AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

170cm

Brigitte Bardot

Brigitte Bardot

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Brigitte Bardot?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 508Odwiedzin: 1090Dzisiaj: 0
Data urodzenia:28 września 1934 roku (80 lat)
Miejsce urodzenia:Paryż, Francja
Wzrost:170 cm (statystyki)
Waga:63 kg
Wymiary:90-50-87
Znak zodiaku:Waga

Ważniejsze produkcje z udziałem Brigitte Bardot

I Bóg stworzył kobietę [1956]

Ocena: 4.3
Stokrotka [1956]

Ocena: 3.7
Boulevard du Rhum [1971]

Ocena: 3.7
Voulez-vous danser avec moi? [1959]

Ocena: 4.4
Prawda [1960]

Ocena: 5
La lumière d'en face [1955]

Ocena: 4.5
Pogarda [1963]

Ocena: 5

Dyskografia

2007Sings
Philips - Lilith Ltd
2007Brigitte Bardot - "... And God Created Woman"
Él
2004Brigitte Bardot
Mercury
1998Brigitte Bardot - CD Livre [1998]CD Livre
Vade Retro
1968Brigitte Bardot - Show [1968]Show
Disc'AZ
1964Brigitte Bardot - B.B. [1964]B.B.
Philips
1963Brigitte Bardot - Brigitte [1963]Brigitte
Philips
1963Brigitte Bardot - Brigitte Bardot [1963]Brigitte Bardot
Philips
1958Brigitte Bardot - La Belle Bardot [1958]La Belle Bardot
Dot Records
1980Brigitte Bardot - Harley Davidson / Mister Sun [1980]Harley Davidson / Mister Sun
Disc'AZ
1974Moi Je Joue/ Мой Ход
Мелодия
1974Moi Je Joue/ Мой Ход
Мелодия
1973Le Soleil De Ma Vie
Brigitte Bardot / Sacha Distel
Pathé
1971Brigitte Bardot Et Guy Marchand - Bande Originale Du Film Boulevard Du Rhum [1971]Bande Originale Du Film Boulevard Du Rhum
Brigitte Bardot Et Guy Marchand
Barclay
1970Brigitte Bardot - Tu Veux Ou Tu Veux Pas / John Et Michael [1970]Tu Veux Ou Tu Veux Pas / John Et Michael
Barclay
1969Brigitte Bardot - La Fille De Paille [1969]La Fille De Paille
Philips
1968Brigitte Bardot Et Serge Gainsbourg - Bonnie And Clyde [1968]Bonnie And Clyde
Brigitte Bardot Et Serge Gainsbourg
Fontana
1967Brigitte Bardot - Harley Davidson [1967]Harley Davidson
Disc'AZ
1966Brigitte Bardot - Le Soleil [1966]Le Soleil
Disc'Az
1966Mr. Sun
Disques Vogue
1965Brigitte Bardot - Bubble Gum [1965]Bubble Gum
Philips
1965Brigitte Bardot Et Jeanne Moreau - Bande Originale Du Film Viva Maria! [1965]Bande Originale Du Film Viva Maria!
Brigitte Bardot Et Jeanne Moreau
Philips
1964Brigitte Bardot - Moi Je Joue [1964]Moi Je Joue
Philips
1964Brigitte Bardot - Ca Pourrait Changer / Je Danse Donc Je Suis [1964]Ca Pourrait Changer / Je Danse Donc Je Suis
Philips
1964Brigitte Bardot - Ça Pourrait Changer [1964]Ça Pourrait Changer
Philips
1964Un Jour Comme Un Autre
Philips
1963Brigitte Bardot - L'Appareil À Sous [1963]L'Appareil À Sous
Philips
1963L'Appareil À Sous
PGP RTB
1963Brigitte Bardot - Invitango [1963]Invitango
Philips
1963Brigitte Bardot - 2eme Série [1963]2eme Série
Philips
1962Brigitte Bardot - "Sidonie" Banda Original De La Pelicula Vida Privada
Barclay
1962Brigitte Bardot - Sidonie / Theme From Sidonie / Theme From "A Very Private Affair"
MGM Records
1957Brigitte Bardot - Et Dieu Crea La Femme [1957]Et Dieu Crea La Femme
Versailles
Brigitte Bardot - Мой Ход [0]Мой Ход
Мелодия
Brigitte Bardot - Mon Leopard Et Moi / Depuis Tu M'as Quittee [0]Mon Leopard Et Moi / Depuis Tu M'as Quittee
Barclay
1984Brigitte Bardot - Et Dieu Crea La Femme [1984]Et Dieu Crea La Femme
All Round Trading
1984Brigitte Bardot - Brigitte Bardot [1984]Brigitte Bardot
All Round Trading
1981Brigitte Bardot - Le Disque D'Or [1981]Le Disque D'Or
Disc'Az
1968Brigitte Bardot - Special Bardot (Burlington Cameo Brings You) [1968]Special Bardot (Burlington Cameo Brings You)
Burlington Cameo
1968Brigitte Bardot Et Serge Gainsbourg - Bonnie And Clyde [1968]Bonnie And Clyde
Brigitte Bardot Et Serge Gainsbourg
Fontana
Brigitte Bardot - La Madrague [0]La Madrague
Philips
Brigitte Bardot - Brigitte Bardot [0]Brigitte Bardot
PolyGram

