AktorzyMuzycySportowcyProducenciReżyserzyModelkiPisarzePolitycyPrezenterzyTancerzeDziennikarzeWrestlerzyKaratecyMagicy
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

165cm

Aaliyah

Aaliyah

zamknij okno

Nie zgadzasz się ze wzrostem tej gwiazdy?

Ile zatem według Ciebie wzrostu miała Aaliyah?
Podaj wzrost
Uwaga:
Minimalna ilość głosów potrzebna do zmiany wzrostu gwiazdy to 10.
POPULARNOŚĆ:
Pozycja: 90Odwiedzin: 6914Dzisiaj: 0
Prawdziwe nazwisko:Aaliyah Dana Haughton
Urodzona / zmarła:16 stycznia 1979 roku - 25 sierpnia 2001 roku (miała 22 lata)
Miejsce urodzenia:Brooklyn, New York City, Nowy Jork, Stany Zjednoczone
Miejsce śmierci:Marsh Harbour, Abaco Island, Bahamy
Przyczyna śmierci:katastrofa lotnicza
Wzrost:165 cm (statystyki)
Waga:55 kg
Wymiary:81-60-86
Znak zodiaku:Koziorożec

Teledyski

             

Dyskografia

2002Aaliyah - I Care 4 U [2002]I Care 4 U
Blackground Entertainment
2001Aaliyah - Aaliyah [2001]Aaliyah
Blackground Entertainment
1996Aaliyah - One In A Million [1996]One In A Million
Atlantic
1994Aaliyah - Age Ain't Nothing But A Number [1994]Age Ain't Nothing But A Number
Jive
2001Aaliyah Featuring Timbaland - We Need A Resolution [2001]We Need A Resolution
Aaliyah Featuring Timbaland
Virgin
2000Aaliyah - I Don't Wanna / Come Back In One Piece [2000]I Don't Wanna / Come Back In One Piece
Virgin
2000Aaliyah Featuring DMX - Come Back In One Piece [2000]Come Back In One Piece
Aaliyah Featuring DMX
Blackground Records
2000Aaliyah - Try Again [2000]Try Again
Virgin Records America
2000Aaliyah - Your Girl 2000 / If Your Girl Only Knew [2000]Your Girl 2000 / If Your Girl Only Knew
Blackground Entertainment
1998Aaliyah - The One I Gave My Heart To / One In A Million [1998]The One I Gave My Heart To / One In A Million
Atlantic
1998Aaliyah - Are You That Somebody? [1998]Are You That Somebody?
Blackground Entertainment
1998The One I Gave My Heart To
Atlantic
1997Aaliyah - 4 Page Letter [1997]4 Page Letter
Atlantic
1997Aaliyah - If Your Girl Only Knew / One In A Million [1997]If Your Girl Only Knew / One In A Million
Blackground Entertainment
1997Aaliyah - Journey To The Past [1997]Journey To The Past
Atlantic
1997Aaliyah - Hot Like Fire [1997]Hot Like Fire
Atlantic
1996Aaliyah - One In A Million [1996]One In A Million
Blackground Enterprises
1996Aaliyah - If Your Girl Only Knew [1996]If Your Girl Only Knew
Blackground Records
1996Aaliyah - The One I Gave My Heart To / Hot Like Fire [1996]The One I Gave My Heart To / Hot Like Fire
Atlantic
1996Aaliyah - Got To Give It Up [1996]Got To Give It Up
Atlantic
1996Aaliyah Feat. Missy Elliott / Feat. Slick Rick - If Your Girl Only Knew / Got To Give It Up [1996]If Your Girl Only Knew / Got To Give It Up
Aaliyah Feat. Missy Elliott / Feat. Slick Rick
Atlantic
1995Aaliyah - The Thing I Like [1995]The Thing I Like
Jive
1995Junior M.A.F.I.A. Featuring Aaliyah - I Need You Tonight (The Remixes) [1995]I Need You Tonight (The Remixes)
Junior M.A.F.I.A. Featuring Aaliyah
Big Beat
1994Aaliyah - Back And Forth [1994]Back And Forth
Jive
1994Aaliyah - Age Ain't Nothing But A Number [1994]Age Ain't Nothing But A Number
Jive
1994Aaliyah - (At Your Best) You Are Love [1994](At Your Best) You Are Love
Jive

