AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

162cm

Alyson Stoner

Alyson Stoner

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu ma Alyson Stoner?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 875Odwiedzin: 652Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Alyson Rae Stoner
Data urodzenia:11 sierpnia 1993 roku (23 lata)
Miejsce urodzenia:Toledo, Ohio, Stany Zjednoczone
Wzrost:162 cm (statystyki)
Waga:51 kg
Znak zodiaku:Lew

Filmografia

2014Phineas and Ferb
Komedia
Isabella Garcia-Shapiro
Ocena: 0
2014Selling Isobel
Dramat
Katie
Ocena: 0
2014Step Up 5 [2014]Step Up 5
Dramat, Muzyczny, Romans
Camille
Ocena: 0
2014Hoovey
Jen Elliott
Ocena: 0
2013Young Justice: Legacy
Sensacyjny
Barbara Gordon/Batgirl (głos)
Ocena: 0
2013The A-List
Komedia
Reżyseria: Will Bigham
Lacey
Ocena: 0
2013Super Buddies [2013]Super Buddies
Familijny
Strawberry (głos)
Ocena: 3
2012Kingudamu hâtsu 3D: Dorîmu doroppu disutansu
Reżyseria: Tetsuya Nomura
Kairi
Ocena: 0
2012Defeat the Label
Krótkometrażowy, Komedia
Reżyseria: Chris Farah
Ocena: 0.7
2012The Flipside
Krótkometrażowy
Ocena: 5
2011
2012
Young Justice [2010]Young Justice
Animowany, Sensacyjny, Przygodowy
Reżyseria: Jay Oliva, Michael Chang
Barbara Gordon / Bette Kane
Ocena: 5
2011Phineas and Ferb the Movie: Across the 2nd Dimension
Animowany, Przygodowy, Familijny
Isabella Garcia-Shapiro
Ocena: 5
2011The Little Engine That Could
Animowany, Familijny
Reżyseria: Elliot M. Bour
Little Engine (głos)
Ocena: 4.1
2011A Cinderella Story: Once Upon a Song [2011]A Cinderella Story: Once Upon a Song
Komedia, Familijny, Romans
Reżyseria: Damon Santostefano
Back Up Dancer (niewymieniony w czołówce)
Ocena: 4.1
2010
2011
Take Two with Phineas and Ferb
Pojawia się w 20 odcinkach
Animowany, Komedia, Familijny
Reżyseria: Seth Kearsley
Isabella
Ocena: 4
2010House M.D. [2004]"Dr. House"
(House M.D.)
Dramat
Reżyseria: Hugh Laurie, Paul McCrane, ...
Della
Ocena: 5
2010Camp Rock 2: The Final Jam [2010]Camp Rock 2: The Final Jam
Komedia, Familijny, Musical
Reżyseria: Paul Hoen
Caitlyn Geller
Ocena: 2.9
2010Step Up 3D [2010]Step Up 3D
Dramat, Muzyczny, Romans
Reżyseria: Jon M. Chu
Camille
Ocena: 3.7
2010Kung Fu Magoo [2010]Kung Fu Magoo
Animowany
Reżyseria: Andrés Couturier
Lorelei Tan Gu (głos)
Ocena: 3.1
2009Ghost Town
Komedia, Horror
Tina (2009)
Ocena: 0.7
2009Kingdom Hearts: 358/2 Days
Przygodowy
Reżyseria: Tetsuya Nomura
Xion
Ocena: 5
2009The Alyson Stoner Project [2009]The Alyson Stoner Project
Muzyczny
Reżyseria: Kevin G. Schmidt
Ocena: 4.6
2008
2010
Disney 365
Familijny
Reżyseria: Andy Meyers, Roman Perez, ...
Ocena: 2.2
2008Camp Rock [2008]Camp Rock
Komedia, Familijny, Musical
Reżyseria: Matthew Diamond
Caitlyn Geller
Ocena: 2.5
2007
2012
Phineas and Ferb [2007]"Fineasz i Ferb"
(Phineas and Ferb)
Pojawia się w 84 odcinkach
Animowany, Komedia, Familijny
Reżyseria: Zac Moncrief, Dan Povenmire, ...
Isabella / Additional Voices / Isabella Garcia-Shapiro / …
Ocena: 5
2007Alice Upside Down [2007]Alice Upside Down
Przygodowy, Komedia, Dramat
