AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

158cm

Carmen Electra

Carmen Electra

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Carmen Electra?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 388Odwiedzin: 1825Dzisiaj: 1
Prawdziwe nazwisko:Tara Leigh Patrick
Data urodzenia:20 kwietnia 1972 roku (45 lat)
Miejsce urodzenia:Sharonville, Ohio, Stany Zjednoczone
Wzrost:158 cm (statystyki)
Waga:57 kg
Wymiary:90-57-87
Znak zodiaku:Baran

Teledyski

             

Dyskografia

1992Carmen Electra - Carmen Electra [1992]Carmen Electra
Paisley Park

Filmografia

2014Lap Dance [2014]Lap Dance
Dramat
Lexus
Ocena: 0
2013Dragula [2013]Dragula
Dramat, Musical
Jaime
Ocena: 0
2013Book of Fire [2013]Book of Fire
Sensacyjny
Theodora
Ocena: 0
2013Fra Sydhavn til West Coast
Komedia
Carmen Electra (2013)
Ocena: 0
2013Cum Ghosts
Krótkometrażowy, Komedia
Carmen Electra
Ocena: 0
20122-Headed Shark Attack [2012]2-Headed Shark Attack
Sensacyjny, Horror, Science Fiction
Reżyseria: Christopher Ray
Anne Babish
Ocena: 0.9
2012The Axe Boat
Krótkometrażowy, Komedia
Reżyseria: Stéphane Marelli
Veronica
Ocena: 0
201290210 [2008]90210
Komedia, Dramat, Romans
Reżyseria: Melanie Mayron, Jason Priestley, ...
Vesta
Ocena: 3.8
2010Oy Vey! My Son Is Gay!! [2010]Oy Vey! My Son Is Gay!!
Komedia
Reżyseria: Evgeny Afineevsky
Sybil Williams
Ocena: 1.1
2010Barry Munday [2010]Barry Munday
Komedia, Romans
Reżyseria: Chris D'Arienzo
Iconic Beauty
Ocena: 4.1
2010Back Nine [2010]Back Nine
Komedia
Reżyseria: Jason Filardi, Mark Perez
Judy
Ocena: 0.6
2009
2010
Perfect Catch
Pojawia się w 7 odcinkach
Reality-TV
Reżyseria: Dave Skinner, Tim Verrinder
Ocena: 3.7
2009Leisure Suit Larry: Box Office Bust
Przygodowy, Komedia
Ginger Vitus (głos)
Ocena: 2
2009Reno 911! [2003]Reno 911!
Komedia, Kryminał
Reżyseria: Michael Patrick Jann, Robert Ben Garant, ...
Miss Uecker
Ocena: 5
2008Bedtime Stories [2008]Opowieści na dobranoc
(Bedtime Stories)
Komedia, Familijny, Fantasy
Reżyseria: Adam Shankman
Hot Girl
Ocena: 4.2
2008Disaster Movie [2008]Totalny kataklizm
(Disaster Movie)
Komedia
Reżyseria: Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Beautiful Assassin
Ocena: 0.4
2008Meet the Spartans [2008]Poznaj moich Spartan
(Meet the Spartans)
Komedia, Wojenny
Reżyseria: Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Queen Margo
Ocena: 0.8
2007Christmas in Wonderland [2007]Christmas in Wonderland
Komedia, Kryminał, Familijny
Reżyseria: James Orr
Ginger Peachum
Ocena: 2.9
2007I Want Candy [2007]I Want Candy
Komedia
Reżyseria: Stephen Surjik
Candy Fiveways
Ocena: 3.5
2007Epic Movie [2007]Wielkie kino
(Epic Movie)
Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Mystique
Ocena: 0.6
2006Getting Played [2006]Getting Played
Komedia, Romans
Reżyseria: David Silberg
Lauren
Ocena: 2.8
2006Hot Tamale [2006]Hot Tamale
Sensacyjny, Komedia, Kryminał
Reżyseria: Michael Damian
Riley
Ocena: 3.5
2006Scary Movie 4 [2006]Straszny film 4
(Scary Movie 4)
Komedia
Reżyseria: David Zucker
Holly
Ocena: 3.1
2006Date Movie [2006]Komedia romantyczna
