AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

170cm

Gemma Arterton

Gemma Arterton

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Gemma Arterton?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 879Odwiedzin: 649Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Gemma Christina Arterton
Data urodzenia:12 stycznia 1986 roku (31 lat)
Miejsce urodzenia:Gravesend, Kent, Anglia, Wielka Brytania
Wzrost:170 cm (statystyki)
Waga:54.5 kg
Wymiary:85-65-100
Znak zodiaku:Koziorożec

Ważniejsze produkcje z udziałem Gemma Arterton

The Disappearance of Alice Creed [2009]

Ocena: 4.7
Tamara i mężczyźni [2010]

Ocena: 4.3
Love's Labour's Lost (Globe Theatre Version) [2010]

Ocena: 5
Książę Persji: Piaski czasu [2010]

Ocena: 4.6
Dziewczyny z St. Trinian [2007]

Ocena: 3.7

Filmografia

2014Once Upon a Time in the Kitchen
Animowany
Reżyseria: Alexander Williams
Ocena: 0
2014Gemma Bovery
Dramat
Gemma Bovery
Ocena: 0
2014The Voices
Komedia, Kryminał, Horror, Thriller
Reżyseria: Marjane Satrapi
Ocena: 0
2014Inside No. 9
Komedia
Reżyseria: David Kerr
Ocena: 5
2013Hansel and Gretel Witch Hunters [2013]Hansel i Gretel: Łowcy czarownic
(Hansel and Gretel Witch Hunters)
Sensacyjny, Fantasy, Horror
Reżyseria: Tommy Wirkola
Gretelzwiastun
Ocena: 0
2013Mystery White Boy
Biograficzny, Dramat, Muzyczny
Reżyseria: Jake Scott
Ocena: 0
2013Runner Runner [2013]Runner Runner
(Runner Runner)
Kryminał, Dramat, Thriller
Reżyseria: Brad Furman
Rebecca Shafranzwiastun
Ocena: 3.5
2012In with the Outlaws
Komedia
Reżyseria: Andrew Morahan
Pandora Dallas
Ocena: 0
2012Song for Marion [2012]Song for Marion
(Song for Marion)
Komedia, Dramat, Muzyczny, Romans
Reżyseria: Paul Andrew Williams
Elizabethzwiastun
Ocena: 4.7
2012Byzantium
Dramat, Fantasy, Thriller
Reżyseria: Neil Jordan
Clara Webb
Ocena: 0
2012It's Getting Late
Krótkometrażowy
Ocena: 0
2011Astonish Me
Krótkometrażowy
Reżyseria: Charles Sturridge
The Guide
Ocena: 4.6
2010Sammy's avonturen: De geheime doorgang [2010]Sammy's avonturen: De geheime doorgang
Animowany, Przygodowy
Reżyseria: Ben Stassen
Ocena: 4.2
2010Tamara Drewe [2010]Tamara i mężczyźni
(Tamara Drewe)
Komedia, Dramat, Romans
Reżyseria: Stephen Frears
Tamara Drewe
Ocena: 4.3
2010Prince of Persia: The Sands of Time [2010]Książę Persji: Piaski czasu
(Prince of Persia: The Sands of Time)
Sensacyjny, Przygodowy, Fantasy
Reżyseria: Mike Newell
Tamina
Ocena: 4.6
2010Clash of the Titans [2010]Starcie tytanów
(Clash of the Titans)
Sensacyjny, Przygodowy, Fantasy
Reżyseria: Louis Leterrier
Io
Ocena: 3.9
2010Love's Labour's Lost (Globe Theatre Version) [2010]Love's Labour's Lost (Globe Theatre Version)
Komedia
Rosaline
Ocena: 5
2009St Trinian's 2: The Legend of Fritton's Gold [2009]St Trinian's 2: The Legend of Fritton's Gold
Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Oliver Parker, Barnaby Thompson
Kelly Jones
Ocena: 3.1
2009The Disappearance of Alice Creed [2009]The Disappearance of Alice Creed
Kryminał, Thriller
Reżyseria: J Blakeson
Alice Creed
Ocena: 4.7
2009The Boat That Rocked [2009]Radio na fali
(The Boat That Rocked)
Komedia, Dramat, Muzyczny
Reżyseria: Richard Curtis
Desiree
Ocena: 5
2009Perfect
Krótkometrażowy, Dramat
Reżyseria: Christopher Obi
Poppy
Ocena: 2.8
2008Quantum of Solace [2008]Quantum of Solace
Sensacyjny, Przygodowy, Kryminał
Reżyseria: Marc Forster
Strawberry Fields
Ocena: 4.7
2008Tess of the D'Urbervilles [2008]Tess of the D'Urbervilles
Dramat
Reżyseria: David Blair
Tess Durbeyfield
Ocena: 5
2008Lost in Austen [2008]Lost in Austen
Dramat, Fantasy, Romans
Reżyseria: Dan Zeff
Elizabeth Bennet
Ocena: 5
2008RocknRolla [2008]Rock'N'Rolla
(RocknRolla)
Sensacyjny, Kryminał, Thriller
Reżyseria: Guy Ritchie
June
Ocena: 5
2008Three and Out [2008]Three and Out
Komedia, Dramat
Reżyseria: Jonathan Gershfield
Frankie Cassidy
Ocena: 4.1
2007St. Trinian's [2007]Dziewczyny z St. Trinian
(St. Trinian's)
Komedia
Reżyseria: Oliver Parker, Barnaby Thompson
Kelly
Ocena: 3.7
2007Capturing Mary [2007]Capturing Mary
Dramat
Reżyseria: Stephen Poliakoff
Liza
Ocena: 4.8

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Aktywność artystyczna

Aktorka

2007 - 2014

Rodzaje:filmy (25, 14 w roli głównej)
seriale (3, 2 w roli głównej)
Gatunki:Sensacyjny
Przygodowy
Animowany
Biograficzny
Komedia
Kryminał
Dramat
Fantasy
Horror
Muzyczny
Romans
Krótkometrażowy
Thriller

Gemma Arterton często współpracuje z:

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info