Reżyseria: Sandy Tung
Alice McKinley
Ocena: 3.3
2007Holly Hobbie and Friends: Best Friends Forever [2007]Holly Hobbie and Friends: Best Friends Forever
Animowany
Reżyseria: Mario Piluso
Holly Hobbie
Ocena: 1.6
2007Kingdom Hearts Re: Chain of Memories
Sensacyjny, Przygodowy, Dramat
Reżyseria: Tetsuya Nomura, Bob Buchholz, ...
Kairi
Ocena: 5
2007Holly Hobbie and Friends: Secret Adventures
Animowany, Krótkometrażowy, Familijny
Reżyseria: Mario Piluso
Holly Hobbie
Ocena: 4
2006W.I.T.C.H.
Animowany, Sensacyjny, Przygodowy
Reżyseria: Marc Gordon-Bates, Norman LeBlanc
Lilian / Lilian Hale / Lillian
Ocena: 4.7
2006Holly Hobbie and Friends: Christmas Wishes
Animowany, Krótkometrażowy, Familijny
Holly Hobbie
Ocena: 4.5
2006Step Up [2006]Step Up
Kryminał, Dramat, Muzyczny
Reżyseria: Anne Fletcher
Camille
Ocena: 4.2
2006Joey [2004]Joey
Komedia, Romans
Reżyseria: Kevin Bright, Gary Halvorson, ...
Kaley
Ocena: 4.2
2005
2007
The Suite Life of Zack and Cody [2005]The Suite Life of Zack and Cody
Pojawia się w 6 odcinkach
Komedia, Familijny
Reżyseria: Richard Correll, Jim Drake, ...
Max
Ocena: 3.7
2005Cheaper by the Dozen 2 [2005]Cheaper by the Dozen 2
Przygodowy, Komedia, Familijny
Reżyseria: Adam Shankman
Sarah Baker
Ocena: 3.3
2005That's So Raven [2003]That's So Raven
Komedia, Familijny, Fantasy
Reżyseria: Fred Savage, Debbie Allen, ...
Ally Parker
Ocena: 3.9
2005Better Days
Komedia, Dramat
Reżyseria: Raul Inglis
Lindy
Ocena: 2.9
2005Lilo & Stitch: The Series
Animowany, Familijny, Science Fiction
Reżyseria: Julie Morgavi, Rob LaDuca, ...
Victoria
Ocena: 4.4
2005Holly Hobbie and Friends: Surprise Party [2005]Holly Hobbie and Friends: Surprise Party
Animowany, Krótkometrażowy, Familijny
Reżyseria: Mario Piluso
Holly Hobbie
Ocena: 2.1
2004Drake & Josh [2004]Drake & Josh
Komedia, Familijny
Reżyseria: Drake Bell, Fred Savage, ...
Mellisa / Wendy
Ocena: 4.8
2004Garfield [2004]Garfield
Komedia, Familijny
Reżyseria: Peter Hewitt
Kid Rat
Ocena: 3
2004I'm with Her
Komedia
Reżyseria: Robby Benson, John Fortenberry, ...
Dylan Cassidy
Ocena: 4.8
2003Cheaper by the Dozen [2003]Cheaper by the Dozen
Komedia, Familijny
Reżyseria: Shawn Levy
Sarah Baker
Ocena: 3.7
2002
2006
Super Short Show
Pojawia się w 26 odcinkach
Krótkometrażowy, Talk-Show
Reżyseria: Art Spigel
Sally / Sallabella
Ocena: 4.2
2002Lilo & Stitch [2002]Lilo i Stitch
(Lilo & Stitch)
Animowany, Przygodowy, Familijny
Reżyseria: Dean DeBlois, Chris Sanders
Victoria
Ocena: 4.8
1994Heisei tanuki gassen ponpoko [1994]Szopy w natarciu
(Heisei tanuki gassen ponpoko)
Animowany, Komedia, Dramat
Reżyseria: Isao Takahata
Ocena: 5

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Aktywność artystyczna

Aktorka

1994 - 2014

Rodzaje:filmy (27, 5 w roli głównej)
seriale (15, 1 w roli głównej)
Gatunki:Sensacyjny
Przygodowy
Animowany
Komedia
Kryminał
Dramat
Familijny
Fantasy
Horror
Muzyczny
Musical
Romans
Science Fiction
Krótkometrażowy
Talk-Show

Alyson Stoner często współpracuje z:

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info