AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

160cm

Dakota Fanning

Dakota Fanning

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Dakota Fanning?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 232Odwiedzin: 3037Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Hannah Dakota Fanning
Data urodzenia:23 lutego 1994 roku (23 lata)
Miejsce urodzenia:Conyers, Georgia, Stany Zjednoczone
Wzrost:160 cm (statystyki)
Waga:49 kg
Znak zodiaku:Ryby

Ważniejsze produkcje z udziałem Dakoty Fanning

Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch [2005]

Ocena: 4.1
Uptown Girls [2003]

Ocena: 3.8
Człowiek w ogniu [2004]

Ocena: 5
Sam [2001]

Ocena: 5
Hounddog [2007]

Ocena: 4.2
Siła strachu [2005]

Ocena: 3.8
Taken [2002]

Ocena: 5

Filmografia

2015Untitled Gerardo Naranjo Project
Dramat
Viena
Ocena: 0
2014Franny
Olivia
Ocena: 0
2013Very Good Girls
Dramat
Reżyseria: Naomi Foner
Ocena: 0
2013Furious Angel
Sensacyjny, Thriller
Lily
Ocena: 0
2013Night Moves
Dramat
Reżyseria: Kelly Reichardt
Dena Brauer
Ocena: 0
2013The Last of Robin Hood
Biograficzny, Dramat
Reżyseria: Richard Glatzer, Wash Westmoreland
Beverly Aadland
Ocena: 0
2012The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 [2012]Saga "Zmierzch": Przed świtem - część II
(The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2)
Przygodowy, Dramat, Fantasy
Reżyseria: Bill Condon
Janezwiastun
Ocena: 3.7
2012Effie
Dramat
Reżyseria: Richard Laxton
Euphemia 'Effie' Gray
Ocena: 0
2012The Motel Life
Dramat
Reżyseria: Alan Polsky, Gabe Polsky
Annie James
Ocena: 0
2012Now Is Good [2012]Now Is Good
Dramat
Reżyseria: Ol Parker
Tessa Scott
Ocena: 0
2012Celia [2012]Celia
Krótkometrażowy, Dramat
Hannah Jones
Ocena: 5
2010The Twilight Saga: Eclipse [2010]Saga 'Zmierzch': Zaćmienie
(The Twilight Saga: Eclipse)
Przygodowy, Dramat, Fantasy
Reżyseria: David Slade
Jane
Ocena: 3
2010The Runaways [2010]The Runaways: Prawdziwa historia
(The Runaways)
Biograficzny, Dramat, Muzyczny
Reżyseria: Floria Sigismondi
Cherie Currie
Ocena: 4.5
2009New Moon [2009]Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
(New Moon)
Przygodowy, Dramat, Fantasy
Reżyseria: Chris Weitz
Jane
Ocena: 2.7
2009Coraline [2009]Koralina i tajemnicze drzwi
(Coraline)
Animowany, Przygodowy, Familijny
Reżyseria: Henry Selick
Coraline Jones
Ocena: 5
2009Push [2009]Push
Sensacyjny, Science Fiction, Thriller
Reżyseria: Paul McGuigan
Cassie Holmes
Ocena: 4.1
2009Coraline
Przygodowy
Reżyseria: Henry Selick
Coraline Jones
Ocena: 4.7
2008The Secret Life of Bees [2008]Sekretne życie pszczół
(The Secret Life of Bees)
Dramat
Reżyseria: Gina Prince-Bythewood
Lily Owens
Ocena: 4.8
2008Winged Creatures [2008]Winged Creatures
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Rowan Woods
Anne Hagen
Ocena: 3.9
2007Cutlass
Krótkometrażowy, Dramat
Reżyseria: Kate Hudson
Lacy
Ocena: 5
2007Hounddog [2007]Hounddog
Dramat, Muzyczny
Reżyseria: Deborah Kampmeier
Lewellen
Ocena: 4.2
2006Charlotte's Web [2006]Pajęczyna Charlotty
(Charlotte's Web)
Komedia, Familijny, Fantasy
Reżyseria: Gary Winick
Fern
Ocena: 4.5
2005Dreamer: Inspired by a True Story [2005]Dreamer: Inspired by a True Story
Dramat, Familijny, Sportowy
Reżyseria: John Gatins
Cale Crane
Ocena: 4.7
2005Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch [2005]Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch
Animowany, Komedia, Dramat
Reżyseria: Michael LaBash, Anthony Leondis
Lilo
Ocena: 4.1
2005War of the Worlds [2005]Wojna swiatów
(War of the Worlds)
Sensacyjny, Przygodowy, Dramat
Reżyseria: Steven Spielberg
Rachel Ferrier
Ocena: 4.5
