AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

165cm

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Jennifer Lopez?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 28Odwiedzin: 20423Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Jennifer Lynn Lopez
Data urodzenia:24 lipca 1969 roku (48 lat)
Miejsce urodzenia:The Bronx, Nowy Jork, Stany Zjednoczone
Wzrost:165 cm (statystyki)
Waga:55 kg
Wymiary:85-65-95
Znak zodiaku:Lew

Ważniejsze produkcje z udziałem Jennifer Lopez

Enough [2002]

Ocena: 3.2
Sposób na teściową [2005]

Ocena: 3.2
Bordertown [2006]

Ocena: 4
Oczy anioła [2001]

Ocena: 3.5
Co z oczu, to z serca [1998]

Ocena: 4.9
Niedokończone życie [2005]

Ocena: 4.8
Zatańcz ze mną [2004]

Ocena: 4.1

Dyskografia

2011Jennifer Lopez - Love? [2011]Love?
Island Records
2007Jennifer Lopez - Como Ama Una Mujer [2007]Como Ama Una Mujer
Epic
2007Jennifer Lopez - Brave [2007]Brave
Epic
2005Jennifer Lopez - Rebirth [2005]Rebirth
Epic
2002Jennifer Lopez - This Is Me ... Then [2002]This Is Me ... Then
Epic
2001Jennifer Lopez - J.Lo [2001]J.Lo
Epic
1999Jennifer Lopez - On The 6 [1999]On The 6
Work
2007Jennifer Lopez - Do It Well [2007]Do It Well
Epic
2007Jennifer Lopez - Qué Hiciste [2007]Qué Hiciste
Epic
2007Jennifer Lopez - Hold It Don't Drop It  [2007]Hold It Don't Drop It
Epic
2007Jennifer Lopez / Wyclef Jean feat. Akon - Hold It, Don't Drop It / Sweetest Girl [2007]Hold It, Don't Drop It / Sweetest Girl
Jennifer Lopez / Wyclef Jean feat. Akon
Sony BMG Music Entertainment
2006LL Cool J Featuring Jennifer Lopez - Control Myself [2006]Control Myself
LL Cool J Featuring Jennifer Lopez
Island Def Jam Music Group
2005Jennifer Lopez - Get Right [2005]Get Right
Epic
2005Jennifer Lopez Featuring Fat Joe - Hold You Down [2005]Hold You Down
Jennifer Lopez Featuring Fat Joe
Epic
2005JLO By Jennifer Lopez - Sweetface
CMG
2005Jennifer Lopez - Intimate - A Special Compilation [2005]Intimate - A Special Compilation
Warnaco Lingerie
2004Jennifer Lopez - Baby I Love U! [2004]Baby I Love U!
Epic
2004Jennifer Lopez - If You Had My Love / Love Don't Cost A Thing [2004]If You Had My Love / Love Don't Cost A Thing
Sony Urban Classics
2003Jennifer Lopez - I'm Glad [2003]I'm Glad
Epic
2003Jennifer Lopez Featuring LL Cool J - All I Have [2003]All I Have
Jennifer Lopez Featuring LL Cool J
Epic
2003Jennifer Lopez - The Reel Me [2003]The Reel Me
Epic
2003Jennifer Lopez Featuring LL Cool J - All I Have [2003]All I Have
Jennifer Lopez Featuring LL Cool J
Epic
2003Jennifer Lopez - JLo Collection Fall Winter 2003 CD [2003]JLo Collection Fall Winter 2003 CD
Sony Music Entertainment (Canada) Inc.
2002Jennifer Lopez Featuring Jadakiss And Styles P - Jenny From The Block [2002]Jenny From The Block
Jennifer Lopez Featuring Jadakiss And Styles P
Epic
2002Jennifer Lopez - I'm Gonna Be Alright [2002]I'm Gonna Be Alright
Epic
2002Jennifer Lopez - Alive (The Thunderpuss Remixes) [2002]Alive (The Thunderpuss Remixes)
Epic
2002Walking On Sunshine / Let's Get Loud (The Remixes)
Epic
2001Jennifer Lopez - Play [2001]Play
Epic
2001Jennifer Lopez - Si Ya Se Acabo [2001]Si Ya Se Acabo
Epic
2001Jennifer Lopez - I'm Real [2001]I'm Real
Epic
2001Jennifer Lopez - Cariño [2001]Cariño
Epic
2000Jennifer Lopez - Let's Get Loud [2000]Let's Get Loud
Work
2000Jennifer Lopez Featuring Big Punisher & Fat Joe - Feelin' So Good [2000]Feelin' So Good
Jennifer Lopez Featuring Big Punisher & Fat Joe
Epic
2000Jennifer Lopez - Love Don't Cost A Thing [2000]Love Don't Cost A Thing
Epic
2000Jennifer Lopez - Love Don't Cost A Thing [2000]Love Don't Cost A Thing
SME Records
1999Jennifer Lopez - Waiting For Tonight [1999]Waiting For Tonight
Columbia
1999Jennifer Lopez - If You Had My Love [1999]If You Had My Love
Work
1999Jennifer Lopez Duet Marc Anthony - No Me Ames [1999]No Me AmesSony Music Entertainment
1999Jennifer Lopez - Una Noche Más [1999]Una Noche Más
Columbia
1999Jennifer Lopez - Open Off My Love [1999]Open Off My Love
Columbia
1999Black Rob Feat. Jennifer Lopez - Spanish Fly [1999]Spanish Fly
Black Rob Feat. Jennifer Lopez
Bad Boy Entertainment
Ain't Funny (Remix) / Uh HuhHot Cutz
Get Right / 1 Thing / Lately
Jennifer Lopez / Amerie / Jon B
Ideal Promotion

