AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

174cm

Joanne Kerns

Joanne Kerns

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Joanne Kerns?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 3565Odwiedzin: 89Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Joanne Crussie DeVarona
Data urodzenia:12 lutego 1953 roku (64 lata)
Miejsce urodzenia:San Francisco, Kalifornia, Stany Zjednoczone
Wzrost:174 cm (statystyki)
Znak zodiaku:Wodnik

Ważniejsze produkcje z udziałem Joanne Kerns



Ocena: 4.6
Emma's Wish [1998]

Ocena: 3.4
The Big One: The Great Los Angeles Earthquake [1990]

Ocena: 4
Desperate Choices: To Save My Child [1992]

Ocena: 4.3
Whose Daughter Is She? [1995]

Ocena: 4.3
Street Justice [1990]

Ocena: 3.3
The Preppie Murder [1989]

Ocena: 3.3

Filmografia

2007
2012
Army Wives [2007]Army Wives
Dramat
Gwiazdy: Kim Delaney, Catherine Bell
Ocena: 4.8
2007
2008
Psych [2006]Psych
Komedia, Kryminał
Gwiazdy: Dule Hill, John Cena, Big Show
Ocena: 5
2007Medium [2005]Medium
Kryminał, Dramat
Gwiazdy: Patricia Arquette, Miguel Sandoval, Jake Weber
Ocena: 4.5
2006
2008
Men in Trees [2006]Men in Trees
Komedia, Dramat, Romans
Gwiazdy: Anne Heche, Abraham Benrubi
Ocena: 4.8
2006ER [1994]"Ostry dyżur"
ER
Ocena: 5
2005Ghost Whisperer [2005]Ghost Whisperer
Dramat, Fantasy
Gwiazdy: Jennifer Love Hewitt, Camryn Manheim
Ocena: 4.1
2005Related
Komedia, Dramat
Gwiazdy: Jennifer Esposito, Kiele Sanchez, Lizzy Caplan
Ocena: 4.3
2005Joan of Arcadia [2003]Joan of Arcadia
Dramat, Fantasy
Gwiazdy: Amber Tamblyn, Joe Mantegna, Mary Steenburgen
Ocena: 5
2005Dr. Vegas
Dramat, Kryminał
Gwiazdy: Rob Lowe, Joe Pantoliano
Ocena: 2.5
2004
2006
Scrubs [2001]Scrubs
Komedia, Dramat
Gwiazdy: Zach Braff, Donald Faison, Sarah Chalke
Ocena: 5
2004Growing Pains: Return of the Seavers
Komedia
Gwiazdy: Alan Thicke, Joanne Kerns
Ocena: 2.7
2004One Tree Hill [2003]One Tree Hill
Ocena: 5
2004Clubhouse
Dramat, Familijny, Sportowy
Gwiazdy: Jeremy Sumpter, Dean Cain, Dan Byrd
Ocena: 5
2004The Division
Sensacyjny, Kryminał, Dramat
Gwiazdy: Bonnie Bedelia, Nancy McKeon, Amy Jo Johnson
Ocena: 4
2003Defending Our Kids: The Julie Posey Story
Dramat
Gwiazdy: Annie Potts
Ocena: 3.5
2003The O'Keefes
Ocena: 4.4
2002
2003
Strong Medicine [2000]Strong Medicine
Ocena: 4.3
2002Dawson's Creek [1998]Dawson's Creek
Ocena: 4.5
2002For the People
Ocena: 1.6
2002Leap of Faith
Ocena: 3.8
2001
2002
Felicity [1998]Felicity
Ocena: 4.6
2001Judging Amy [1999]Judging Amy
Dramat
Gwiazdy: Amy Brenneman, Tyne Daly
Ocena: 4.7
2001That's Life
Dramat, Komedia
Gwiazdy: Paul Sorvino, Ellen Burstyn
Ocena: 4.5
2001Boston Public [2000]Boston Public
Ocena: 4.9
2000Titans
Ocena: 2.9
2000Beggars and Choosers
Ocena: 5
1999
2001
Ally McBeal [1997]Ally McBeal
Komedia, Dramat, Fantasy
Gwiazdy: Calista Flockhart, Greg Germann, Jane Krakowski
Ocena: 4.7
1998
1999
Love Boat: The Next Wave
Ocena: 2.5
1998Any Day Now
Ocena: 5
1998Suddenly Susan
Ocena: 3.5
1997
1999
Clueless
Komedia
