AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

160cm

Anahí

Anahí

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Anahí?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 747Odwiedzin: 810Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Anahi Giovanna Puente Portilla
Data urodzenia:14 maja 1983 roku (34 lata)
Miejsce urodzenia:Mexico City, Distrito Federal, Meksyk
Narodowość:Meksykanka
Wzrost:160 cm (statystyki)
Znak zodiaku:Byk

Dyskografia

2009Anahí - Mi Delirio [2009]Mi Delirio
EMI
2000Anahí - Baby Blue [2000]Baby Blue
Melody
1997Anahí - Anclado En Mi Corazón [1997]Anclado En Mi Corazón
Paramusica
1996Anahí - ¿Hoy Es Mañana? [1996]¿Hoy Es Mañana?
Paramusica
1993Anahí - Anahí [1993]Anahí
Discos America
2009Anahí - Te Puedo Escuchar [2009]Te Puedo Escuchar
EMI Music Mexico
2009Anahí - Mi Delirio [2009]Mi Delirio
EMI Music Mexico
2001Anahí - Tu Amor Cayó Del Cielo [2001]Tu Amor Cayó Del Cielo
Fonovisa
2001Anahí - Superenamorándome [2001]Superenamorándome
Fonovisa
2000Anahí - Primer Amor [2000]Primer Amor
Fonovisa
2000Juntos
Anahí & Kuno Becker
Fonovisa
2000Anahí - Desesperadamente Sola [2000]Desesperadamente Sola
Fonovisa
1993Anahí - El Ratón Pérez [1993]El Ratón Pérez
Melody

Filmografia

2011Dos hogares
Pojawia się w 19 odcinkach
Dramat, Romans
Reżyseria: Víctor Fouilloux
Angélica Estrada Mejía
Ocena: 2.5
2011Libertad
Krótkometrażowy, Fantasy, Muzyczny
Reżyseria: Maximilian Gutierrez
Ocena: 0
2007RBD: La familia
Pojawia się w 13 odcinkach
Komedia, Musical
Reżyseria: Juan Carlos Muñoz
Annie
Ocena: 4.9
2005La energía de Sonric'slandia
Familijny, Fantasy, Game-Show
Reżyseria: Ignacio Araiza, Leopoldo Güido, ...
Mía Colucci
Ocena: 0
2004
2006
Rebelde [2004]Rebelde
Pojawia się w 6 odcinkach
Dramat, Familijny, Muzyczny
Reżyseria: Juan Carlos Muñoz, Luis Pardo
Mía Colucci
Ocena: 3.3
2003Clase 406 [2002]Clase 406
Pojawia się w 31 odcinkach
Komedia, Kryminał, Dramat
Reżyseria: Juan Carlos Muñoz, Luis Pardo
Jessica Riquelme Brech
Ocena: 4
2001Primer amor... tres años después
Jovana Luna Guerra
Ocena: 3.5
2001Primer amor... a mil por hora
Romans
Reżyseria: Eloy Ganuza, Luis Pardo
Jovana Luna Guerra
Ocena: 5
1999
2000
Mujeres engañadas
Dramat, Romans
Reżyseria: Sergio Jiménez
Jessica Duarte
Ocena: 3.9
1999Inesperado amor
Dramat
Reżyseria: Leopoldo Laborde
Ocena: 4.9
1999El diario de Daniela
Familijny
Reżyseria: Isabel Basurto, Joaquín Bissner, ...
Adela Monroy
Ocena: 3.8
1998Vivo por Elena
Reżyseria: Manolo García, Sergio Jiménez, ...
Talita
Ocena: 5
1997Mi pequeña traviesa
Romans
Reżyseria: Pedro Damián
Samantha
Ocena: 4.8
1997Mujer, casos de la vida real
Kryminał, Dramat, Romans
Reżyseria: Benjamín Cann, Manolo García, ...
Ocena: 3.4
1996Tu y yo
Dramat, Romans
Reżyseria: Alfredo Tappan
Melissa
Ocena: 4.8
1995Alondra
Romans, Dramat
Reżyseria: Miguel Córcega, Monica Miguel
Margarita Leblanc
Ocena: 4.8
1992El ganador
Dramat, Sensacyjny
Reżyseria: Sergio Véjar
Ocena: 5
1992Ayudame compadre
Komedia
Reżyseria: Sergio Véjar
Ocena: 3.6
1992Ángeles sin paraíso
Dramat, Familijny, Fantasy
Reżyseria: Juan Carlos Muñoz, Manuel Ruiz Esparza
Claudia
Ocena: 0
1991Muchachitas
Przygodowy, Dramat
Reżyseria: Alfredo Gurrola
Betty (1991)
Ocena: 3.1
1991Nacidos para morir
Sensacyjny
Reżyseria: René Cardona III
Ocena: 5
1991
1993
Madres egoístas
Dramat, Romans
Reżyseria: Alejandro Frutos
Gabriela (niña)
Ocena: 5
1989Súper ondas
Komedia, Familijny
Ocena: 0
1989Hora Marcada
Fantasy, Horror
Reżyseria: Alfonso Cuaron, Juan Mora Catlett, ...
Muñeca
Ocena: 5
1989Había una vez una estrella
Komedia, Dramat
Reżyseria: Sergio Véjar
Ocena: 4.1
1988
1993
Chiquilladas
Komedia, Familijny
Various roles
Ocena: 4.5
1986La telaraña
Horror, Science Fiction, Thriller
Reżyseria: Rafael Baledón, Carlos Enrique Taboada
Ocena: 4.2

Podobny wzrost mają:

W tym samym dniu urodzeni:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Aktywność artystyczna

Muzyka

1993 - 2011

Płyty:albumy (5)
single (17)
kompilacje (2)
Gatunki:Children's
Electronic
Latin
Pop
Style:Euro House
Synth-pop
Techno
Aktorka

1986 - 2011

Rodzaje:filmy (9, 1 w roli głównej)
seriale (18, 3 w roli głównej)
Gatunki:Sensacyjny
Przygodowy
Komedia
Kryminał
Dramat
Familijny
Fantasy
Game-Show
Horror
Muzyczny
Musical
Romans
Science Fiction
Krótkometrażowy
Thriller

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info