Filmografia

2015The Boy Next Door
Thriller
Reżyseria: Rob Cohen
Ocena: 0
2014Happy Smekday!
Animowany
Reżyseria: Tim Johnson
Ocena: 0
2012Parker
Kryminał, Thriller
Reżyseria: Taylor Hackford
Leslie
Ocena: 0
2012Ice Age: Continental Drift [2012]Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów
(Ice Age: Continental Drift)
Animowany, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Steve Martino, Mike Thurmeier
Shirazwiastun
Ocena: 0
2012What to Expect When You're Expecting [2012]Jak urodzić i nie zwariować
(What to Expect When You're Expecting)
Komedia, Dramat, Romans
Reżyseria: Kirk Jones
Hollyzwiastun
Ocena: 3.2
2012Ice Age: Continental Drift - Arctic Games
Shira
Ocena: 5
2011Scrat's Continental Crack-Up: Part 2 [2011]Scrat's Continental Crack-Up: Part 2
Animowany, Krótkometrażowy, Przygodowy
Reżyseria: Steve Martino, Mike Thurmeier
Shira
Ocena: 4.6
2010The Back-up Plan [2010]Plan B
(The Back-up Plan)
Komedia, Romans
Reżyseria: Alan Poul
Zoe
Ocena: 2.9
2010How I Met Your Mother [2005]"Jak poznałem waszą matkę"
(How I Met Your Mother)
Komedia, Romans
Reżyseria: Neil Patrick Harris, Pamela Fryman, ...
Anita
Ocena: 5
2006El cantante [2006]El cantante
Biograficzny, Dramat, Muzyczny
Reżyseria: Leon Ichaso
Puchi
Ocena: 3
2006Bordertown [2006]Bordertown
Kryminał, Dramat, Thriller
Reżyseria: Gregory Nava
Lauren Adrian
Ocena: 4
2005An Unfinished Life [2005]Niedokończone życie
(An Unfinished Life)
Dramat
Reżyseria: Lasse Hallström
Jean Gilkyson
Ocena: 4.8
2005Monster-in-Law [2005]Sposób na teściową
(Monster-in-Law)
Komedia, Romans
Reżyseria: Robert Luketic
Charlotte 'Charlie' Cantilini
Ocena: 3.2
2004Shall We Dance [2004]Zatańcz ze mną
(Shall We Dance)
Komedia, Dramat, Romans
Reżyseria: Peter Chelsom
Paulina
Ocena: 4.1
2004Jersey Girl [2004]Dziewczyna z Jersey
(Jersey Girl)
Komedia, Dramat, Romans
Reżyseria: Kevin Smith
Gertrude Steiney
Ocena: 4.3
2003Selena: Greatest Hits [2003]Selena: Greatest Hits
Muzyczny
Reżyseria: Abraham Quintanilla Jr.
Selena (segment "Siempre Hace Frio")
Ocena: 2.6
2003Gigli [2003]Gigli
Komedia, Kryminał, Romans
Reżyseria: Martin Brest
Rickizwiastun
Ocena: 0.7
2002Maid in Manhattan [2002]Pokojówka na Manhattanie
(Maid in Manhattan)
Komedia, Dramat, Romans
Reżyseria: Wayne Wang
Marisa Ventura
Ocena: 2.9
2002Enough [2002]Enough
Dramat, Thriller
Reżyseria: Michael Apted
Slim Hiller
Ocena: 3.2