Gwiazdy: Rachel Blanchard, Stacey Dash
Ocena: 3.3
1996Remember WENN
Komedia, Dramat
Gwiazdy: Jason Alexander, Mickey Rooney, Russell Means
Ocena: 5
1995Hope & Gloria
Ocena: 4.7
1995The Mommies
Komedia, Romans
Gwiazdy: Courtney Peldon, Joanne Kerns, Peter Scolari
Ocena: 3.4
1992Growing Pains [1985]"Dzieciaki, kłopoty i my"
Growing Pains
Komedia, Familijny
Gwiazdy: Alan Thicke, Joanne Kerns
Ocena: 4.6
2010Love & Other Unstable States of Matter
Krótkometrażowy, Komedia, Romans
Reżyseria: David Marmor
Joan
Ocena: 0
2009Eastwick [2009]Eastwick
Dramat, Fantasy
Reżyseria: Michael Katleman, David Nutter
Edie
Ocena: 4.5
2007MaNiC
Krótkometrażowy, Dramat
Reżyseria: Carly Reichert
Doctor Kerns
Ocena: 5
2007Knocked Up [2007]Wpadka
(Knocked Up)
Komedia, Dramat, Romans
Reżyseria: Judd Apatow
Alison's Mom
Ocena: 5
2004Growing Pains: Return of the Seavers
Komedia
Reżyseria: Joanne Kerns
Maggie Seaver
Ocena: 2.7
2003
2004
Less Than Perfect [2002]Less Than Perfect
Komedia
Reżyseria: Ted Wass, Skip Collector, ...
Judy, Owen's Other Mom
Ocena: 4.7
2002The Education of Max Bickford
Dramat
Reżyseria: Vincent Misiano, Michael Schultz, ...
Kathryn Cahill
Ocena: 4.8
2001Someone to Love
Reżyseria: Nathaniel Weiss
Matt's Mother
Ocena: 3
2001All Over the Guy [2001]All Over the Guy
Komedia, Romans
Reżyseria: Julie Davis
Lydia
Ocena: 4.2
2000The Growing Pains Movie
Komedia, Familijny
Reżyseria: Alan Metter
Maggie Seaver
Ocena: 2.8
1999Girl, Interrupted [1999]Przerwana lekcja muzyki
(Girl, Interrupted)
Biograficzny, Dramat
Reżyseria: James Mangold
Annette Kaysen
Ocena: 4.9
1999At the Mercy of a Stranger
Dramat, Thriller
Reżyseria: Graeme Campbell
Elizabeth Cooper
Ocena: 3.4
1999Beggars and Choosers
Komedia
Reżyseria: Joanne Kerns, Stuart Margolin, ...
Ocena: 5
1998Emma's Wish [1998]Emma's Wish
Komedia, Fantasy, Dramat
Reżyseria: Mike Robe
Emma
Ocena: 3.4
1998Chicago Hope [1994]"Szpital Dobrej Nadziei"
(Chicago Hope)
DramatThriller
Reżyseria: Peter Berg, Bill D'Elia, ...
Stephanie Serone
Ocena: 4.6
1998The Closer
Komedia
Reżyseria: Andrew D. Weyman, Shelley Jensen, ...
Claire McLaren
Ocena: 4.6
1997Sisters and Other Strangers
Kryminał, Dramat, Thriller
Reżyseria: Roger Young
Gail Connelly Metzger
Ocena: 3.5
1997Mother Knows Best
Thriller
Reżyseria: Larry Shaw
Celeste Cooper
Ocena: 4
1996Terror in the Family [1996]Terror in the Family
Dramat
Reżyseria: Gregory Goodell
Cynthia Marten
Ocena: 3.3
1996No One Could Protect Her [1996]No One Could Protect Her
Biograficzny, Kryminał, Dramat
Reżyseria: Larry Shaw
Jessica Rayner
Ocena: 3.9
1995Whose Daughter Is She? [1995]Whose Daughter Is She?
Dramat
Reżyseria: Frank Arnold
Laura Eagerton
Ocena: 4.3
1995The Mommies
Komedia, Romans
Reżyseria: Joanne Kerns, Gary Brown, ...
Christine
Ocena: 3.4
1995See Jane Run
Dramat
Reżyseria: John Patterson
Jane Ravenson
Ocena: 3.7
1994Mortal Fear [1994]Mortal Fear
Thriller
Reżyseria: Larry Shaw
Dr. Jennifer Kessler
Ocena: 2.8
1994No Dessert, Dad, Till You Mow the Lawn [1994]Kłopoty ze zgredami
