AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

176cm

Eddie Murphy

Eddie Murphy

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Eddie Murphy?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 355Odwiedzin: 2032Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Edward Regan Murphy
Data urodzenia:3 kwietnia 1961 roku (56 lat)
Miejsce urodzenia:Brooklyn, New York City, Nowy Jork, Stany Zjednoczone
Wzrost:176 cm (statystyki)
Znak zodiaku:Baran

Ważniejsze produkcje z udziałem Eddiego Murphy

Shrek 2 [2004]

Ocena: 5
48 godzin [1982]

Ocena: 4.8
Boomerang [1992]

Ocena: 3.2
Shrek Trzeci [2007]

Ocena: 4.1
Ja, szpieg [2002]

Ocena: 3.3
The Distinguished Gentleman [1992]

Ocena: 3.8
Shrek Forever [2010]

Ocena: 4.5

Dyskografia

1992Eddie Murphy - Love's Alright [1992]Love's Alright
Motown
1989Eddie Murphy - So Happy [1989]So Happy
Columbia
1985Eddie Murphy - How Could It Be [1985]How Could It Be
Columbia
1983Eddie Murphy - Comedian [1983]Comedian
Columbia
1982Eddie Murphy - Eddie Murphy [1982]Eddie Murphy
Columbia

Filmografia

2013Beverly Hills Cop
Komedia, Kryminał, Dramat
Detektyw Axel Foley
Ocena: 0
2012A Thousand Words [2012]A Thousand Words
Komedia, Dramat
Reżyseria: Brian Robbins
Jack McCallzwiastun
Ocena: 2.5
2011Tower Heist [2011]Tower Heist: Zemsta cieciów
(Tower Heist)
Sensacyjny, Komedia, Kryminał
Reżyseria: Brett Ratner
Slide
Ocena: 4.4
2010Shrek Forever After [2010]Shrek Forever
(Shrek Forever After)
Animowany, Sensacyjny, Przygodowy
Reżyseria: Mike Mitchell
Donkey
Ocena: 4.5
2010Donkey's Christmas Shrektacular
Animowany, Krótkometrażowy, Familijny
Reżyseria: Walt Dohrn
Donkey
Ocena: 3.6
2009Imagine That [2009]Wyobraź sobie
(Imagine That)
Komedia, Dramat, Familijny
Reżyseria: Karey Kirkpatrick
Evan Danielson
Ocena: 3.4
2008Meet Dave [2008]Mów mi Dave
(Meet Dave)
Przygodowy, Komedia, Familijny
Reżyseria: Brian Robbins
Dave
Ocena: 3
2007Shrek the Halls [2007]Pada Shrek
(Shrek the Halls)
Animowany, Krótkometrażowy, Przygodowy
Reżyseria: Gary Trousdale
Donkey
Ocena: 4.5
2007Shrek the Third [2007]Shrek Trzeci
(Shrek the Third)
Animowany, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Chris Miller, Raman Hui
Donkey
Ocena: 4.1
2007Norbit [2007]Norbit
Komedia, Romans
Reżyseria: Brian Robbins
Norbit
Ocena: 2
2006Shrek: Smash n' Crash Racing
Fantasy
Reżyseria: Chris Borders
Donkey
Ocena: 2.8
2006Dreamgirls [2006]Dreamgirls
Dramat, Muzyczny, Musical
Reżyseria: Bill Condon
James 'Thunder' Early
Ocena: 4.5
2004Far Far Away Idol
Muzyczny, Animowany, Komedia
Reżyseria: Simon J. Smith
Donkey
Ocena: 4
2004Father of the Pride [2004]Father of the Pride
Animowany, Komedia, Familijny
Reżyseria: Klay Hall, John Stevenson, ...
Donkey
Ocena: 4.6
