AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

173cm

Fred Savage

Fred Savage

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Fred Savage?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 1199Odwiedzin: 416Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Fredrick Aaron Savage
Data urodzenia:9 lipca 1976 roku (41 lat)
Miejsce urodzenia:Chicago, Illinois, Stany Zjednoczone
Wzrost:173 cm (statystyki)
Znak zodiaku:Rak

Ważniejsze produkcje z udziałem Fred Savage



Ocena: 5
No One Would Tell [1996]

Ocena: 4.2
How Do You Spell God? [1996]

Ocena: 3.9
Little Monsters [1989]

Ocena: 3.5
Czarodziej [1989]

Ocena: 3.7
Vice Versa [1988]

Ocena: 3.5
A Guy Walks Into a Bar [1997]

Ocena: 4.4

Filmografia

2014Bad Teacher
Komedia
Ocena: 0
2014Friends with Better Lives
Komedia
Ocena: 4.7
201320-Nothings
Komedia
Ocena: 0
2013Jacked Up
Ocena: 0
2013The Crazy Ones [2013]The Crazy Ones
Ocena: 4.8
2013The Michael J. Fox Show [2013]The Michael J. Fox Show
Komedia
Ocena: 4.7
2013The McCarthys
Komedia
Gwiazdy: Jack McGee
Ocena: 0
2012Untitled Martin Lawrence Project
Ocena: 0
2012Best Friends Forever [2012]Best Friends Forever
Ocena: 2.8
2012Whitney [2011]Whitney
Ocena: 3
20112 Broke Girls [2011]2 Broke Girls
Ocena: 4.9
2011Modern Family [2009]"Współczesna rodzina"
Modern Family
Ocena: 5
2011Happy Endings [2011]Happy Endings
Ocena: 5
2011
2012
How to Be a Gentleman [2011]How to Be a Gentleman
Ocena: 2.5
2011Friends with Benefits
Komedia
Gwiazdy: Ryan Hansen, Danneel Harris
Ocena: 4.4
2011Franklin & Bash [2010]Franklin & Bash
Komedia, Kryminał
Gwiazdy: Breckin Meyer, Mark Paul Gosselaar, Reed Diamond
Ocena: 5
2011The Paul Reiser Show [2011]The Paul Reiser Show
Ocena: 0.8
2011Breaking In [2011]Breaking In
Sensacyjny, Komedia
Gwiazdy: Christian Slater, Mike Tyson, Alyssa Milano
Ocena: 5
2011Mr. Sunshine [2011]Mr. Sunshine
Ocena: 4.3
2011Gigantic
Dramat, Familijny
Gwiazdy: Jordana Brewster, Kris Allen, Justin Chon
Ocena: 2.7
2010
2011
Perfect Couples [2010]Perfect Couples
Komedia, Romans
Gwiazdy: Olivia Munn
Ocena: 3.9
2010Blue Mountain State [2010]"Blue Mountain State"
Blue Mountain State
Komedia, Sportowy
Gwiazdy: Alan Ritchson, Denise Richards, Stacy Keibler
Ocena: 5
2010Big Time Rush [2009]Big Time Rush
Komedia, Musical
Gwiazdy: Kendall Schmidt, James Maslow, Carlos Pena
Ocena: 3.3
2010Sons of Tucson [2010]Sons of Tucson
Ocena: 4.9
2010Everyday Kid
Komedia
Ocena: 0
2010Tax Man
Ocena: 5
2009
2010
Party Down [2009]Party Down
Komedia
Gwiazdy: Adam Scott, Ryan Hansen
Ocena: 5
2009
2010
Greek [2007]Greek
Komedia, Dramat
Gwiazdy: Candice Accola, Katerina Graham, Kelly Stables
Ocena: 5
2009It's Always Sunny in Philadelphia: A Very Sunny Christmas
Ocena: 5
2009Ruby & the Rockits
Ocena: 4.1
2009Zeke and Luther
Sensacyjny, Przygodowy, Komedia
Gwiazdy: Hutch Dano, Adam Hicks
Ocena: 4.3
2009My Boys [2006]My Boys
Ocena: 4.7
2008Worst Week [2008]Worst Week
Ocena: 5
2008Ugly Betty [2006]"Brzydula Betty"
Ugly Betty
Komedia, Dramat
Gwiazdy: America Ferrera, Eric Mabius, Tony Plana
Ocena: 4.2
2008It's Always Sunny in Philadelphia Season 3: Dancing Guy
Krótkometrażowy
Gwiazdy: Charlie Day
Ocena: 5
2007
2009
It's Always Sunny in Philadelphia [2005]It's Always Sunny in Philadelphia
Komedia
Gwiazdy: Charlie Day, Kaitlin Olson
Ocena: 5
2007
2008