(No Dessert, Dad, Till You Mow the Lawn)
Komedia
Reżyseria: Howard McCain
Carol Cochran
Ocena: 2.4
1993Shameful Secrets [1993]Shameful Secrets
Dramat, Thriller
Reżyseria: David Carson
Maryanne Walker-Tate
Ocena: 3.1
1993The Man with Three Wives
Dramat
Reżyseria: Peter Levin
Katy
Ocena: 3.8
1993Not in My Family [1993]Not in My Family
Dramat
Reżyseria: Linda Otto
Veronica Ricci
Ocena: 2.9
1992Desperate Choices: To Save My Child [1992]Desperate Choices: To Save My Child
Dramat
Reżyseria: Andy Tennant
Mel Robbins
Ocena: 4.3
1992The Nightman
Dramat
Reżyseria: Charles Haid
Eve
Ocena: 3.9
1991Porwanie
(Captive)
Thriller
Reżyseria: Michael Tuchner
Kathy Plunk
Ocena: 4
1991Deadly Intentions... Again?
Thriller
Reżyseria: James Steven Sadwith
Sally
Ocena: 3.2
1991An American Summer [1991]Amerykańskie Lato
(An American Summer)
Komedia, Dramat
Reżyseria: James Slocum
Aunt Sunny
Ocena: 3.3
1990The Big One: The Great Los Angeles Earthquake [1990]The Big One: The Great Los Angeles Earthquake
Dramat
Reżyseria: Larry Elikann
Dr. Clare Winslow
Ocena: 4
1990Street Justice [1990]Street Justice
Sensacyjny, Dramat
Reżyseria: Richard C. Sarafian
Catherine Watson
Ocena: 3.3
1990Ślepa wiara
(Blind Faith)
Thriller
Reżyseria: Paul Wendkos
Maria Marshall
Ocena: 4.7
1989The Preppie Murder [1989]The Preppie Murder
Kryminał, Dramat
Reżyseria: John Herzfeld
Linda Fairstein
Ocena: 3.3
1989Those She Left Behind
Dramat
Reżyseria: Waris Hussein
Diane Pappas
Ocena: 3.8
1988Hooperman
Komedia, Dramat
Reżyseria: Anson Williams, John Patterson, ...
Cheryl Blaste
Ocena: 4.8
1987Cross My Heart [1987]Jak Boga kocham
(Cross My Heart)
Komedia, Romans
Reżyseria: Armyan Bernstein
Nancy
Ocena: 3.5
1987Mistress
Reżyseria: Michael Tuchner
Stephanie
Ocena: 4.2
1985
1992
Growing Pains [1985]"Dzieciaki, kłopoty i my"
(Growing Pains)
Pojawia się w 167 odcinkach
Komedia, Familijny
Reżyseria: Joanne Kerns, John Tracy, ...
Maggie Malone Seaver
Ocena: 4.6
1985The Rape of Richard Beck [1985]The Rape of Richard Beck
Dramat
Reżyseria: Karen Arthur
Anita Parrish
Ocena: 4.5
1985Stormin' Home
Dramat
Reżyseria: Jerry Jameson
Lana Singer
Ocena: 4
1985Street Hawk [1985]Street Hawk
Sensacyjny, Kryminał
Reżyseria: Virgil W. Vogel, Harvey S. Laidman, ...
Mona Wiliams
Ocena: 4.7
1985A Bunny's Tale [1985]A Bunny's Tale
Biograficzny, Komedia, Dramat
Reżyseria: Karen Arthur
Andrea
Ocena: 3.7
1984Hunter [1984]Hunter
Sensacyjny, Kryminał, Dramat
Reżyseria: Stepfanie Kramer, James Whitmore Jr., ...
Dr. Kettering
Ocena: 4.6
1984The Four Seasons
Pojawia się w 13 odcinkach
Reżyseria: Hy Averback, Charles S. Dubin, ...
Pat Devon
Ocena: 3.1
1984The Return of Marcus Welby, M.D.
Dramat
Reżyseria: Alexander Singer
Ocena: 3.3
1984Hill Street Blues [1981]"Posterunek przy Hill Street"
(Hill Street Blues)
Dramat
Reżyseria: Gregory Hoblit, Christian I. Nyby II, ...
State Liquor Authority Agent
Ocena: 5
1983Whiz Kids
Przygodowy
Reżyseria: Max Gail, Corey Allen, ...
Ocena: 4.7
1983The A-Team [1983]Drużyna A