Filmografia

2014Sunset at Dawn
Sensacyjny, Dramat, Thriller
Reżyseria: Oliver Theess
Zia (podobno)
Ocena: 0
1973L'histoire très bonne et très joyeuse de Colinot Trousse-Chemise
Komedia
Reżyseria: Nina Companéez
Arabelle
Ocena: 2.5
1973Don Juan ou Si Don Juan était une femme... [1973]Don Juan ou Si Don Juan était une femme...
Dramat
Reżyseria: Roger Vadim
Jeanne
Ocena: 2.7
1971Les pétroleuses [1971]Królowe Dzikiego Zachodu
(Les pétroleuses)
Komedia, Western
Reżyseria: Christian-Jaque, Guy Casaril
Louise
Ocena: 3.1
1971Boulevard du Rhum [1971]Boulevard du Rhum
Przygodowy
Reżyseria: Robert Enrico
Linda Larue
Ocena: 3.7
1970Les novices [1970]Les novices
Komedia, Dramat
Reżyseria: Guy Casaril, Claude Chabrol
Agnès
Ocena: 2.9
1970L'ours et la poupée [1970]L'ours et la poupée
Komedia
Reżyseria: Michel Deville
Felicia
Ocena: 4.5
1969Les femmes [1969]Les femmes
Reżyseria: Jean Aurel
Clara
Ocena: 3.9
1968Shalako [1968]Shalako
Western
Reżyseria: Edward Dmytryk
Irina Lazaar
Ocena: 3.4
1968Histoires extraordinaires [1968]Trzy kroki w szaleństwo
(Histoires extraordinaires)
Horror
Reżyseria: Federico Fellini, Louis Malle, ...
Giuseppina (segment "William Wilson")
Ocena: 4.6
1967Dwa tygodnie we wrześniu
(À coeur joie)
Dramat, Romans
Reżyseria: Serge Bourguignon
Cecile
Ocena: 2.9
1965Viva Maria! [1965]Viva Maria!
Przygodowy, Komedia, Romans
Reżyseria: Louis Malle
Maria I
Ocena: 4.5
1964Une ravissante idiote [1964]Une ravissante idiote
Komedia
Reżyseria: Edouard Molinaro
Penelope Lightfeather
Ocena: 3.6
1963Le mépris [1963]Pogarda
(Le mépris)
Dramat
Reżyseria: Jean-Luc Godard
Camille Javal
Ocena: 5
1962Le repos du guerrier [1962]Le repos du guerrier
Romans, Dramat
Reżyseria: Roger Vadim
Geneviève Le Theil
Ocena: 3.2
1962Vie privée [1962]Życie prywatne
(Vie privée)
Dramat
Reżyseria: Louis Malle
Jill
Ocena: 3.5
1961Amours célèbres
Historyczny, Romans
Reżyseria: Michel Boisrond
Agnès Bernauer (segment "Agnès Bernauer")
Ocena: 3.6
1961La Bride sur le cou [1961]La Bride sur le cou
Komedia
Reżyseria: Jean Aurel, J.D. Trop, ...
Sophie
Ocena: 4.1
1960La vérité [1960]Prawda
(La vérité)
Dramat
Reżyseria: Henri-Georges Clouzot
Dominique Marceau
Ocena: 5
1960Le testament d'Orphée, ou ne me demandez pas pourquoi! [1960]Le testament d'Orphée, ou ne me demandez pas pourquoi!
Biograficzny, Dramat, Fantasy
Reżyseria: Jean Cocteau
Elle-même (niewymieniony w czołówce)
Ocena: 4.9
1959Voulez-vous danser avec moi? [1959]Voulez-vous danser avec moi?
Kryminał, Dramat
Reżyseria: Michel Boisrond
Virginie Dandieu
Ocena: 4.4
1959Babette idzie na wojnę
(Babette s'en va-t-en guerre)
Komedia, Wojenny
Reżyseria: Christian-Jaque
Babette
Ocena: 3.9
1959La femme et le pantin [1959]Kobieta i pajac
(La femme et le pantin)
Dramat
Reżyseria: Julien Duvivier
Eva Marchand
Ocena: 3.4
1958En cas de malheur [1958]Na wypadek nieszczęścia
(En cas de malheur)
Dramat, Kryminał, Romans
Reżyseria: Claude Autant-Lara
Yvette Maudet
Ocena: 4.7
1958Les bijoutiers du clair de lune [1958]Les bijoutiers du clair de lune
Kryminał, Thriller, Dramat
