AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

175cm

Casey Affleck

Casey Affleck

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Casey Affleck?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 1493Odwiedzin: 313Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Caleb Casey Affleck
Data urodzenia:12 sierpnia 1975 roku (41 lat)
Miejsce urodzenia:Falmouth, Massachusetts, Stany Zjednoczone
Wzrost:175 cm (statystyki)
Znak zodiaku:Lew

Ważniejsze produkcje z udziałem Casey Affleck

Gerry [2002]

Ocena: 4.3
Gdzie jesteś Amando [2007]

Ocena: 5
200 Cigarettes [1999]

Ocena: 3.7
Committed [2000]

Ocena: 3.1
Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda [2007]

Ocena: 5
The Killer Inside Me [2010]

Ocena: 4.3
Race the Sun [1996]

Ocena: 3.1

Filmografia

2014Out of the Furnace
Thriller
Reżyseria: Scott Cooper
Ocena: 0
2014Third Person
Dramat, Romans
Reżyseria: Paul Haggis
Ocena: 0
2014Interstellar [2014]Interstellar
Science Fiction
Ocena: 0
2013Ain't Them Bodies Saints
Dramat
Reżyseria: David Lowery
Ocena: 0
2012ParaNorman [2012]ParaNorman
Animowany, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Chris Butler, Sam Fell
Mitch (głos)zwiastun
Ocena: 5
2011Tower Heist [2011]Tower Heist: Zemsta cieciów
(Tower Heist)
Sensacyjny, Komedia, Kryminał
Reżyseria: Brett Ratner
Charlie
Ocena: 4.4
2010The Killer Inside Me [2010]The Killer Inside Me
Kryminał, Dramat, Thriller
Reżyseria: Michael Winterbottom
Lou Ford
Ocena: 4.3
2010WWII in HD: The Air War
Dokumentalny, Historyczny, Wojenny
Reżyseria: Sammy Jackson
Joe Armanini (głos)
Ocena: 5
2007Gone Baby Gone [2007]Gdzie jesteś Amando
(Gone Baby Gone)
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Ben Affleck
Patrick Kenzie
Ocena: 5
2007The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford [2007]Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda
(The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford)
Biograficzny, Kryminał, Dramat
Reżyseria: Andrew Dominik
Robert Ford
Ocena: 5
2007Ocean's Thirteen [2007]Ocean's 13
(Ocean's Thirteen)
Kryminał, Thriller
Reżyseria: Steven Soderbergh
Virgil Malloy
Ocena: 4.8
2006The Last Kiss [2006]The Last Kiss
Komedia, Dramat, Romans
Reżyseria: Tony Goldwyn
Chris
Ocena: 4.6
2005Lonesome Jim [2005]Lonesome Jim
Komedia, Dramat
Reżyseria: Steve Buscemi
Jim
Ocena: 4.6
2004Ocean's Twelve [2004]Ocean's Twelve: Dogrywka
(Ocean's Twelve)
Kryminał, Thriller
Reżyseria: Steven Soderbergh
Virgil Malloy
Ocena: 4.3
2002Gerry [2002]Gerry
Przygodowy, Dramat
Reżyseria: Gus Van Sant
Gerry
Ocena: 4.3
2001Ocean's Eleven [2001]Ocean's Eleven: Ryzykowna gra
(Ocean's Eleven)
Kryminał, Thriller
Reżyseria: Steven Soderbergh
Virgil Malloy
Ocena: 5
2001Soul Survivors [2001]Soul Survivors
Dramat, Horror
Reżyseria: Stephen Carpenter
Sean
Ocena: 2
2001American Pie 2 [2001]American Pie 2
Komedia, Romans
Reżyseria: J.B. Rogers
Tom Myers
Ocena: 4.3
2000Attention Shoppers [2000]Attention Shoppers
Komedia
Reżyseria: Philip Charles MacKenzie
Jed
Ocena: 3.1
2000Hamlet [2000]Hamlet
Dramat, Romans, Thriller
Reżyseria: Michael Almereyda
Fortinbras
Ocena: 4.1
2000Committed [2000]Committed
Komedia, Dramat
Reżyseria: Lisa Krueger
Jay
Ocena: 3.1
2000Drowning Mona [2000]Drowning Mona
KryminałKomedia
Reżyseria: Nick Gomez
Bobby Calzone
Ocena: 3.5
1999American Pie [1999]American Pie
Komedia, Romans
Reżyseria: Paul Weitz, Chris Weitz
Tom Myers
Ocena: 4.8
1999200 Cigarettes [1999]200 Cigarettes
Komedia, Dramat, Romans
Reżyseria: Risa Bramon Garcia
Tom
Ocena: 3.7
1998Desert Blue [1998]Desert Blue
Komedia, Dramat
Reżyseria: Morgan J. Freeman
Pete Kepler
Ocena: 4.1
1997Good Will Hunting [1997]Buntownik z wyboru
(Good Will Hunting)
Dramat
Reżyseria: Gus Van Sant
Morgan O'Mally
Ocena: 5
1997Floating [1997]Floating
Dramat, Romans
Reżyseria: William Roth
Prep #1
Ocena: 4.4
1997Chasing Amy [1997]W pogoni za Amy
(Chasing Amy)
Komedia, Dramat, Romans
Reżyseria: Kevin Smith
Little Kid
Ocena: 5
1996Race the Sun [1996]Race the Sun
Dramat, Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Charles T. Kanganis
Daniel Webster
Ocena: 3.1
1995To Die For [1995]Za wszelką cenę
(To Die For)
Komedia, Kryminał
Reżyseria: Gus Van Sant
Russel Hines
Ocena: 4.7
1990The Kennedys of Massachusetts
Dramat
Reżyseria: Lamont Johnson
Robert Kennedy - Ages 12-15
Ocena: 5
1988American Playhouse [1982]American Playhouse
Dramat
Reżyseria: Joanne Woodward, Kirk Browning, ...
Jerry
Ocena: 5

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Aktywność artystyczna

Reżyser

1999 - 2010

Rodzaje:filmy (2)
Gatunki:Komedia
Dramat
Muzyczny
Aktor

1988 - 2014

Rodzaje:filmy (30, 14 w roli głównej)
seriale (2, 1 w roli głównej)
Gatunki:Sensacyjny
Przygodowy
Animowany
Biograficzny
Komedia
Kryminał
Dokumentalny
Dramat
Historyczny
Horror
Romans
Science Fiction
Thriller
Wojenny

Casey Affleck często współpracuje z:

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info