2004Shrek 2 [2004]Shrek 2
Animowany, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Andrew Adamson, Kelly Asbury, ...
Donkey
Ocena: 5
2003The Haunted Mansion [2003]The Haunted Mansion
Komedia, Familijny, Fantasy
Reżyseria: Rob Minkoff
Jim Evers
Ocena: 3
2003Shrek 4-D [2003]Shrek 4-D
Komedia, Familijny, Fantasy
Reżyseria: Simon J. Smith
Donkey
Ocena: 4.5
2003Daddy Day Care [2003]Małolaty u taty
(Daddy Day Care)
Komedia, Familijny
Reżyseria: Steve Carr
Charlie Hinton
Ocena: 3.5
2002I Spy [2002]Ja, szpieg
(I Spy)
Sensacyjny, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Betty Thomas
Kelly
Ocena: 3.3
2002The Adventures of Pluto Nash [2002]Pluto Nash
(The Adventures of Pluto Nash)
Komedia, Sensacyjny, Science Fiction
Reżyseria: Ron Underwood
Pluto Nashzwiastun
Ocena: 1.8
2002Showtime [2002]Showtime
Sensacyjny, Komedia, Kryminał
Reżyseria: Tom Dey
Officer Trey Sellars
Ocena: 3.5
2001Dr. Dolittle 2 [2001]Dr Dolittle 2
(Dr. Dolittle 2)
Komedia, Familijny, Romans
Reżyseria: Steve Carr
Dr. John Dolittle
Ocena: 2.8
2001Shrek [2001]Shrek
Animowany, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Andrew Adamson, Vicky Jenson
Donkey
Ocena: 5
2001Shrek in the Swamp Karaoke Dance Party
Komedia, Krótkometrażowy, Animowany
Reżyseria: Andrew Adamson, Vicky Jenson
Donkey
Ocena: 5
2000Nutty Professor II: The Klumps [2000]Gruby i chudszy II: Rodzina Klumpów
(Nutty Professor II: The Klumps)
Komedia, Science Fiction
Reżyseria: Peter Segal
Sherman Klump
Ocena: 2
1999
2001
The PJs [1999]The PJs
Pojawia się w 29 odcinkach
Komedia, Animowany
Reżyseria: Mark Gustafson, John Logue, ...
Thurgoode Orenthal Stubbs
Ocena: 4.8
1999Bowfinger [1999]Wielka heca Bowfingera
(Bowfinger)
Komedia
Reżyseria: Frank Oz
Kit Ramsey
Ocena: 4.5
1999Life [1999]Life
Komedia, Kryminał, Dramat
Reżyseria: Ted Demme
Rayford Gibson
Ocena: 4.3
1998Holy Man [1998]Holy Man
Komedia, Dramat
Reżyseria: Stephen Herek
G
Ocena: 2.9
1998Doctor Dolittle [1998]Dr Dolittle
(Doctor Dolittle)
Komedia, Familijny
Reżyseria: Betty Thomas
Dr. John Dolittle
Ocena: 3.3
1998Mulan [1998]Mulan
Animowany, Przygodowy, Familijny
Reżyseria: Tony Bancroft, Barry Cook
Mushu
Ocena: 4.9
1997Metro [1997]Gliniarz z metropolii
(Metro)
Sensacyjny, Komedia, Kryminał
Reżyseria: Thomas Carter
Insp. Scott Roper
Ocena: 3.4
1996The Nutty Professor [1996]Gruby i chudszy
(The Nutty Professor)
Komedia, Romans, Science Fiction
Reżyseria: Tom Shadyac
Sherman Klump
Ocena: 3.7
1995Vampire in Brooklyn [1995]Wampir w Brooklynie
(Vampire in Brooklyn)
Komedia, Horror, Romans
Reżyseria: Wes Craven
Maximillian
Ocena: 2.5
1994Beverly Hills Cop III [1994]Gliniarz z Beverly Hills III
(Beverly Hills Cop III)
Sensacyjny, Komedia, Kryminał
Reżyseria: John Landis
Detektyw Axel Foley