Reżyseria: Roger Vadim
Ursula
Ocena: 3.9
1957Une parisienne [1957]Une parisienne
Komedia
Reżyseria: Michel Boisrond
Brigitte Laurier
Ocena: 4.3
1956Et Dieu... créa la femme [1956]I Bóg stworzył kobietę
(Et Dieu... créa la femme)
Dramat, Romans
Reżyseria: Roger Vadim
Juliete Hardy
Ocena: 4.3
1956La mariée est trop belle [1956]La mariée est trop belle
Romans, Komedia
Reżyseria: Pierre Gaspard-Huit
Chouchou
Ocena: 3.1
1956En effeuillant la marguerite [1956]Stokrotka
(En effeuillant la marguerite)
Komedia
Reżyseria: Marc Allégret
Agnès Dumont
Ocena: 3.7
1956Mój syn Neron
(Mio figlio Nerone)
Komedia, Historyczny
Reżyseria: Steno
Poppea
Ocena: 3.7
1956Cette sacrée gamine [1956]Nieznośna dziewczyna
(Cette sacrée gamine)
Komedia, Musical, Romans
Reżyseria: Michel Boisrond
Brigitte Latour
Ocena: 3.9
1956Helen of Troy [1956]Helena Trojańska
(Helen of Troy)
Przygodowy, Sensacyjny, Dramat
Reżyseria: Robert Wise
Andraste
Ocena: 4.1
1955La lumière d'en face [1955]La lumière d'en face
Dramat
Reżyseria: Georges Lacombe
Olivia Marceau
Ocena: 4.5
1955Les grandes manoeuvres [1955]Wielkie manewry
(Les grandes manoeuvres)
Komedia, Dramat, Romans
Reżyseria: René Clair
Lucie
Ocena: 4.7
1955Doctor at Sea [1955]Doctor at Sea
Komedia
Reżyseria: Ralph Thomas
Hélène Colbert
Ocena: 3.8
1955Przyszłe gwiazdy
(Futures vedettes)
Komedia, Dramat
Reżyseria: Marc Allégret
Sophie Dimater
Ocena: 2
1955Les dents longues
Dramat
Reżyseria: Daniel Gélin
La femme du témoin au mariage/Marriage Witness (niewymieniony w czołówce)
Ocena: 4.4
1955Le fils de Caroline chérie [1955]Le fils de Caroline chérie
Reżyseria: Jean-Devaivre
Pilar d'Aranda
Ocena: 2.2
1954Tradita
Reżyseria: Mario Bonnard
Anna
Ocena: 2.6
1954Si Versailles m'était conté [1954]Si Versailles m'était conté
Komedia, Dramat, Historyczny
Reżyseria: Sacha Guitry
Mademoiselle de Rozille (niewymieniony w czołówce)
Ocena: 4.5
1953Un acte d'amour
Dramat, Wojenny, Romans
Reżyseria: Anatole Litvak
Mimi
Ocena: 4.7
1953Le portrait de son père
Komedia
Reżyseria: André Berthomieu
Domino
Ocena: 2.9
1952Manina, la fille sans voiles [1952]Manina, la fille sans voiles
Przygodowy, Romans
Reżyseria: Willy Rozier
Manina
Ocena: 3.7
1952Le trou normand [1952]Le trou normand
Komedia
Reżyseria: Jean Boyer
Javotte Lemoine
Ocena: 3.9

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

konto izzy

Komentarze ()

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Magda Łasak o Cameron Boyce
    2014-07-24 19:47:26
    tu natalka kocham go martyno skotarczak on będzie mój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lex Bedney o Denise Milani
    2014-07-14 18:32:54
    moim zdaniem to 88-58-88 i waga tej pięknosci to 54 kg i wzrost 164 a więc ideał znalazłem to w inte...
  • Michał Leśniak o Thalia
    2014-07-07 15:05:25
    Thalia urodziła się w 1971, a nie w 1961 roku. Niedawno urodziła dziecko. (nie wcześniej niż 6 lat t...
  • Łukasz Grzegorzewski o Matt Le Blanc
    2014-05-09 23:26:44
    leblanc ma 20 lat?
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2014 wzrostgwiazd.info