1999
2012
WWF SmackDown!
Pojawia się w 200 odcinkach
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn, Casey Lynn De Stefano, ...
Kane
Ocena: 4.4
1999Armageddon [1999]Armageddon
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.4
1999Summerslam
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.3
1999WWF Attitude
Sensacyjny
Kane
Ocena: 4.6
1999Survivor Series
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 3.6
1999WWF Rebellion
Sensacyjny
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.3
1999WWF Unforgiven
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 3.1
1999Fully Loaded
Sensacyjny, Komedia, Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 3.9
1999King of the Ring
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 3.8
1999WWF No Mercy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.1
1999WrestleMania XV [1999]WrestleMania XV
Sensacyjny
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.5
1999WWF St. Valentine's Day Massacre [1999]WWF St. Valentine's Day Massacre
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.3
1999Royal Rumble
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.2
1998
2006
Sunday Night Heat
Pojawia się w 26 odcinkach
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 2.9
1998Summerslam
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.5
1998WWF Warzone
Sensacyjny
Kane
Ocena: 4.5
1998Fully Loaded
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 3.8
1998WWF Rock Bottom: In Your House [1998]WWF Rock Bottom: In Your House
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.2
1998Survivor Series
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4
1998WWF Judgment Day
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 3.5
1998WWF Breakdown: In Your House
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 3.7
1998WWF Mayhem in Manchester
Kane
Ocena: 2.6
1998King of the Ring
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 5
1998WWF Over the Edge
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 3.8
1998WWF Unforgiven [1998]WWF Unforgiven
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.2
1998WrestleMania XIV [1998]WrestleMania XIV
Sensacyjny
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.9
1998No Way Out [1998]No Way Out
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 3.5
1998Royal Rumble [1998]Royal Rumble
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.5
1998WWF Capital Carnage
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 3.2
1997
2012
WWF Raw Is War [1997]WWF Raw Is War
Pojawia się w 146 odcinkach
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn, Casey Lynn De Stefano, ...
Kane
Ocena: 4.7
1997Royal Rumble
Reżyseria: Kevin Dunn
Diesel
Ocena: 4.1
1997Survivor Series
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4
1997WWF in Your House: Badd Blood
Sensacyjny
Reżyseria: Kevin Dunn
Kane
Ocena: 4.6
1996WWF in Your House: It's Time [1996]WWF in Your House: It's Time
Reżyseria: Kevin Dunn
Diesel
Ocena: 3.1
1996Survivor Series [1996]Survivor Series
Reżyseria: Kevin Dunn
Diesel
Ocena: 4.3
1996WWF Monday Night RAW
Reżyseria: Kerwin Silfies
Dr. Isaac Yankem DDS
Ocena: 5
1996Royal Rumble
Reżyseria: Kevin Dunn
Dr. Isaac Yankem D.D.S.
Ocena: 4.7
1995WWF Superstars of Wrestling
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn, Kerwin Silfies
Diesel #2 (1996); Dr. Isaac Yankem, D.D.S.
Ocena: 4.1
1995Survivor Series [1995]Survivor Series
Reżyseria: Kevin Dunn
Isaac Yankem
Ocena: 3.9
1995Summerslam
Reżyseria: Kevin Dunn
Dr. Isaac Yankem D.D.S.
Ocena: 3.8
1994WWF Action Zone
Sportowy
Dr. Isaac Yankem D.D.S
Ocena: 3.7

Podobny wzrost mają:

W tym samym dniu urodzeni:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Aktywność artystyczna

Aktor

1994 - 2014

Rodzaje:filmy (166, 14 w roli głównej)
seriale (13)
Gatunki:Sensacyjny
Przygodowy
Animowany
Komedia
Dramat
Game-Show
Horror
Reality-TV
Science Fiction
Krótkometrażowy
Sportowy
Thriller

Kane często współpracuje z:

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info