(Date Movie)
Komedia, Romans
Reżyseria: Aaron Seltzer, Jason Friedberg
Anne
Ocena: 0.8
2006Lolo's Cafe
Animowany, Komedia
Reżyseria: Guy Vasilovich
Desiree (głos)
Ocena: 3.1
2005Cheaper by the Dozen 2 [2005]Cheaper by the Dozen 2
Przygodowy, Komedia, Familijny
Reżyseria: Adam Shankman
Sarina Murtaugh
Ocena: 3.3
2005Stacked [2005]Stacked
Komedia
Reżyseria: Lee Shallat Chemel, Scott Ellis
Nikki
Ocena: 4
2005Searching for Bobby D [2005]Searching for Bobby D
Przygodowy, Komedia
Reżyseria: Paul Borghese
Rebecca
Ocena: 3.2
2005Summerland [2004]Summerland
Dramat
Reżyseria: Robert Duncan McNeill, Harry Winer, ...
Mona / Mona Canatti / Mona Cassini
Ocena: 4.7
2005American Dad! [2005]American Dad!
Animowany, Komedia
Reżyseria: Seth MacFarlane, John Aoshima, ...
Lisa Silver
Ocena: 5
2005Hope & Faith [2003]Hope & Faith
Komedia
Reżyseria: Gil Junger, Don Scardino, ...
Carmen
Ocena: 3.3
2005Lil' Pimp [2005]Lil' Pimp
Animowany, Komedia
Reżyseria: Mark Brooks, Peter Gilstrap
Honeysack (głos)
Ocena: 2.9
2005Dirty Love [2005]Dirty Love
Komedia, Romans
Reżyseria: John Mallory Asher
Michelle Lopez
Ocena: 1.2
2004
2005
Tripping the Rift [2004]Tripping the Rift
Pojawia się w 13 odcinkach
Animowany, Komedia, Fantasy
Reżyseria: Bernie Denk
Six
Ocena: 4.7
2004Max Havoc: Curse of the Dragon [2004]Max Havoc: Curse of the Dragon
Sensacyjny
Reżyseria: Albert Pyun, Isaac Florentine
Debbie
Ocena: 2.8
2004Method & Red
Komedia, Muzyczny
Reżyseria: Michael Spiller, Henry Chan, ...
Kerry Norris
Ocena: 4.5
2004Monk [2002]"Detektyw Monk"
(Monk)
Komedia, Dramat
Reżyseria: Randall Zisk, Jerry Levine, ...
Chloe Blackburn
Ocena: 5
200430 Days Until I'm Famous
Komedia, Romans
Reżyseria: Gabriela Tagliavini
Pauline
Ocena: 3.4
2004Starsky & Hutch [2004]Starsky i Hutch
(Starsky & Hutch)
Sensacyjny, Komedia, Kryminał
Reżyseria: Todd Phillips
Staci
Ocena: 4.2
2004Mr 3000 [2004]Mr 3000
Komedia, Dramat, Romans
Reżyseria: Charles Stone III
Carmen Electra (Tonight Show Guest)
Ocena: 3.6
2003Rent Control [2003]Rent Control
Komedia, Romans
Reżyseria: David Eric Brenner
Audrey
Ocena: 1.7
2003Eve
Komedia
Reżyseria: Alfonso Ribeiro, Leonard R. Garner Jr., ...
Zan
Ocena: 2.6
2003Sol Goode [2003]Sol Goode
Komedia, Romans
Reżyseria: Danny Comden
Treasure
Ocena: 3.5
2003My Boss's Daughter [2003]My Boss's Daughter
Komedia, Romans
Reżyseria: David Zucker
Tina
Ocena: 2.6
2003Uptown Girls [2003]Uptown Girls
Komedia, Dramat, Romans
Reżyseria: Boaz Yakin
Celebrity
Ocena: 3.8
2003Greetings from Tucson
Komedia
Reżyseria: Joe Regalbuto, Mark Cendrowski, ...
Rosa
Ocena: 4.3
2003Baywatch: Hawaiian Wedding [2003]Baywatch: Hawaiian Wedding
Sensacyjny, Dramat, Przygodowy
Reżyseria: Douglas Schwartz
Lani McKenzie
Ocena: 2
2003King of the Hill [1997]King of the Hill
Animowany, Komedia, Dramat
Reżyseria: Klay Hall, Tricia Garcia, ...
Angela
Ocena: 4.9
2003Celebrity Temps
Reżyseria: John Rieber
The Temp. (pilot ep.)
Ocena: 0
2002Whacked! [2002]Whacked!
Sensacyjny, Komedia
Reżyseria: James Bruce
Laura
Ocena: 2.3
2001Get Over It [2001]Sztuka rozstania
