AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

198cm

Hulk Hogan

Hulk Hogan

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Hulk Hogan?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 231Odwiedzin: 3039Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Terry Gene Bollea
Data urodzenia:11 sierpnia 1953 roku (63 lata)
Miejsce urodzenia:Augusta, Georgia, Stany Zjednoczone
Wzrost:198 cm (statystyki)
Znak zodiaku:Lew

Filmografia

2012Skum rocks!
Biograficzny, Komedia, Muzyczny
Reżyseria: Clay Westervelt
Ocena: 0
2012Wrestle Talk TV
Talk-Show
Hulk Hogan
Ocena: 0
2012Hulk Hogan's Main Event
Sportowy
Ocena: 0
2011
2012
China, IL
Pojawia się w 10 odcinkach
Animowany
Reżyseria: Mike L. Mayfield
The Dean
Ocena: 4.2
2011Saints Row: The Third
Sensacyjny, Kryminał
Reżyseria: Keith Arem
Angel de la Muerte (głos)
Ocena: 5
2011Gnomeo & Juliet [2011]Gnomeo i Julia
(Gnomeo & Juliet)
Animowany, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Kelly Asbury
Terrafirminator V.O. (głos)
Ocena: 4
2010
2011
TNA Impact! Wrestling
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Michael Vettor
Hulk Hogan
Ocena: 4.3
2009Little Hercules in 3-D
Familijny
Reżyseria: Mohamed Khashoggi
Zeus
Ocena: 0.7
2006WWE Great American Bash [2006]WWE Great American Bash
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn
Hulk Hogan
Ocena: 3.2
2005XWF: In Your Face
Sportowy
Reżyseria: Eddie Mansfield
Hulk Hogan
Ocena: 3.3
2003WWF SmackDown!
Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn, Casey Lynn De Stefano, ...
Mr. America
Ocena: 4.4
2001Walker, Texas Ranger [1993]"Strażnik Teksasu"
(Walker, Texas Ranger)
Sensacyjny, Kryminał, Dramat
Reżyseria: Michael Preece, Tony Mordente, ...
Boomer Knight
Ocena: 3.2
2000WCW Uncensored
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Craig Leathers
Ric Flair
Ocena: 3.3
2000WCW the Great American Bash
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Craig Leathers
Hollywood Hogan
Ocena: 4.6
1999Muppets from Space [1999]Muppety z kosmosu
(Muppets from Space)
Familijny, Komedia, Science Fiction
Reżyseria: Tim Hill
Man in Black
Ocena: 4.2
1999Shadow Warriors II: Hunt for the Death Merchant [1999]Shadow Warriors II: Hunt for the Death Merchant
Sensacyjny
Reżyseria: Jon Cassar
Mike McBride
Ocena: 1.6
1999WCW Road Wild '99 [1999]WCW Road Wild '99
Hulk Hogan
Ocena: 3.1
1999WCW Spring Stampede
Sportowy
Reżyseria: Craig Leathers
Hollywood Hogan
Ocena: 4.9
1999WCW SuperBrawl IX
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Craig Leathers
Hollywood Hogan
Ocena: 0
1999WCW Souled Out
Hollywood Hogan
Ocena: 2.9
1998The Ultimate Weapon [1998]The Ultimate Weapon
Sensacyjny
Reżyseria: Jon Cassar
Cutter
Ocena: 1.5
19983 Ninjas: High Noon at Mega Mountain [1998]3 Ninjas: High Noon at Mega Mountain
Familijny, Sensacyjny, Komedia
Reżyseria: Sean McNamara
Dave Dragon
Ocena: 0.7
1998McCinsey's Island
Sensacyjny, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Sam Firstenberg
Joe McGrai
Ocena: 1
1998Halloween Havoc
Hollywood Hogan
Ocena: 3.1
1998WCW Road Wild '98
Sensacyjny
Hollywood Hogan
Ocena: 3.2
1998WCW/NWO Spring Stampede
Sportowy
Hollywood Hogan
Ocena: 0
1998WCW/NWO SuperBrawl VIII [1998]WCW/NWO SuperBrawl VIII
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Craig Leathers
Hollywood Hogan
Ocena: 4.4
1998WCW Thunder
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Craig Leathers
Hollywood Hogan
Ocena: 4.4
1997Assault on Devil's Island
Sensacyjny, Przygodowy, Thriller
Reżyseria: Jon Cassar
Mike McBride
Ocena: 1.5
1997WCW Monday Nitro
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Craig Leathers
Hollywood Hulk Hogan
Ocena: 5
1997nWo Souled Out
Sportowy
Hollywood Hogan
Ocena: 2.7
1997Starrcade
Hollywood Hogan
Ocena: 3.3
1997WCW Uncensored
Sportowy
Hollywood Hogan
Ocena: 3.6
1997WCW SuperBrawl VII
Sportowy
Hollywood Hogan
Ocena: 4
1996Santa with Muscles