2005Hide and Seek [2005]Siła strachu
(Hide and Seek)
HorrorThriller
Reżyseria: John Polson
Emily Callaway
Ocena: 3.8
2005Nine Lives [2005]Nine Lives
Dramat
Reżyseria: Rodrigo García
Maria
Ocena: 4.7
2004Justice League [2001]Justice League
Animowany, Sensacyjny, Przygodowy
Reżyseria: Dan Riba, Butch Lukic, ...
Young Wonder Woman
Ocena: 5
2004Man on Fire [2004]Człowiek w ogniu
(Man on Fire)
Kryminał, Dramat, Thriller
Reżyseria: Tony Scott
Pita
Ocena: 5
2004Friends [1994]"Przyjaciele"
(Friends)
Komedia, Romans
Reżyseria: Robby Benson, Mary Kay Place, ...
Mackenzie
Ocena: 5
2003Kim Possible: A Sitch in Time [2003]Kim Possible: A Sitch in Time
Animowany, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Steve Loter
Preschool Kim
Ocena: 4.7
2003Dr. Seuss' The Cat in the Hat [2003]Kot
(Dr. Seuss' The Cat in the Hat)
Przygodowy, Komedia, Familijny
Reżyseria: Bo Welch
Sally
Ocena: 1.7
2003Uptown Girls [2003]Uptown Girls
Komedia, Dramat, Romans
Reżyseria: Boaz Yakin
Lorraine "Ray" Schleine
Ocena: 3.8
2002Taken [2002]Taken
Dramat, Science Fiction
Reżyseria: Breck Eisner, Félix Enríquez Alcalá, ...
Allie Keys
Ocena: 5
2002Hansel & Gretel [2002]Hansel & Gretel
Komedia, Familijny, Fantasy
Reżyseria: Gary J. Tunnicliffe
Katie
Ocena: 1
2002Trapped [2002]24 godziny
(Trapped)
Kryminał, Dramat, Thriller
Reżyseria: Luis Mandoki
Abby Jennings
Ocena: 4.1
2002Sweet Home Alabama [2002]Sweet Home Alabama
Komedia, Romans
Reżyseria: Andy Tennant
Young Melanie
Ocena: 4
2001I Am Sam [2001]Sam
(I Am Sam)
Dramat
Reżyseria: Jessie Nelson
Lucy Diamond Dawson
Ocena: 5
2001The Ellen Show [2001]The Ellen Show
Komedia, Romans
Reżyseria: Andrew D. Weyman
Young Ellen
Ocena: 3.8
2001Family Guy [1999]Family Guy
Animowany, Komedia
Reżyseria: Peter Shin, Pete Michels, ...
Little Girl
Ocena: 5
2001Tomcats [2001]Tomcats
Komedia
Reżyseria: Gregory Poirier
Little Girl in Park
Ocena: 3.1
2001The Fighting Fitzgeralds
Komedia
Reżyseria: Peter Bonerz, Gail Mancuso, ...
Marie
Ocena: 4
2001Malcolm in the Middle [2000]Malcolm in the Middle
Komedia
Reżyseria: Bryan Cranston, Christopher Masterson, ...
Emily
Ocena: 5
2001Father Xmas
Komedia, Dramat, Familijny
Reżyseria: Marie Rose
Clairee
Ocena: 5
2000Spin City [1996]Spin City
Komedia
Reżyseria: Andy Cadiff, Ted Wass, ...
Cindy
Ocena: 5
2000The Practice [1997]The Practice
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Dylan McDermott, Dennis Smith, ...
Alessa Engel
Ocena: 5
2000CSI: Crime Scene Investigation [2000]"CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas"
(CSI: Crime Scene Investigation)
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Paul McCrane, Quentin Tarantino, ...
Brenda Collins
Ocena: 5
2000Strong Medicine [2000]Strong Medicine
Dramat
Reżyseria: Fran Drescher, Joanne Kerns, ...
Edie's Girl
Ocena: 4.3
2000Ally McBeal [1997]Ally McBeal
Komedia, Dramat, Fantasy
Reżyseria: Joanne Kerns, Peter MacNicol, ...
5 Year Old Ally
Ocena: 4.7
2000ER [1994]"Ostry dyżur"
(ER)
Dramat
Reżyseria: Joanne Kerns, Eriq LaSalle, ...
Delia Chadsey
Ocena: 5
1988Tonari no Totoro [1988]Mój sąsiad Totoro
(Tonari no Totoro)
Animowany, Przygodowy, Familijny
Reżyseria: Hayao Miyazaki
Satsuki (2005 Disney version)
Ocena: 5

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Aktywność artystyczna

Aktorka

2000 - 2015

Rodzaje:filmy (37, 21 w roli głównej)
seriale (13, 1 w roli głównej)
Gatunki:Sensacyjny
Przygodowy
Animowany
Biograficzny
Komedia
Kryminał
Dramat
Familijny
Fantasy
Horror
Muzyczny
Romans
Science Fiction
Krótkometrażowy
Sportowy
Thriller

Dakota Fanning często współpracuje z:

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info