Filmografia

2002Queen of the Damned [2002]Queen of the Damned
Fantasy, Horror, Muzyczny
Reżyseria: Michael Rymer
Queen Akasha
Ocena: 3
2001Aaliyah: Rock the Boat
Krótkometrażowy, Muzyczny
Reżyseria: Hype Williams
Singer (niewymieniony w czołówce)
Ocena: 0
2000Romeo Must Die [2000]Romeo musi umrzeć
(Romeo Must Die)
Sensacyjny, Kryminał, Thriller
Reżyseria: Andrzej Bartkowiak
Trish O'Day
Ocena: 4

Podobny wzrost mają:

Osoby, które sprawdzały wzrost tej gwiazdy, były zainteresowane także następującymi osobami:

Komentarze ()

Aktywność artystyczna

Muzyka

1994 - 2001

Płyty:albumy (4)
single (31)
kompilacje (5)
Gatunki:Electronic
Funk / Soul
Hip Hop
Pop
Style:Ballad
Broken Beat
Downtempo
Drum n Bass
Electro
Garage House
Hip Hop
House
Latin
Pop Rap
Progressive House
RnB/Swing
Soul
Tribal House
UK Garage
Aktorka

2000 - 2001

Rodzaje:filmy (3, 3 w roli głównej)
Gatunki:Sensacyjny
Kryminał
Fantasy
Horror
Muzyczny
Krótkometrażowy
Thriller

Porównywacz gwiazd

Zaznacz do porównania

Aby porównać tę gwiazdę z inną kliknij przycisk powyżej

Ostatnie komentarze

  • Iwona Kamińska o Robercie Wadlowu
    2015-07-23 09:59:55
    5lat gdy miał to prawie tak jak ja teraz 156
  • Artur Lubanski o Cezarym Pazurze
    2015-05-16 02:05:37
    Nędzny aktor, beznadziejny. Każdy serial lub film to udowadnia. Aktorzy grający obok niego od epizod...
  • Krzysztof Nojman o Tomie Cruisie
    2015-05-11 13:11:17
    Wkurza mnie to że gra zawsze wyższych niż jest w rzeczywistości, a przecież stałby się bohaterem wie...
  • Jim Jack Morrison o Harry Styles
    2015-04-04 02:38:01
    http://www.celebheights.com/s/Harry-Styles-47813.html to tyle jeśli chodzi o wzrost ego pokurcza. Ni...
  • 62 cm
  • 81 cm
  • 106 cm
  • 109 cm
  • 111 cm
  • 114 cm
  • 116 cm
  • 119 cm
  • 126 cm
  • 135 cm
  • 140 cm
  • 145 cm
  • 147 cm
  • 148 cm
  • 150 cm
  • 152 cm
  • 153 cm
  • 154 cm
  • 155 cm
  • 156 cm
  • 157 cm
  • 158 cm
  • 159 cm
  • 160 cm
  • 161 cm
  • 162 cm
  • 163 cm
  • 164 cm
  • 165 cm
  • 166 cm
  • 167 cm
  • 168 cm
  • 169 cm
  • 170 cm
  • 171 cm
  • 172 cm
  • 173 cm
  • 174 cm
  • 175 cm
  • 176 cm
  • 177 cm
  • 178 cm
  • 179 cm
  • 180 cm
  • 181 cm
  • 182 cm
  • 183 cm
  • 184 cm
  • 185 cm
  • 186 cm
  • 187 cm
  • 188 cm
  • 189 cm
  • 190 cm
  • 191 cm
  • 192 cm
  • 193 cm
  • 194 cm
  • 195 cm
  • 196 cm
  • 197 cm
  • 198 cm
  • 199 cm
  • 200 cm
  • 201 cm
  • 202 cm
  • 203 cm
  • 204 cm
  • 205 cm
  • 206 cm
  • 207 cm
  • 208 cm
  • 210 cm
  • 212 cm
  • 213 cm
  • 214 cm
  • 215 cm
  • 216 cm
  • 217 cm
  • 218 cm
  • 225 cm
  • 226 cm
  • 228 cm
  • 231 cm
  • 233 cm
  • 235 cm
  • 236 cm
  • 251 cm
  • 272 cm
  • © 2010-2017 wzrostgwiazd.info