Wizards of Waverly Place [2007]"Czarodzieje z Waverly Place"
Wizards of Waverly Place
Komedia, Familijny, Fantasy
Gwiazdy: Selena Gomez, David Henrie
Ocena: 4.7
2007
2008
Aliens in America [2007]Aliens in America
Komedia
Gwiazdy: Dan Byrd, Amy Pietz
Ocena: 5
2007Daddy Day Camp [2007]Daddy Day Camp
Komedia, Familijny
Gwiazdy: Cuba Gooding Jr, Lochlyn Munro, Richard Gant
Ocena: 0.8
2007Cavemen
Ocena: 2
2006
2007
Hannah Montana [2006]Hannah Montana
Komedia, Familijny, Muzyczny
Gwiazdy: Miley Cyrus, Emily Osment
Ocena: 2.1
2006Kitchen Confidential [2005]Kitchen Confidential
Ocena: 5
2005Stephen's Life
Komedia
Gwiazdy: Deborah Theaker
Ocena: 4.9
2005What I Like About You [2002]What I Like About You
Komedia, Dramat
Gwiazdy: Amanda Bynes, Megan Fox, Penn Badgley
Ocena: 4.6
2005Zoey 101 [2005]Zoey 101
Komedia, Dramat, Familijny
Gwiazdy: Jamie Lynn Spears, Victoria Justice, Miranda Cosgrove
Ocena: 3.4
2004
2007
Ned's Declassified School Survival Guide [2004]Ned's Declassified School Survival Guide
Komedia, Familijny
Gwiazdy: Lucy Hale, Carlos Pena, Corbin Bleu
Ocena: 5
2004
2006
Phil of the Future [2004]Phil of the Future
Przygodowy, Komedia, Familijny
Gwiazdy: Ricky Ullman, Alyson Michalka
Ocena: 4.8
2004
2005
Unfabulous [2004]Unfabulous
Komedia
Gwiazdy: Emma Roberts, Malese Jow
Ocena: 4
2004Drake & Josh [2004]Drake & Josh
Komedia, Familijny
Gwiazdy: Drake Bell, Josh Peck, Miranda Cosgrove
Ocena: 4.8
2003
2005
That's So Raven [2003]That's So Raven
Komedia, Familijny, Fantasy
Gwiazdy: Raven Symone, Dylan Sprouse, Paula Abdul
Ocena: 3.9
2003Oliver Beene
Komedia, Przygodowy
Gwiazdy: Mitchel Musso, Julie Benz, Scott L. Schwartz
Ocena: 4.8
2001
2002
Even Stevens [1999]Even Stevens
Familijny, Komedia
Gwiazdy: Shia LaBeouf, Sean Faris, Naya Rivera
Ocena: 5
2001All About Us
Komedia, Dramat
Gwiazdy: Riley Smith, J.G. Hertzler
Ocena: 4.3
1999
2000
Boy Meets World [1993]Boy Meets World
Komedia, Dramat, Familijny
Gwiazdy: Ben Savage, Rider Strong, William Daniels
Ocena: 5
1999Working
Komedia
Gwiazdy: Fred Savage, Yvette Freeman
Ocena: 5
2003Law & Order: Special Victims Unit [1999]"Prawo i bezprawie"
(Law & Order: Special Victims Unit)
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Eriq LaSalle, Paul McCrane, ...
Michael Gardner
Ocena: 5
2002The Rules of Attraction [2002]Żyć szybko, umierać młodo
(The Rules of Attraction)
Komedia, Dramat, Romans
Reżyseria: Roger Avary
A Junkie Named Marc
Ocena: 4.7
2002Austin Powers in Goldmember [2002]Austin Powers i Złoty Członek
(Austin Powers in Goldmember)
Sensacyjny, Komedia, Kryminał
Reżyseria: Jay Roach
Number Three
Ocena: 4.2
2002State of Grace
Komedia, Dramat
Reżyseria: Melanie Mayron, Sheldon Larry, ...
Playing a Writer
Ocena: 5
2001
2003
Oswald [2001]Oswald
Pojawia się w 7 odcinkach
Animowany, Familijny
Reżyseria: Henry Madden, Ken Kessel, ...
Oswald
Ocena: 5
2001Area 52
Science Fiction
Reżyseria: Adam Turner
Chase Auberg
Ocena: 3.7
1998Boy Meets World [1993]Boy Meets World
Komedia, Dramat, Familijny
Reżyseria: Micky Dolenz, Fred Savage, ...
Stuart
Ocena: 5
1998The Jungle Book: Mowgli's Story [1998]The Jungle Book: Mowgli's Story
Przygodowy, Familijny
Reżyseria: Nick Marck
Narrator (głos)
Ocena: 2.3
1997
1999
Working
Pojawia się w 39 odcinkach
Komedia
Reżyseria: Fred Savage, Andrew Tsao, ...
Matt Peyser
Ocena: 5
1997The Outer Limits [1995]The Outer Limits