Ocena: 3.2
1993Dangerous: The Short Films [1993]Dangerous: The Short Films
Krótkometrażowy, Muzyczny
Reżyseria: Billy DiCicco, David Fincher, ...
Pharaoh ('Remember The Time' video)
Ocena: 5
1992The Distinguished Gentleman [1992]The Distinguished Gentleman
Komedia, Kryminał
Reżyseria: Jonathan Lynn
Thomas Jefferson Johnson
Ocena: 3.8
1992Boomerang [1992]Boomerang
Komedia, Romans
Reżyseria: Reginald Hudlin
Marcus
Ocena: 3.2
1992Michael Jackson: Remember the Time
Krótkometrażowy, Muzyczny
Reżyseria: John Singleton
King (niewymieniony w czołówce)
Ocena: 5
1990Another 48 Hrs. [1990]Another 48 Hrs.
Sensacyjny, Komedia, Kryminał
Reżyseria: Walter Hill
Reggie Hammond
Ocena: 3.6
1989Harlem Nights [1989]Noce Harlemu
(Harlem Nights)
Komedia, Kryminał, Dramat
Reżyseria: Eddie Murphy
Quick
Ocena: 3.5
1988Coming to America [1988]Książę w Nowym Jorku
(Coming to America)
Komedia, Dramat, Romans
Reżyseria: John Landis
Prince Akeem
Ocena: 4.7
1987Beverly Hills Cop II [1987]Gliniarz z Beverly Hills II
(Beverly Hills Cop II)
Sensacyjny, Komedia, Kryminał
Reżyseria: Tony Scott
Detektyw Axel Foley
Ocena: 4.3
1986The Golden Child [1986]The Golden Child
Sensacyjny, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Michael Ritchie
Chandler Jarrell
Ocena: 3.7
1984Beverly Hills Cop [1984]Gliniarz z Beverly Hills
(Beverly Hills Cop)
Sensacyjny, Komedia, Kryminał
Reżyseria: Martin Brest
Detektyw Axel Foley
Ocena: 5
1984Best Defense [1984]Najlepszą obroną jest atak
(Best Defense)
Komedia, Wojenny
Reżyseria: Willard Huyck
Porucznik T.M. Landry
Ocena: 1.5
1984The Joe Piscopo Special
Komedia, Muzyczny
Reżyseria: Jay Dubin
Various
Ocena: 4.6
1983Trading Places [1983]Nieoczekiwana zmiana miejsc
(Trading Places)
Komedia
Reżyseria: John Landis
Billy Ray Valentine
Ocena: 5
198248 Hrs. [1982]48 godzin
(48 Hrs.)
Sensacyjny, Komedia, Kryminał
Reżyseria: Walter Hill
Reggie Hammond
Ocena: 4.8
1980
1984
Saturday Night Live [1975]Saturday Night Live
Pojawia się w 67 odcinkach
Komedia, Muzyczny
Reżyseria: Eric Idle, Bill Paxton, ...
Various / Buckwheat / Carl / …
Ocena: 5

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Aktywność artystyczna

Muzyka

1982 - 1993

Płyty:albumy (5)
single (9)
Gatunki:Electronic
Funk / Soul
Hip Hop
Non-Music
Pop
Style:Comedy
Disco
Downtempo
House
Pop Rap
Rhythm & Blues
RnB/Swing
Soul
Synth-pop
Reżyser

1989

Rodzaje:filmy (1)
Gatunki:Komedia
Kryminał
Dramat
Aktor

1980 - 2013

Rodzaje:filmy (46, 43 w roli głównej)
seriale (3)
Gatunki:Sensacyjny
Przygodowy
Animowany
Komedia
Kryminał
Dramat
Familijny
Fantasy
Horror
Muzyczny
Musical
Romans
Science Fiction
Krótkometrażowy
Wojenny

Eddie Murphy często współpracuje z:

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info