(Get Over It)
Komedia, Romans
Reżyseria: Tommy O'Haver
Mistress Moira
Ocena: 3.6
2001Perfume [2001]Perfume
Dramat
Reżyseria: Michael Rymer, Hunter Carson
Simone
Ocena: 2.1
2000The Drew Carey Show [1995]The Drew Carey Show
Komedia, Dramat
Reżyseria: Ryan Lee Stiles, Drew Carey, ...
Ocena: 4.9
2000Scary Movie [2000]Straszny film
(Scary Movie)
Komedia
Reżyseria: Keenen Ivory Wayans
Drew Decker
Ocena: 4.1
2000Won-G
Ocena: 3
1999Vacanze di Natale 2000
Komedia, Romans
Reżyseria: Carlo Vanzina
Esmeralda
Ocena: 1.6
1999Malcolm & Eddie [1996]Malcolm & Eddie
Komedia
Reżyseria: Amanda Bearse, Mark Cendrowski, ...
Kelly
Ocena: 4.2
1999The Mating Habits of the Earthbound Human [1999]The Mating Habits of the Earthbound Human
Komedia, Science Fiction
Reżyseria: Jeff Abugov
The Female (Jenny Smith)
Ocena: 4.1
1999Hyperion Bay
Pojawia się w 8 odcinkach
Dramat
Reżyseria: Sharron Miller, Joseph Dougherty, ...
Sarah Hicks
Ocena: 4
1998Soldier of Fortune, Inc.
Sensacyjny, Przygodowy
Reżyseria: Peter Bloomfield, Jason Bloom, ...
Tanya
Ocena: 4.9
1998The Chosen One: Legend of the Raven [1998]The Chosen One: Legend of the Raven
Sensacyjny
Reżyseria: Lawrence Lanoff
McKenna Ray/The Raven
Ocena: 0.9
1998Two Guys, a Girl and a Pizza Place [1998]Two Guys, a Girl and a Pizza Place
Komedia
Reżyseria: Amanda Bearse, Robby Benson, ...
Isabella
Ocena: 5
1998Starstruck
Dramat
Reżyseria: John Enbom
Iona Shirley
Ocena: 2.7
1998Baywatch: White Thunder at Glacier Bay [1998]Baywatch: White Thunder at Glacier Bay
Sensacyjny, Przygodowy
Reżyseria: Douglas Schwartz
Lani McKenzie
Ocena: 2.8
1997
1998
Baywatch [1989]"Słoneczny patrol"
(Baywatch)
Pojawia się w 22 odcinkach
Dramat, Sensacyjny, Przygodowy
Reżyseria: Anson Williams, Gregory J. Bonann, ...
Lani McKenzie
Ocena: 3
1997Pacific Blue [1996]Pacific Blue
Sensacyjny, Dramat
Reżyseria: Micky Dolenz, Michael Levine, ...
Lani McKenzie
Ocena: 3.3
1997All That
Komedia, Muzyczny
Reżyseria: Steve Hoefer, Virgil L. Fabian, ...
Sue
Ocena: 5
1997Good Burger [1997]Good Burger
Familijny, Komedia
Reżyseria: Brian Robbins
Roxanne
Ocena: 3.2
1997An American Vampire Story
Komedia, Horror
Reżyseria: Luis Esteban
Sulka
Ocena: 0.6
1996Baywatch Nights [1995]"Nocny patrol"
(Baywatch Nights)
Sensacyjny, Dramat
Reżyseria: Georg Fenady, Reza Badiyi, ...
Candy
Ocena: 1.8
1996Erotic Confessions [1994]Erotic Confessions
Dramat
Reżyseria: Peter Gathings Bunche, Marcy Ronen
Manager
Ocena: 4.4

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Aktywność artystyczna

Muzyka

1992 - 1993

Płyty:albumy (1)
single (5)
Gatunki:Electronic
Funk / Soul
Hip Hop
Pop
Style:Deep House
Funk
Gospel
Hip-House
House
Pop Rap
Progressive House
Soul
Synth-pop
Aktorka

1996 - 2014

Rodzaje:filmy (47, 15 w roli głównej)
seriale (23, 1 w roli głównej)
Gatunki:Sensacyjny
Przygodowy
Animowany
Komedia
Kryminał
Dramat
Familijny
Fantasy
Horror
Muzyczny
Musical
Reality-TV
Romans
Science Fiction
Krótkometrażowy
Wojenny

Carmen Electra często współpracuje z:

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info