AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

183cm

Cameron Crowe

Cameron Crowe

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Cameron Crowe?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 4007Odwiedzin: 73Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Cameron Bruce Crowe
Data urodzenia:13 lipca 1957 roku (60 lat)
Miejsce urodzenia:Palm Springs, Kalifornia, Stany Zjednoczone
Wzrost:183 cm (statystyki)
Znak zodiaku:Rak

Filmografia

2011We Bought a Zoo [2011]Kupiliśmy Zoo
We Bought a Zoo
zwiastun
Ocena: 4.9
2011Pearl Jam Twenty [2011]Pearl Jam Twenty
Dokumentalny, Muzyczny
Gwiazdy: Eddie Vedder
Ocena: 5
2011The Union [2011]The Union
Dokumentalny
Gwiazdy: Elton John
Ocena: 5
2005Elizabethtown [2005]Elizabethtown
Komedia, Dramat, Romans
Gwiazdy: Orlando Bloom, Kirsten Dunst, Susan Sarandon
Ocena: 4.4
2001Vanilla Sky [2001]Vanilla Sky
Romans, Science Fiction
Gwiazdy: Tom Cruise, Penelope Cruz, Cameron Diaz
Ocena: 4.8
2000Almost Famous [2000]U progu sławy
Almost Famous
Biograficzny, Dramat, Muzyczny
Gwiazdy: Billy Crudup, Frances McDormand, Kate Hudson
Ocena: 5
1999Alice in Chains: Music Bank - The Videos
Muzyczny
Ocena: 5
1996Jerry Maguire [1996]Jerry Maguire
Komedia, Dramat, Romans
Gwiazdy: Tom Cruise, Cuba Gooding Jr, Renee Zellweger
Ocena: 4.9
1995Tom Petty and the Heartbreakers: Playback [1995]Tom Petty and the Heartbreakers: Playback
Dokumentalny, Muzyczny
Gwiazdy: Tom Petty, Gabrielle Anwar, Kim Basinger
Ocena: 5
1992Singles [1992]Samotnicy
Singles
Komedia, Dramat, Romans
Gwiazdy: Bridget Fonda, Campbell Scott, Kyra Sedgwick
Ocena: 4.5
1989Say Anything... [1989]Nic nie mów
Say Anything...
Komedia, Dramat, Romans
Gwiazdy: John Cusack, Ione Skye, John Mahoney
Ocena: 5

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Aktywność artystyczna

Reżyser

1989 - 2011

Rodzaje:filmy (11)
Gatunki:Biograficzny
Komedia
Dokumentalny
Dramat
Familijny
Muzyczny
Romans
Science Fiction
Aktor

1972 - 2002

Rodzaje:filmy (5)
Gatunki:Sensacyjny
Komedia
Dramat
Historyczny
Muzyczny
Romans
Science Fiction

Cameron Crowe często współpracuje z:

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info