2001Angel Eyes [2001]Oczy anioła
(Angel Eyes)
Dramat, Romans, Thriller
Reżyseria: Luis Mandoki
Sharon Pogue
Ocena: 3.5
2001The Wedding Planner [2001]Powiedz tak
(The Wedding Planner)
Komedia, Romans
Reżyseria: Adam Shankman
Mary Fiore
Ocena: 3
2000The Cell [2000]Cela
(The Cell)
Fantasy, Science Fiction, Thriller
Reżyseria: Tarsem Singh
Catherine Deane
Ocena: 4.3
1998Antz [1998]Mrówka Z
(Antz)
Animowany, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Eric Darnell, Tim Johnson
Aztecazwiastun
Ocena: 4.7
1998Out of Sight [1998]Co z oczu, to z serca
(Out of Sight)
Sensacyjny, Komedia, Kryminał
Reżyseria: Steven Soderbergh
Karen Sisco
Ocena: 4.9
1997U Turn [1997]Droga przez piekło
(U Turn)
Kryminał, Dramat, Thriller
Reżyseria: Oliver Stone
Grace McKenna
Ocena: 4.7
1997Anaconda [1997]Anakonda
(Anaconda)
Przygodowy, Horror, Thriller
Reżyseria: Luis Llosa
Terri Flores
Ocena: 2.6
1997Selena [1997]Selena
Biograficzny, Dramat, Muzyczny
Reżyseria: Gregory Nava
Selena Quintanilla-Pérez
Ocena: 4.4
1996Blood and Wine [1996]Krew i wino
(Blood and Wine)
Thriller, Kryminał, Dramat
Reżyseria: Bob Rafelson
Gabriela 'Gabby'
Ocena: 4.2
1996Jack [1996]Jack
Komedia, Dramat, Fantasy
Reżyseria: Francis Ford Coppola
Miss Marquez
Ocena: 3.5
1995Money Train [1995]Pociąg z forsą
(Money Train)
Sensacyjny, Komedia, Dramat
Reżyseria: Joseph Ruben
Grace Santiago
Ocena: 3.4
1995My Family [1995]Moja rodzina
(My Family)
Dramat
Reżyseria: Gregory Nava
Young Maria
Ocena: 4.8
1994Hotel Malibu
Pojawia się w 6 odcinkach
Dramat
Reżyseria: Sharron Miller
Melinda Lopez
Ocena: 2
1994South Central
Komedia
Reżyseria: Stan Lathan, Terri McCoy, ...
Lucille / Cashier
Ocena: 4
1993
1994
Second Chances
Pojawia się w 6 odcinkach
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Sharron Miller, Gene Reynolds
Melinda Lopez
Ocena: 2.8
1993Nurses on the Line: The Crash of Flight 7
Dramat
Reżyseria: Larry Shaw
Rosie Romero
Ocena: 2.6
1991
1993
In Living Color [1990]In Living Color
Pojawia się w 61 odcinkach
Komedia
Reżyseria: Rosie Perez, Keenen Ivory Wayans, ...
Fly Girl
Ocena: 5
1986My Little Girl [1986]Moja mała dziewczynka
(My Little Girl)
Dramat
Reżyseria: Connie Kaiserman
Myra
Ocena: 2.9

Podobny wzrost mają:

W tym samym dniu urodzeni:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Jennifer Lopez często współpracuje z:

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info