Dramat, Fantasy, Horror
Reżyseria: Rebecca De Mornay, Peter DeLuise, ...
Danny Martin
Ocena: 5
1997A Guy Walks Into a Bar [1997]A Guy Walks Into a Bar
Krótkometrażowy
Reżyseria: Carmen Elly
Josh Cohen
Ocena: 4.4
1996How Do You Spell God? [1996]How Do You Spell God?
Animowany, Familijny
Narrated a Story
Ocena: 3.9
1996No One Would Tell [1996]No One Would Tell
Kryminał, Dramat, Sportowy
Reżyseria: Noel Nosseck
Bobby Tennison
Ocena: 4.2
1991Christmas on Division Street [1991]Christmas on Division Street
Dramat
Reżyseria: George Kaczender
Trevor Atwood
Ocena: 4.5
1991Captain Planet and the Planeteers [1990]Captain Planet and the Planeteers
Animowany, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Jim Duffy, Will Meugniot, ...
Ocena: 4.7
1991The Legend of Prince Valiant [1991]The Legend of Prince Valiant
Animowany, Przygodowy, Fantasy
Ocena: 5
1990When You Remember Me
Biograficzny, Dramat
Reżyseria: Harry Winer
Mike Mills
Ocena: 4.3
1989The Wizard [1989]Czarodziej
(The Wizard)
Komedia, Familijny, Przygodowy
Reżyseria: Todd Holland
Corey Woods
Ocena: 3.7
1989Little Monsters [1989]Little Monsters
Komedia, Przygodowy, Familijny
Reżyseria: Richard Greenberg
Brian Stevenson
Ocena: 3.5
1988
1993
The Wonder Years [1988]"Cudowne lata"
(The Wonder Years)
Pojawia się w 115 odcinkach
Dramat, Familijny, Komedia
Reżyseria: Dan Lauria, Michael Dinner, ...
Kevin Arnold
Ocena: 5
1988ABC Weekend Specials
Animowany, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Rudy Larriva, Robert Chenault, ...
Garfield 'Garf' Jerrniga
Ocena: 5
1988Run Till You Fall
Dramat
Reżyseria: Mike Farrell
David Reuben
Ocena: 3.1
1988Vice Versa [1988]Vice Versa
Komedia, Familijny, Fantasy
Reżyseria: Brian Gilbert
Charlie Seymour
Ocena: 3.5
1987The Princess Bride [1987]Narzeczona dla księcia
(The Princess Bride)
Przygodowy, Komedia, Familijny
Reżyseria: Rob Reiner
The Grandson
Ocena: 5
1987Skazana: Historia matki
(Convicted: A Mother's Story)
Dramat
Reżyseria: Richard T. Heffron
Matthew Nickerson
Ocena: 4.2
1987Dinosaurs!
Animowany, Krótkometrażowy
Reżyseria: Ray Cioni, Kelli Bixler, ...
Philip
Ocena: 5
1986Crime Story [1986]"Crime Story"
(Crime Story)
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Gary Sinise, Leon Ichaso, ...
Luca's Son
Ocena: 5
1986The Twilight Zone [1985]"Strefa mroku"
(The Twilight Zone)
Science Fiction, Fantasy
Reżyseria: Wes Craven, Paul Lynch, ...
Jeff Mattingly (segment "What Are Friends For?")
Ocena: 5
1986The Boy Who Could Fly [1986]Chłopiec który umiał latać
(The Boy Who Could Fly)
Familijny, Fantasy
Reżyseria: Nick Castle
Louis
Ocena: 4.2
1986Morningstar/Eveningstar
Pojawia się w 7 odcinkach
Dramat, Familijny
Alan Bishop
Ocena: 2.2

Podobny wzrost mają:

W tym samym dniu urodzeni:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Aktywność artystyczna

Reżyser

1993 - 2013

Rodzaje:filmy (9)
seriale (46)
Gatunki:Sensacyjny
Przygodowy
Komedia
Kryminał
Dramat
Familijny
Fantasy
Muzyczny
Musical
Romans
Krótkometrażowy
Sportowy
Aktor

1986 - 2012

Rodzaje:filmy (22, 14 w roli głównej)
seriale (18, 4 w roli głównej)
Gatunki:Sensacyjny
Przygodowy
Animowany
Biograficzny
Komedia
Kryminał
Dramat
Familijny
Fantasy
Horror
Romans
Science Fiction
Krótkometrażowy
Sportowy

Fred Savage często współpracuje z:

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info