(The A-Team)
Sensacyjny, Przygodowy, Kryminał
Reżyseria: Michael O'Herlihy, Dennis Donnelly, ...
Trish Brenner
Ocena: 5
1983V [1983]V
Science Fiction
Reżyseria: Kenneth Johnson
Marjorie Donovan
Ocena: 5
1983Laverne & Shirley [1976]Laverne & Shirley
Komedia, Familijny
Reżyseria: Cindy Williams, Tom Trbovich, ...
Monique
Ocena: 4.7
1982
1983
Magnum, P.I. [1980]"Magnum"
(Magnum, P.I.)
Sensacyjny, Przygodowy, Kryminał
Reżyseria: Robert Loggia, Michael Vejar, ...
Jenny 'Jen' Hunter / Mary Kanfer
Ocena: 5
1982Star of the Family
Komedia
Joanne
Ocena: 4.1
1982Mother's Day on Waltons Mountain [1982]Mother's Day on Waltons Mountain
Dramat
Reżyseria: Gwen Arner
Doris Marshall
Ocena: 5
1982A Wedding on Walton's Mountain [1982]A Wedding on Walton's Mountain
Dramat
Reżyseria: Lee Philips
Doris Marshall
Ocena: 5
1981CHiPs [1977]CHiPs
Kryminał, Dramat
Reżyseria: John Astin, Phil Bondelli, ...
Colleen
Ocena: 4.2
1980
1983
Three's Company [1976]Three's Company
Komedia
Reżyseria: Dave Powers, Bill Hobin, ...
Bobby Trilling / Cheryl
Ocena: 5
1980I'm a Big Girl Now
Reżyseria: Jon Sharp, John Bowab, ...
Tracy
Ocena: 4.1
1980Marriage Is Alive and Well
Dramat, Komedia
Reżyseria: Russ Mayberry
Meg
Ocena: 4.5
1978Switch
Kryminał, Sensacyjny, Dramat
Reżyseria: John Peyser, Sigmund Neufeld Jr., ...
Mae Brenner
Ocena: 4.8
1978Coma [1978]Coma
DramatScience Fiction
Reżyseria: Michael Crichton
Diane
Ocena: 4.7
1977Quincy M.E. [1976]Quincy M.E.
DramatKryminał
Reżyseria: Robert Loggia, Georg Fenady, ...
Lily
Ocena: 4.9
1977The Love Boat [1977]"Statek miłości"
(The Love Boat)
Komedia, Romans
Reżyseria: Richard Kinon, Roger Duchowny, ...
Beth Luckner
Ocena: 3.8
1977Charlie's Angels [1976]"Aniołki Charliego"
(Charlie's Angels)
Sensacyjny, Przygodowy, Kryminał
Reżyseria: Bill Bixby, Dennis Donnelly, ...
Natalie Sands
Ocena: 4.5
1977Emergency! [1972]Emergency!
Dramat, Przygodowy, Sensacyjny
Reżyseria: Georg Fenady, Christian I. Nyby II, ...
Ocena: 5
1977Rhoda [1974]Rhoda
Komedia
Reżyseria: Tony Mordente, Robert Moore, ...
The Customer
Ocena: 4.5
1976Starsky and Hutch [1975]Starsky and Hutch
Sensacyjny, Kryminał, Dramat
Reżyseria: Paul Michael Glaser, George McCowan, ...
Joy
Ocena: 4.8
1976The Million Dollar Rip-Off
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Alexander Singer
Jessie (jako Joanna deVarona)
Ocena: 4.7
1976Ape [1976]Ape
Science Fiction
Reżyseria: Paul Leder
Marilyn Baker (jako Joanna DeVarona)
Ocena: 0.5

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Aktywność artystyczna

Reżyser

1985 - 2011

Rodzaje:filmy (4)
seriale (41)
Gatunki:Sensacyjny
Komedia
Kryminał
Dramat
Familijny
Fantasy
Romans
Krótkometrażowy
Sportowy
Thriller
Aktorka

1976 - 2010

Rodzaje:filmy (44, 26 w roli głównej)
seriale (28, 1 w roli głównej)
Gatunki:Sensacyjny
Przygodowy
Biograficzny
Komedia
Kryminał
Dramat
Familijny
Fantasy
Romans
Science Fiction
Krótkometrażowy
Thriller

Joanne Kerns często współpracuje z:

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info