Familijny, Komedia
Reżyseria: John Murlowski
Blake
Ocena: 0.5
1996Spy Hard [1996]Szklanką po łapkach
(Spy Hard)
Komedia, Sensacyjny
Reżyseria: Rick Friedberg
Steele's Other Tag Team Member
Ocena: 3.1
1996The Secret Agent Club [1996]The Secret Agent Club
Sensacyjny, Komedia, Familijny
Reżyseria: John Murlowski
Ray Chase
Ocena: 1.2
1996WCW SuperBrawl VI
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Craig Leathers
Ocena: 4.6
1996Starrcade
Hollywood Hogan
Ocena: 3.6
1996Halloween Havoc
Hollywood Hogan
Ocena: 3.4
1996WCW Fall Brawl 1996
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Craig Leathers
Hollywood Hogan
Ocena: 5
1996Clash of the Champions XXXIII
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Craig Leathers
Hollywood Hogan
Ocena: 0
1996WCW Hog Wild
Sportowy
Hollywood Hogan
Ocena: 3.8
1996WCW Bash at the Beach
Hulk Hogan
Ocena: 4.9
1996WCW Uncensored
Sensacyjny, Sportowy
Hulk Hogan
Ocena: 3.1
1996Baywatch [1989]"Słoneczny patrol"
(Baywatch)
Dramat, Sensacyjny, Przygodowy
Reżyseria: Anson Williams, Gregory J. Bonann, ...
Hulk Hogan
Ocena: 3
1996Clash of the Champions XXXII
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Craig Leathers
Hulk Hogan
Ocena: 0
1995Thunder in Paradise 3 [1995]Thunder in Paradise 3
Sensacyjny, Przygodowy, Familijny
Reżyseria: Douglas Schwartz
Randolph J. 'Hurricane' Spencer
Ocena: 2.1
1995WCW SuperBrawl V
Sensacyjny, Sportowy
Ocena: 4.2
1995Thunder in Paradise Interactive
Reżyseria: Robert Weaver
Randolph J. 'Hurricane' Spencer (jako Terry 'Hulk' Hogan)
Ocena: 2.9
1995
1996
World Championship Wrestling
Sensacyjny, Komedia, Sportowy
Hulk Hogan
Ocena: 4.4
1995Halloween Havoc
Sensacyjny, Sportowy
Hulk Hogan
Ocena: 3.7
1995WCW Bash at the Beach
Sportowy
Reżyseria: Craig Leathers
Hulk Hogan
Ocena: 3.9
1995WCW Slamboree 1995
Sportowy
Reżyseria: Craig Leathers
Hulk Hogan
Ocena: 4.4
1995WCW Uncensored
Sportowy
Hulk Hogan
Ocena: 3.8
1994Thunder in Paradise [1994]Thunder in Paradise
Pojawia się w 19 odcinkach
Przygodowy
Reżyseria: Douglas Schwartz, Gregory J. Bonann, ...
Randolph J. 'Hurricane' Spencer
Ocena: 2.9
1994Thunder in Paradise II [1994]Thunder in Paradise II
Sensacyjny, Przygodowy
Reżyseria: Douglas Schwartz
Randolph J. 'Hurricane' Spencer
Ocena: 2.2
1993Thunder in Paradise [1993]Thunder in Paradise
Przygodowy
Reżyseria: Douglas Schwartz
R.J. "Hurricane" Spencer
Ocena: 2.2
1993Mr. Nanny [1993]Mr. Nanny
Sensacyjny, Komedia, Familijny
Reżyseria: Michael Gottlieb
Sean Armstrong
Ocena: 1.3
1991Suburban Commando [1991]Kosmita z przedmieścia
(Suburban Commando)
Sensacyjny, Komedia, Familijny
Reżyseria: Burt Kennedy
Shep Ramsey
Ocena: 2.1
1989No Holds Barred
Sensacyjny
Reżyseria: Thomas J. Wright
Rip
Ocena: 2
1987Dolly
Komedia, Muzyczny
Reżyseria: Louis J. Horvitz, Jeff Margolis, ...
Starlight Starbright
Ocena: 4.7
1986
1993
WWF Superstars of Wrestling
Sensacyjny, Sportowy
Reżyseria: Kevin Dunn, Kerwin Silfies
Hulk Hogan
Ocena: 4.1
1985
1986
Saturday Night's Main Event
Sportowy
Reżyseria: Kerwin Silfies
Hulk Hogan
Ocena: 4.8
1984Goldie and the Bears
Reżyseria: Russ Mayberry
Mac McKenna
Ocena: 1.2
1984WWWF Championship Wrestling
Sensacyjny, Sportowy
Hulk Hogan
Ocena: 5
1983Bimini Code
Sensacyjny, Przygodowy
Reżyseria: Barry Clark
Rick, Blond Henchman (niewymieniony w czołówce)
Ocena: 1.6
1982Rocky III [1982]Rocky III
Sensacyjny, Dramat, Sportowy
Reżyseria: Sylvester Stallone
Thunderlipszwiastun
Ocena: 4.4
1980
1981
WWWF All-Star Wrestling
Sportowy
Hulk Hogan
Ocena: 0

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Aktywność artystyczna

Aktor

1980 - 2012

Rodzaje:filmy (51, 24 w roli głównej)
seriale (15, 4 w roli głównej)
Gatunki:Sensacyjny
Przygodowy
Animowany
Biograficzny
Komedia
Kryminał
Dramat
Familijny
Muzyczny
Science Fiction
Sportowy
Talk-Show
Thriller

Hulk Hogan często współpracuje z:

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info