AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

174cm

Ed Westwick

Ed Westwick

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Ed Westwick?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 339Odwiedzin: 2114Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Edward Westwick
Data urodzenia:27 czerwca 1987 roku (29 lat)
Miejsce urodzenia:Hammersmith, Londyn, Anglia, Wielka Brytania
Wzrost:174 cm (statystyki)
Waga:73 kg
Znak zodiaku:Rak

Filmografia

2015The Kitchen Sink
Komedia, Horror
Milan
Ocena: 0
2014Bone In The Throat
Dramat
Reżyseria: Graham Henman
Ocena: 0
2014A Conspiracy on Jekyll Island
Thriller
Ben
Ocena: 0
2014Last Flight [2014]Last Flight
Sensacyjny, Thriller
Charles Gillis
Ocena: 0
2012Romeo and Juliet
Dramat, Romans
Reżyseria: Carlo Carlei
Tybalt
Ocena: 0
2012Gossip Girl: XO XO
Dramat
Chuck Bass/ Himself
Ocena: 5
2011J. Edgar [2011]J. Edgar
Biograficzny, Kryminał, Dramat
Reżyseria: Clint Eastwood
Agent Smith
Ocena: 4.8
2011Chalet Girl [2011]Chalet Girl
Komedia, Romans
Reżyseria: Phil Traill
Jonny
Ocena: 4.1
2010The Commuter
Krótkometrażowy, Sensacyjny
Reżyseria: Edward McHenry, Rory McHenry
Bellboy In Lift
Ocena: 3.4
2009Californication [2007]"Californication"
(Californication)
Komedia, Dramat
Reżyseria: Helen Hunt, David Duchovny, ...
Balt
Ocena: 5
2009S. Darko [2009]S. Darko
KryminałScience Fiction
Reżyseria: Chris Fisher
Randyzwiastun
Ocena: 2.1
2008100 Feet [2008]100 Feet
Horror, Thriller
Reżyseria: Eric Red
Joey
Ocena: 3.7
2007
2012
Gossip Girl [2007]Gossip Girl
Pojawia się w 111 odcinkach
Dramat, Romans
Reżyseria: Tate Donovan, Mark Piznarski, ...
Chuck Bass
Ocena: 4.8
2007Son of Rambow [2007]Son of Rambow
Sensacyjny, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Garth Jennings
Lawrence Carter
Ocena: 4.8
2006Afterlife [2005]Afterlife
Dramat, Horror
Reżyseria: Charles Beeson, Martyn Friend, ...
Darren
Ocena: 5
2006Breaking and Entering [2006]Rozstania i powroty
(Breaking and Entering)
Dramat, Romans, Thriller
Reżyseria: Anthony Minghella
Zoran
Ocena: 4.5
2006Children of Men [2006]Ludzkie dzieci
(Children of Men)
Przygodowy, Dramat, Science Fiction
Reżyseria: Alfonso Cuaron
Alex
Ocena: 5
2006Casualty [1986]Casualty
Dramat
Reżyseria: Michael Owen Morris, Alan Wareing, ...
Johnny Cullin
Ocena: 3.6
2006Doctors
Dramat
Reżyseria: Dominic Keavey, Terry Iland, ...
Holden Edwards
Ocena: 3.7

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Aktywność artystyczna

Aktor

2006 - 2015

Rodzaje:filmy (14, 5 w roli głównej)
seriale (5)
Gatunki:Sensacyjny
Przygodowy
Biograficzny
Komedia
Kryminał
Dramat
Horror
Romans
Science Fiction
Krótkometrażowy
Thriller

Ed Westwick często współpracuje z:

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info