AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

156cm

Christina Aguilera

Christina Aguilera

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Christina Aguilera?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 21Odwiedzin: 19667Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Christina Maria Aguilera
Data urodzenia:18 grudnia 1980 roku (33 lata)
Miejsce urodzenia:Staten Island, Nowy Jork, Stany Zjednoczone
Wzrost:156 cm (statystyki)
Waga:48 kg
Wymiary:85-62-87
Znak zodiaku:Strzelec

Teledyski

             

Dyskografia

2012Christina Aguilera - Lotus [2012]Lotus
RCA
2010Christina Aguilera - Bionic [2010]Bionic
RCA
2006Christina Aguilera - Back To Basics [2006]Back To Basics
RCA
2002Christina Aguilera - Stripped [2002]Stripped
RCA
2001Christina Aguilera - Just Be Free [2001]Just Be Free
Platinum Recording
2000Christina Aguilera - Mi Reflejo [2000]Mi Reflejo
BMG
2000Christina Aguilera - My Kind Of Christmas [2000]My Kind Of Christmas
RCA
1999Christina Aguilera - Christina Aguilera [1999]Christina Aguilera
BMG Music Taiwan Inc.
2007Christina Aguilera - Candyman [2007]Candyman
RCA
2007Christina Aguilera - Oh Mother [2007]Oh Mother
RCA
2006Christina Aguilera - Ain't No Other Man [2006]Ain't No Other Man
RCA
2006Christina Aguilera - Hurt [2006]Hurt
RCA
2006Christina Aguilera - Slow Down Baby [2006]Slow Down Baby
Cosmopolitan
2006Christina Aguilera / La 5ª Estación - Hurt / Me Muero [2006]Hurt / Me Muero
Christina Aguilera / La 5ª Estación
Sony BMG Music Entertainment
2006Christina Aguilera - Back To Basics EP [2006]Back To Basics EP
RCA
2004Christina Aguilera Featuring Missy Elliott - Car Wash [2004]Car Wash
Christina Aguilera Featuring Missy Elliott
DreamWorks Records
2004Hello (Follow Your Own Star)
RCA
2004Nelly And Christina Aguilera - Tilt Ya Head Back [2004]Tilt Ya Head BackUniversal Records
2003Christina Aguilera - Fighter [2003]Fighter
RCA
2003Christina Aguilera Featuring Lil Kim - Can't Hold Us Down [2003]Can't Hold Us DownBMG
2003Christina Aguilera - The Voice Within [2003]The Voice Within
RCA
2003Christina Aguilera - Infatuation [2003]Infatuation
BMG
2003Justin Timberlake & Christina Aguilera - Justin & Christina [2003]Justin & ChristinaBMG Special Products
2002Christina Aguilera - Beautiful [2002]Beautiful
RCA
2002Christina Aguilera - Dirrty [2002]Dirrty
BMG
2001Christina Aguilera , Lil Kim , Mya And Pink - Lady Marmalade [2001]Lady MarmaladeInterscope Records
2001Christina Aguilera - Falsas Esperanzas [2001]Falsas Esperanzas
BMG
2001Christina Aguilera - Pero Me Acuerdo De Ti [2001]Pero Me Acuerdo De Ti
RCA
2000Ricky Martin With Christina Aguilera - Nobody Wants To Be Lonely [2000]Nobody Wants To Be LonelyColumbia
2000Christina Aguilera - Come On Over Baby (All I Want Is You) [2000]Come On Over Baby (All I Want Is You)
RCA
2000Christina Aguilera - Christmas Time [2000]Christmas Time
RCA
2000Christina Aguilera - Pero Me Acuerdo De Tí [2000]Pero Me Acuerdo De Tí
RCA
2000Christina Aguilera - I Turn To You [2000]I Turn To You
BMG
1999Christina Aguilera - The Christmas Song (Chestnuts Roasting On An Open Fire) [1999]The Christmas Song (Chestnuts Roasting On An Open Fire)
RCA
1999Christina Aguilera - Genie In A Bottle [1999]Genie In A Bottle
RCA
1999Christina Aguilera - What A Girl Wants [1999]What A Girl Wants
RCA
1999Christina Aguilera , Justin Timberlake - The Remixes [1999]The RemixesNot on Label
1999Christina Aguilera - Ven Conmigo (Solamente Tú) [1999]Ven Conmigo (Solamente Tú)
RCA
1999Christina Aguilera - Love Will Find A Way [1999]Love Will Find A Way
BMG
1998Christina Aguilera - Just Be Free [1998]Just Be Free
TMO Records
1998Christina Aguilera - Reflection [1998]Reflection
Hollywood Records
Christina Aguilera / Chuly - Genie In A Bottle / Nasty Rucas [0]Genie In A Bottle / Nasty RucasNot On Label

Filmografia

2010Burlesque [2010]Burleska
(Burlesque)
Dramat, Musical, Romans
Reżyseria: Steve Antin
Ali
Ocena: 4.2
2010Get Him to the Greek [2010]Idol z piekła rodem
(Get Him to the Greek)
Komedia
Reżyseria: Nicholas Stoller
Christina Aguilera
Ocena: 4.5
1992The Tonight Show with Jay Leno [1992]The Tonight Show with Jay Leno
Komedia, Talk-Show
Reżyseria: Ellen Brown, Liz Plonka, ...
Ocena: 3.1

Podobny wzrost mają:

W tym samym dniu urodzeni:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

konto izzy

Komentarze ()

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Magda Łasak o Cameron Boyce
    2014-07-24 19:47:26
    tu natalka kocham go martyno skotarczak on będzie mój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lex Bedney o Denise Milani
    2014-07-14 18:32:54
    moim zdaniem to 88-58-88 i waga tej pięknosci to 54 kg i wzrost 164 a więc ideał znalazłem to w inte...
  • Michał Leśniak o Thalia
    2014-07-07 15:05:25
    Thalia urodziła się w 1971, a nie w 1961 roku. Niedawno urodziła dziecko. (nie wcześniej niż 6 lat t...
  • Łukasz Grzegorzewski o Matt Le Blanc
    2014-05-09 23:26:44
    leblanc ma 20 lat?
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2014 wzrostgwiazd.info